και καλα θα κανεις...
τα continental ειναι οτι καλυτερο εφαμιλλοι των γνησιων.και γω μαλλον θα τους αλλαξω γιατι δεν ξερω απο ποτε εχουν αλλαχτει η' οχι.37ε και τους 2 τους βρηκα.
γενικα εχω σπαστει με τις τιμες της bmw και θα βαλω μπουζι,φιλτρα,λαδια,ιμαντε απο τους επισημους προμηθευτες και οχι bmw που ζητανε τα αντερα τους....(αντιστοιχα πηρα bosch μπουζι 4 ακιδα,mahle φιλτρα,λαδια γνησια αλλα με 8ε το λιτρο και ιμαντες θα παρω conti.αμα τα επαιρνα απο την bmw θα εδινα κανα 80αρι-90αρι παραπανω....)
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
BILL007 (25-05-12), Panos 316T (25-05-12), Skyline_IS (25-05-12)
Μα δεν υπαρχει λογος να αγοραστουν απο την BMW... Τα φιλτρα της BMW ειναι ολα knecht,τα μπουζι bosch/ngk αναλογα το μοντελο, οι ιμαντες continental και παει λεγοντας... Πριν λιγο καιρο αλλαξα βαλβιδα AGR sto X3 του πατερα μου... Εδω η γνησια εκανε 55 ευρω και πηρα της Behr απο Γερμανια 19 ευρω! Το κορυφαιο της υποθεσης ειναι, οτι η Behr ειχε ξυμμενο τον κωδικο της BMW πανω,το σηματακι ομως της BMW ξεχασαν να το ξυσουν και φαινοταν! Τις εβαλα διπλα-διπλα και ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα!Και η γνησια εγραφε επισης Behr πανω.
BILL007 (25-05-12), leo328 (25-05-12), Panos 316T (25-05-12), S8N (25-05-12)
χαχαχα bmw ειναι αυτη ρε παιδια δε θα βγαλουν κερατιατικα?
Ζητανε για 2 ακρομπαρα-ημιμπαρα κανα 200αρι(που στην ουσια lemforder ειναι) και τα πηρα 70ε τα lemforder.γνησια λεει μετα και του ..... Τα εννιαμερα.
Τα ιδια και με τα top mount.πηρα boge που προμηθευει την bmw 66ε τετραδα ενω στην αντιπροσωπεια θελουν 120ε.χαχαχαχαχα.
Υ.γ και η mahle δινει φιλτρα στην bmw εκτος απο την εταιρια που αναφερθηκε.
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Panos 316T (25-05-12)
παιδιά πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας και προπαντός οικονομικές! χαχαχα
υγ:μήπως να ανοίξετε ένα άλλο thread με αυτές τις πληροφορίες ώστε να αποτελέσει μπούσουλα για τον όποιο ενδιαφερόμενο;
τούρμπο και πράσινα άλογα
Ρε συ νομίζω έναν ιμάντα έχεις V belt δλδ, απλά άνοιξε το καπώ βρες τον ιμάντα και κοίτα από κάτω στις ράγες του ιμάντα αν έχει ψωριάσει, δλδ αν έχει αρχίσει να σκορπίζει, αλλιώς δεν χρειάζεται (δεν ξέρω τι δίνει η BMW έτσι το κάνω εγώ κάθε 40 - 50 χιλ χλμ ίσως και παραπάνω)
leo328 (25-05-12)