Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη μου, αν μου βρεις τρόπο να πληρώνουμε το φαγητό, την παιδεία, την υγεία, την στεγη, τη θέρμανση κλπ όλων αυτών των ανθρώπινων ψυχών, τους οποιους σέβομαι και αγαπω, όσο και εσύ, χωρίς τα δανεικά των ξένων, τότε δηλώνω δημοσίως ότι θα ψηφίσω ότι μου πεις εσύ. Λόγω τιμής !

όπως βλέπεις εγώ δεν κρύβω τα λόγια μου, ή θα τα πάρουμε τα δανεικά τους και θα επιβιώσουμε οι περισσότεροι (όχι όλοι) ή δεν θα τα πάρουμε και ... αντε γειά.

Δεν θα πάψω μέχρι την παραμονή των εκλογών να υπενθυμίζω την λύση που ακούει στο όνομα ΚΚΕ.
    μα δεν καταλαβες, και το πιθανοτερο ειναι οτι φηφιζουμε και το ιδιο, βεβαιως να παρουμε τα δανεικα και βεβαιως να αλλαξουμε, αλλα με προγραμμα προσαρμογης και κοινωνικο προσωπο χωρις οριζοντια μετρα που στο φιναλε αποδειχθηκαν περιτρανα αποτυχημενα!!
    Με εθνικη και προσωπικη υπερηφανεια και παντα με γνωμωνα το Εθνικο συμφερον, οχι μπουρδολογιες και ευχολογια,οχι μαγκιες κλανιες που δεν οδηγουν πουθενα, αλλα οχι με παραλληλο εξευτελισμο και δημιουργια τριτοκοσμικων συνθηκων σε μια απο τις ομορφοτερες και (εδω θα διαφωνησεις) πλουσιοτερες χωρες και οχι μονο πνευματικα!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 27-05-12 στις 20:46

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

joseph (27-05-12), Panos 316T (27-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP