Θενκς Panos.![]()
Απορίες 'ασχετίδη', αλλά είμαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις σου είναι χρήσιμες σε πολύ κόσμο.
Στις ειδήσεις, απλά ακούς για τα προβλήματα και των άλλων χωρών και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις του στυλ "γιατί εμείς ?".

Θενκς Panos.![]()
Απορίες 'ασχετίδη', αλλά είμαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις σου είναι χρήσιμες σε πολύ κόσμο.
Στις ειδήσεις, απλά ακούς για τα προβλήματα και των άλλων χωρών και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις του στυλ "γιατί εμείς ?".
ούτε νδ και πασόκ λένε την αλήθεια Κώστα, ακόμα και σήμερα !
μιλάνε γιά επαναδιαπραγματευση του μνημονίου στα "επαχθή και υφεσιακά μέτρα του". Μέγα ψέμμα. Αν δεν κάνουμε τις διαθρωτικές αλλαγές, ΟΛΕΣ, δηλαδή απολύσεις στο Δημόσιο, εφαρμογή των νέων οργανογραμμάτων σε όλες τις υπηρεσίες με βάση τα δικά τους πρότυπα. πώληση ΔΕΚΟ, πάταξη φοροδιαφυγής, κλείσιμο δημόσιων οργανισμών που παράγουν ελλείματα και άλλα σπουδαία, ΚΑΜΜΙΑ επαναδιαπραγμάτευση δεν πρόκειται να γίνει.
Οσο δεν πληρώνουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, αυτοί δηλαδή που επωφελήθηκαν από το μπάχαλο των 35 ετών, τόσο θα πληρώνουμε όλοι μας, οριζόντια. Τόσο απλά. Αυτή την απλή αλήθεια, δεν τολμάει να την πει κανείς. Περιμένω να την ακούσω έστω από τα "υπεύθυνα κόμματα", τρομάρα να τους ερθει ...
A8hnaios (27-05-12), bakalos (27-05-12), bill_m3 (28-05-12), Konstantinos E60 (28-05-12), Kostas_1 (27-05-12), Monsta (27-05-12), nikos-Mpacket (28-05-12), Panos 316T (27-05-12), Ptboul (28-05-12), Stathis (27-05-12), Thomelef (27-05-12), zaharias (27-05-12)
Καλε μου φιλε Πανο!
Αυτη τη φορα οποιος και αν κυβερνησει ξερει πολυ καλα οτι και το παραμικρο ψεμμα θα το πληρωσει πολυ ακριβα.
Αυτη τη φορα δεν θα εχει απεναντι του μονο της δυναμης της "αντιδρασης" αλλα ενα ολοκληρο λαο που ξεπερασε τα ορια ανοχης του.
Οσο συνεχιζεται να αντιμετωπιζεται η κατασταση σαν να παρουσιαζουμε οικονομικες μελετες ως διδακτορικη διατριβη που μπορει μεν στα αυτια της πρυτανειας να ακουγονται λογικα και αναγκαια, εχουν ομως καταστρεπτικη δραση στα στομαχια και τα ονειρα του κοσμου.
Διαρθρωτικες αλλαγες, τριχες κατσαρες αλλα επρεπε να αλλαξουν και αλλα αλλαζουν.
Πως αγαπητε μου φιλε επηρρεαζει η καταργηση της μετενεργειας και οι ατομικες συμβασεις την οικονομικη κατασταση?
Μαλλον ξερω πως! να γινουμε φυτεια για τους αφεντες του βορρα.
Μιλαμε για απολυσεις στο δημοσιο ενω επρεπε να μιλαμε για μεταταξεις, ελεγχο δαπανων και προσληψεις 1/10.
150000 υπαλληλοι με τρια ατομα μεσο ορο ανα οικογενεια, βρε εσεις αυτοι δεν ειναι αριθμοι, αυτοι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ανθρωπινες ψυχες!! πως τοσο αβασανιστα τις βαζετε μεσα σε λογιστικους υπολογισμους? τοσο ποια μας εκαναν να τα βλεπουμε ολα απανθρωπα?μονο οι αριθμοι μετρανε? που στο φιναλε ξερουμε οτι παλι και ετσι τιποτα δεν θα μεταβληθει, γιατι η σαπιλα ειναι αλλου.
Σαπιλα που τροφοδοτησαν αυτοι που σημερα μας λενε σαπιους!!
Ο πραγματικος κινδυνος ειναι οταν χασουμε και το τελευταιο δειγμα ανθρωπιας και υποληψης που μας εχει απομεινει και ας για μια φορα ολοι μαζι ας μη σκεφτομαστε μονο με τη τσεπη μας αλλα και με τη καρδια μας...
bill_m3 (28-05-12), ghost-rider (29-05-12), katsaraios (27-05-12), Panos 316T (27-05-12), Ptboul (28-05-12), Stathis (27-05-12)
Γιάννη μου, αν μου βρεις τρόπο να πληρώνουμε το φαγητό, την παιδεία, την υγεία, την στεγη, τη θέρμανση κλπ όλων αυτών των ανθρώπινων ψυχών, τους οποιους σέβομαι και αγαπω, όσο και εσύ, χωρίς τα δανεικά των ξένων, τότε δηλώνω δημοσίως ότι θα ψηφίσω ότι μου πεις εσύ. Λόγω τιμής !
όπως βλέπεις εγώ δεν κρύβω τα λόγια μου, ή θα τα πάρουμε τα δανεικά τους και θα επιβιώσουμε οι περισσότεροι (όχι όλοι) ή δεν θα τα πάρουμε και ... αντε γειά.
Δεν θα πάψω μέχρι την παραμονή των εκλογών να υπενθυμίζω την λύση που ακούει στο όνομα ΚΚΕ.
Stathis (27-05-12)
μα δεν καταλαβες, και το πιθανοτερο ειναι οτι φηφιζουμε και το ιδιο, βεβαιως να παρουμε τα δανεικα και βεβαιως να αλλαξουμε, αλλα με προγραμμα προσαρμογης και κοινωνικο προσωπο χωρις οριζοντια μετρα που στο φιναλε αποδειχθηκαν περιτρανα αποτυχημενα!!
Με εθνικη και προσωπικη υπερηφανεια και παντα με γνωμωνα το Εθνικο συμφερον, οχι μπουρδολογιες και ευχολογια,οχι μαγκιες κλανιες που δεν οδηγουν πουθενα, αλλα οχι με παραλληλο εξευτελισμο και δημιουργια τριτοκοσμικων συνθηκων σε μια απο τις ομορφοτερες και (εδω θα διαφωνησεις) πλουσιοτερες χωρες και οχι μονο πνευματικα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 27-05-12 στις 21:46
joseph (27-05-12), Panos 316T (27-05-12)
Την Παρασκευή πήγα στην εφορία Χολαργού να πληρώσω κάτι ΦΕΜ. Από τους 70 υπαλλήλους έχουν μείνει 25. Παρά το γεγονός ότι το τμήμα εισοδηματος είναι κλειστό τις Παρασκευές, με εξυπηρετησαν με ευγένεια. Ανάμεσά τους και δύο συμβασιουχες των 400 ευρώ οι οποίες ήταν 2 μήνες απλήρωτες. Αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι δε φταινε σε τίποτα. Η σαπίλα είναι πιο ψηλά και γίνεται πιο δυσοσμη όσο πλησιάζεις στην κορυφή της δημοσιουπαλληλικης πυραμίδας.
aristent (27-05-12), bill_m3 (28-05-12), ghost-rider (27-05-12), katsaraios (27-05-12), Kostas_1 (27-05-12), Leonidas_E39 (28-05-12), m-power_01 (28-05-12), Monsta (27-05-12), Nino (27-05-12), Panos 316T (27-05-12), pilot (28-05-12), Ptboul (28-05-12), Stathis (27-05-12)
sympether with chiefτης