βγάζω λιγότερα, ξοδεύω λιγότερα
βγάζω λιγότερα, ξοδεύω τα ίδια
βγάζω λιγότερα, τα φέρνω δύσκολα βόλτα
βγάζω τα ίδια, ξοδεύω τα ίδια
βγάζω τα ίδια, ξοδεύω λιγότερα
βγάζω τα ίδια, αποταμιεύω τα ίδια
βγάζω τα ίδια, αποτεμιεύω περισσότερα
βγάζω περισσότερα, ξοδεύω περισσότερα
βγάζω περισσότερα, ξοδεύω τα ίδια
βγάζω περισσότερα, αποταμιεύω
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Μέχρι τώρα καλά ήμουν κι εγώ, έβγαζα λιγότερα αλλά όντας ελεύθερος δεν το καταλάβαινα. Έπαθα όμως ένα μικρό σοκ από την εφορία αυτό τον μήνα και μαζεύτηκα λιγάκι (αφορολόγητο 5000). Θα λείψει πολύ χρήμα από την αγορά λόγω εφορίας αυτό το καλοκαίρι.
Panos 316T (25-05-12), S8N (24-05-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (24-05-12), Panos 316T (24-05-12), S8N (24-05-12)
Αν και δεν ειμαι στην Ελλάδα, κάποια κρίση υπάρχει και εδω. Ειμαι στο δημόσιο, και εχουν παγώσει οι αυξήσεις εδω και 6 χρόνια. Πριν τρία χρόνια πήρα μια προαγωγή, οποτε πήρα αύξηση..... Γιατι δυο συνεχή χρόνια.
Μπορω να πω οτι με αλλα προγράμματα που εχουμε εδω, μπορεις να αποταμιεύσεις απο το μικτό εισόδημα, και να μην πληρώσεις φόρους σε αυτο το ποσο, (φυσικα υπάρχουν όροι κ δεν μπορεις να τα τράβηξεις οτι ωρα θες) , αλλα έτσι μείνεις το φορολογητεο ποσο και αποταμιεύεις και καθαρά παιρνω τα ίδια.
Φυσικα τα έξοδα ειναι περισσότερα, και χαλαω περισσότερα.....
Οταν μπορουμε και οι καταστάσεις το επιτρεπουν, πρεπει να ζούμεκαινα απολαύσουμε καθε λεπτο της ζωής μας.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
aristent (24-05-12), BILL007 (24-05-12), Konstantinos E60 (25-05-12), Panos 316T (24-05-12), Ptboul (28-05-12), S8N (24-05-12)
ευτυχως η δουλεια εχει σημαντικη ανοδο που ξεπερναει το 16%...
το προβλημα εγκειται στην 1)αυξηση και των ακαλυπτων επιταγων
2)εδω και ενα χρονο πληρη ανακαινιση στο σπιτι της αρραβωνιαστικιας
3)σε λιγοτερο απο 1 μηνα πλεον παντρευομαι με οτι σημαινει αυτο απο θεμα εξοδων
αυτα!
Στην ίδια δουλειά 4 χρόνια τώρα, 0% αύξηση και όπως προείπα περικοπές λόγω φόρων, εκτάκτων κλπ.
Με 2 παιδιά, ένα μικρό δάνειο που εξυπηρετείται κανονικά και τις τρέχουσες ανάγκες, η αποταμίευση μοιάζει μακρινό όνειρο. Δεν παραπονιέμαι όμως. Προσπαθώ πάντα να ανέβω το σκαλί που βλέπω μπροστά μου.
Έχουμε καταντήσει να λέμε πάλι καλά που έχουμε δουλειά και πληρωνόμαστε.
Προοπτική αρνητική, ενώ στα 37 θα έπρεπε να στοχεύουμε ψηλότερα με καλύτερες αποδοχές και ποιοτικότερο χρόνο.
Η ώρα είναι 01:10 και είμαι ακόμη στο γραφείο.
Που θα πάει φίλοι και συνφορουμίτες? Θα τα καβαλήσουμε τα εμπόδια. Θέληση, δύναμη, κουράγιο και πίστη. Κυρίως στις δυνατότητές μας.
gant (26-05-12), Konstantinos E60 (25-05-12), nikos1400 (25-05-12), Nino (25-05-12), Panos 316T (25-05-12), Ptboul (25-05-12), S8N (25-05-12), sheriff (25-05-12), Thomelef (27-05-12), zaharias (25-05-12)