Καλησπερα στο φορουμ!Χαιρομαι που ειμαι και παλι μαζι σας και μπορω να μοιραστω την καινουρια ευχαριστη εμπειρια μου μιας και το αυτοκινητο μου εγινε αντικειμενο παρουσιασης στο καινουριο site που ανοιξε μολις τωρα για τον χωρο των 2 και 4 τροχων!
Προκειται για το site www.highperformance.gr το οποιο φτιαχτηκε απο μια παρεα παιδιων με αγαπη για τον χωρο της μηχανοκινησης,τοσο στους 2 οσο και στους 4 τροχους!Η συντακτικη ομαδα εχει γραψει αρκετα "χιλιομετρα" και εχει εμπειρια στον δημοσιογραφικο χωρο,με θητεια σε αναγνωρισμενα περιοδικα αυτοκινητου και μοτοσυκλετας!Την φωτογραφηση εχει επιμεληθει γνωστος και ανερχομενος φωτογραφος με εξαιρετικα δειγματα δουλειας σε εγχωριο και διεθνες επιπεδο!Το δυναμομετρο που χρησιμοποιειτε ειναι της Ace Motorsport(Γρηγορης Δημητριαδης)το οποιο ειναι ενα απο τα πλεον ακριβη και αξιοπιστα στην Ελλαδα!Οι μετρησεις για ολα τα αυτοκινητα γινονται στο ιδιο σημειο και σε συνθηκες απολυτης ευθειας με ελαχιστη κλιση(max 3%!!!)για οσο το δυνατον ακριβεστερες τιμες στις μετρησεις με τον μετρητικο εξοπλισμο της εταιριας Race Logic!
Ουσιαστικα προκειται για ενα online περιοδικο σε ψηφιακη μορφη το οποιο φυσικα ειναι δωρεαν,πραγμα πολυ σημαντικο,για τους οικονομικα δυσκολους καιρους που διανυουμε,χωρις να χρειαστει να ξοδεψουμε ουτε ενα ευρω για να το διαβασουμε!
Στην παρουσιαση θα βρειτε πληρες αρθρο με τεχνικη αναλυση του οχηματος,φωτογραφικο υλικο,δυναμομετρηση και τον πινακα με τους χρονους απο την δοκιμη στον δρομο!
Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια σας παραθετω το link με την προσφατη παρουσιαση του αυτοκινητου στο εν λογω site!!!
Ευχομαι καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους και ο Θεος να σας εχει ολους καλα!
ΓΙΑ ΤΟ LINK ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ : https://www.highperformance.gr/index...ests/15-bmw-z4
Υ.Γ : 161 και σημερα...![]()
![]()
![]()