Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακάρι το 17% του σύριζα να είναι αριστεροί ψήφοι, το εύχομαι ειλικρινά γιά να έχουμε συνειδητούς εκλογείς και όχι απατημενους. Μακάρι αυτό το 17% να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και να γίνει επιτέλους η κυβέρνηση της αριστεράς που ακούω από παιδί. Ετσι κι αλλιώς εγώ θα λείπω.

Ομως, ο σύριζα χρεάζεται 30% + γιά να κάνει κυβέρνηση αριστεράς μαζί με τη Δημαρ. Αν δεν το πάρει το ποσοστό αυτό θα χρειαστεί και τον Καμμένο. Εγώ δεν στέλνω ούτε τη φωτογραφία μου μαζί του, φαντάζομαι ούτε και σύ ... Να σαι ΄σίγουρος Αρη ότι αν δεν πάρει τα ανταλλάγματα που θέλει, θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές. Θυμήσου το αυτό.

2. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Driver M (27-05-12), Stathis (27-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι το 17% του σύριζα να είναι αριστεροί ψήφοι, το εύχομαι ειλικρινά γιά να έχουμε συνειδητούς εκλογείς και όχι απατημενους. Μακάρι αυτό το 17% να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και να γίνει επιτέλους η κυβέρνηση της αριστεράς που ακούω από παιδί. Ετσι κι αλλιώς εγώ θα λείπω.

Ομως, ο σύριζα χρεάζεται 30% + γιά να κάνει κυβέρνηση αριστεράς μαζί με τη Δημαρ. Αν δεν το πάρει το ποσοστό αυτό θα χρειαστεί και τον Καμμένο. Εγώ δεν στέλνω ούτε τη φωτογραφία μου μαζί του, φαντάζομαι ούτε και σύ ... Να σαι ΄σίγουρος Αρη ότι αν δεν πάρει τα ανταλλάγματα που θέλει, θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές. Θυμήσου το αυτό.
    Όχι, δεν είναι όλοι αριστεροί ψήφοι, θέλω να είμαι ειλικρινής Πάνο.
    Όπως φυσικά και οι ψήφοι της ΧΑ δεν προέρχονται αποκλειστικά από νεοναζί, της ΝΔ από επιχειρηματίες, εφοπλιστές κλπ. Η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που ελπίζουν σε κάτι, όχι ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας.
    Ένα μεγάλο μέρος του 17% λοιπόν (κι ακόμα μεγαλύτερο στις επόμενες εκλογές) είναι ψήφοι ανθρώπων που έχουν σιχαθεί το ψέμα και την κοροϊδία των 3 τελευταίων χρόνων και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε κάτι διαφορετικό, το οποίο φυσικά και ενέχει το ρίσκο να είναι και χειρότερο, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων, πραγματικά το ρίσκο αυτό το θεωρώ μικρό.
    Ελπίζω πάντως, τόσο γι'αυτούς όσο και για τους ενσυνείδητους ψηφοφόρους αλλά και για όλους γενικά τους Έλληνες, να μην αποδειχτεί κατώτερη των περιστάσεων μια τέτοια κυβέρνηση αν γίνει τελικά.

Για τον Καμμένο, κι εγώ θα προτιμούσα να μην αναμιχθεί στη διακυβέρνηση ούτε καν δίνοντας ψήφο ανοχής.
    Μια αμιγώς αριστερή κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει με μεγαλύτερη συνέπεια και αποφασιστικότητα το έργο της (όπως και μια δεξιά κυβέρνηση αντίστοιχα).
    Απ'τους πολίτες όμως θα εξαρτηθεί.
    Ωστόσο, ακόμα και μια ψήφος ανοχής ενός ανθρώπου σαν τον Καμμένο δεν θεωρώ ότι αγγίζει ούτε στο ελάχιστο το βαθμό της επικινδυνότητας μιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αλλά κοντός ψαλμός.
    Όλα αυτά θα φανούν στην πράξη σε 3 εβδομάδες.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως το αποφασισα... θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ!

Αφου "τακτοποιησα" τις οποιες οικονομιες μου σε "ασφαλη" προορισμο θα το ριξω στον Τσιπρα, στην καλυτερη θα πιασει η μπλοφα του και θα γινουν ολα καλυτερα! στην χειροτερη αν γυρισουμε στον "κολοκοτρωνη" παλι κερδος θα εχω απο την διαφορα στην ισοτιμια!

Αντε ωρε τι φοβαστε... ανατρεψτε τα ολα!!! τι να μας πουν οι κουτοφραγκοι ευρωπαιοι.. σιγα μην μας βγαλουν απο το ευρω, αφου τρεμουν!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP