Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 78

Θέμα: Z4 M Coupe σταθερότητα

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ......

Δεν υπηρχε περιπτωση να εδινα την Μ3 Ε46 για Ζ4Μ,να μου προσφερει τί ακριβως παραπανω????Λιγοτερα σε χωρους σιγουρα,σε εμφανιση παλι λιγοτερα για εμενα (υποκειμενικο).Ειναι πιο γρηγορο το Ζ4Μ ενταξει αλλα μεχρι εκει-αισθηση πιο ανοθευτη οκ αλλα παλι μεχρι εκει.....απορω με το διλημμα σου για να ειμαι λιγο ειλικρινης....
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

dark knight (28-05-12), EVERGET (28-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι σε καλό δρόμο ο Νάσος. Τουλάχιστον δε κοιτάει πια Maserati.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπηρχε περιπτωση να εδινα την Μ3 Ε46 για Ζ4Μ,να μου προσφερει τί ακριβως παραπανω????Λιγοτερα σε χωρους σιγουρα,σε εμφανιση παλι λιγοτερα για εμενα (υποκειμενικο).Ειναι πιο γρηγορο το Ζ4Μ ενταξει αλλα μεχρι εκει-αισθηση πιο ανοθευτη οκ αλλα παλι μεχρι εκει.....απορω με το διλημμα σου για να ειμαι λιγο ειλικρινης....
    To δίλημμά μου Γιάννη έγκειται στο ότι βρήκα ένα αμάξι με πολύ λίγα χλμ, καινουργές, με μία καρότσα πολύ πιο δεμένη από του Μ3 η οποία φέρει τα μηχανικά μέρη του Μ3 που μου αρέσουν πολύ...

Όσο για το ότι το Z4 είναι πιο γρήγορο, κάτι τέτοιο θεωρώ είναι εμφανές περισσότερο σε συνθήκες κόντρας παρά ουσιαστικής αίσθησης στο δρόμο. Η μικρή εντύπωση που αποκόμισα από το 15λεπτο test drive είναι ότι χαμηλά τραβάει πιο καλά το z4 αλλά ψηλά το m3 μου φαίνεται πως ανεβάζει πιο "αβίαστα". Επίσης, συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε το smg και ο rasp ήχος του Μ3 που για κάποιο λόγω η bmw έπνηξε από τον s54 του z4.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια μου την έκανε η νευρικότητα του z4 στις υψηλές ταχύτητες πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σε καλό δρόμο ο Νάσος. Τουλάχιστον δε κοιτάει πια Maserati.
    Χα, χα, χα...είχα περάσει και κάποια φάση να κοιτάω Audi RS4 αλλά δεν τόλμησα να το εκφράσω εδώ μέσα!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 28-05-12 στις 14:49
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

5. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Kostas_1 (28-05-12), S8N (28-05-12), Specialized (15-06-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων

Χα, χα, χα...είχα περάσει και κάποια φάση να κοιτάω Audi RS4 αλλά δεν τόλμησα να το εκφράσω εδώ μέσα!!!!

B7 V8 ?? Για πες, πως σου φάνηκε ?

Άλλωστε από κρυφο-αουντάκιδες το φόρουμ άλλο τίποτα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Κώστα...

Άκου πως του φάνηκε...

Λίγο βαρύ, όπως όλα τα Audi:

8. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (28-05-12)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    B7 V8 ?? Για πες, πως σου φάνηκε ?

Άλλωστε από κρυφο-αουντάκιδες το φόρουμ άλλο τίποτα...
    Ναι το Β7, είπαμε να έχει και κάτι από bmw...στην προκειμένη το v8 αδερφάκι του s65...

Δεν οδήγησα κάποιο, δεν έφτασα σε τόσο έσχατο σημείο προδοσίας...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

10. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

S8N (28-05-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    To δίλημμά μου Γιάννη έγκειται στο ότι βρήκα ένα αμάξι με πολύ λίγα χλμ, καινουργές, με μία καρότσα πολύ πιο δεμένη από του Μ3 η οποία φέρει τα μηχανικά μέρη του Μ3 που μου αρέσουν πολύ...

Όσο για το ότι το Z4 είναι πιο γρήγορο, κάτι τέτοιο θεωρώ είναι εμφανές περισσότερο σε συνθήκες κόντρας παρά ουσιαστικής αίσθησης στο δρόμο. Η μικρή εντύπωση που αποκόμισα από το 15λεπτο test drive είναι ότι χαμηλά τραβάει πιο καλά το z4 αλλά ψηλά το m3 μου φαίνεται πως ανεβάζει πιο "αβίαστα". Επίσης, συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε το smg και ο rasp ήχος του Μ3 που για κάποιο λόγω η bmw έπνηξε από τον s54 του z4.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια μου την έκανε η νευρικότητα του z4 στις υψηλές ταχύτητες πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου.

Nασο εισαι πολυ προσεκτικος με το αμαξι σου και ειμαι σιγουρος οτι ειναι σε αριστη κατασταση.Εγω αν ξαναπερνα θα σου χτυπαγα την πορτα σιγουρα που λενε.

Θα σου λειψει αν κινηθεις προς Ζ4Μ το πιστευω αυτο.Πολυ δεσμευτικο αυτοκινητο ρε εσυ,κοιτα και η αγορα πως το αξιολογει.Με ελαχιστα χλμ και ολοκαινουργια και οι τιμες τους για την ηλικια τους (πιο καινουργια απο την πλειοψηφια των Μ3 Ε46) μιας και βγηκε αργοτερα ειναι αρκετα πεσμενες και θεωρω λογω του διθεσιου χαρακτηρα τους αποκλειστικα (αν απομονωσουμε τελη/εφορια κτλ) μιας και κατα τα αλλα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτοκινητο.Θεωρω οτι αν ειναι να πουληθει κατι σε αυτη την κατηγορια ο αλλος θα παρει Μ3 Ε46 και οχι Ζ4Μ.Τα ιδια ειχανε γινει και με τα Ζ3Μ/Ζ3Μ coupe παλαιοτερα.
    insane in the ///Midbrain

12. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

EVERGET (28-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

εδω εγω θελω να το ανταλλαξω , γιατι θελω 4 θεσεις!!!!

14. The Following User Says Thank You to Z4///M For This Useful Post:

EVERGET (28-05-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απο γνωστούς μου μαντραδες όντως όλα τα ζ4 είναι πΑρα πολυ δύσκολα στη μεταπωληση
    Και όσον αφορά το rs4 που αναφέρθηκε πριν σαν κατασκευή είναι μίλια μακραν καλύτερο απο πολλα Μ όπως μου εκμηστηρευτηκε άνθρωπος γνωστής που έχει οδηγήσει όλα τα rs και Μ.
    Ιδίως αν το σηκώσεις στη ράμπα κ κυτταξεις κατασκευή πατωματος , ψαλιδιων κλπ είναι κορυφαιΑ
    Και σε οδήγηση εθνική είναι αλλού .
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο γνωστούς μου μαντραδες όντως όλα τα ζ4 είναι πΑρα πολυ δύσκολα στη μεταπωληση
    Και όσον αφορά το rs4 που αναφέρθηκε πριν σαν κατασκευή είναι μίλια μακραν καλύτερο απο πολλα Μ όπως μου εκμηστηρευτηκε άνθρωπος γνωστής που έχει οδηγήσει όλα τα rs και Μ.
    Ιδίως αν το σηκώσεις στη ράμπα κ κυτταξεις κατασκευή πατωματος , ψαλιδιων κλπ είναι κορυφαιΑ
    Και σε οδήγηση εθνική είναι αλλού .

17. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (28-05-12)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP