Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
σαφως εχουν χαθει φιλε γιωργο, καθως αν τα εφαρμοζαμε με αυστηροτητα θα μεναμε σχεδον μονοι μας, αφου κανεις δεν ενδιαφερεται γι αυτα οταν τα καταστρατηγει ο ιδιος, αλλα μονο οταν δεν τα τηρουν οι αλλοι.
αντιστοιχα ο αντμιν ειναι κακος και οταν δειχνει ελαστικοτητα και οταν δεν δειχνει, καθως το επιθυμητο φαινεται οτι ειναι μονο η πληρης ασυδοσια για τον εαυτο μας, αλλα η τηρηση της ταξης για τους αλλους.

μια σκληρη εικονα σαφως ενοχλει για πολλους λογους, αλλα προσωπικα πιο πολυ με ενοχλει ο δηθεν "καθωπρεπισμος", ο φοβος, η αποστροφη προς οτιδηποτε διαταρασσει τον "politicaly corect" κοσμο μας.

οπωσδηποτε δεν ειναι εικονα για να τη βλεπουν παιδια, αλλα δεν ειδα να εχετε την ιδια ή αντιστοιχη ευαισθησια για τις τσοντες που εχετε γεμισει το φορουμ...
αυτες κανει να τις βλεπουν παιδια?
Σταθη συμφωνω με οτι λες... απλα οι τσοντες ειναι ευχαριστες και δεν σου γ@μανε τη ζωη ουτε σε σκοτωνουν, εκτος αν εισαι κατεστραμμενος ή πανω απο 70χρονων...
Ολοι εχουμε δει αυτα τα αρρωστα παιδια, ειναι καταντια και δεν θεωρω ενδιαφερον να φωτογραφησω και να δημοσιευσω τον πονο του παιδιου αυτου...
χωρις να θελω να βρεθω σε αντιπαραθεση με την Ελενη την οποια σεβομαι, πιο πολυ το ειπα γιατι αυριο μεθαυριο θα ερθει στην Ελλαδα, και εδω τα πραγματα δυστυχως εχουν χειροτερεψει παρα πολυ, οι Αθηναιοι το γνωριζουν....,στην Αμερικη δεν ξερω την κατασταση των χρηστων, απλα εδω οι ανθρωποι αυτοι θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση, και το τελευταιο που θελουν ειναι φωτογραφιες!
υ.γ Μου θυμιζει κατι φωτογραφιες που βγαζανε οι ΕΜΟ στους ταφους!χαχαχααχαχαχαχαχαχ χχααχαχαχαχ
υ.γ Ελενη αν με παρεξηγησες δεχομαι τιμωρια....(αλλα οχι με κακοποιηση) κοψε μου το γλυκο μετα το φαγητο για 2 μερες
υ.γ Σταθη αν με παρεξηγησες στειλε με παλι πισω στον Προεδρο....
υ.γ την επομενη φορα αν θελετε τετοια φωτογραφια πειτε μου να τραβηξω μια οπως ρουφαω λουκουμοσκονη σπιτι!