Αρχικό μήνυμα απο
PANOS-E60
Ο Πάνος όμως Κωστή δεν πιστεύει θεωρίες συνομοσίας, πιστεύει στην ακατανίκητη δύναμη του κεφαλαίου μόνο.
σε όλα τα υπολοιπα συμφωνώ με Σταμ
Για αυτό ζήτησα και την άποψη του Σιτάθ. Ο Πρόεδρας με αυτά που λέει ακούγεται σαν θεωρία συνομοσίας δεν είναι όμως με την έννοια που το σκεφτόμαστε αλλά με την έννοια των οικονομικών συμφερόντων των παραδοσιακά κραταιών δυνάμεων (τζάκια)

Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Βρε δεν τολμάει κανείς να παει μέχρι το υποκατάστημα να εμβασει δυο μύρια σε άλλη πρωτεύουσα και έχουν γραφτεί 100 πόστ ( δεν πρόλαβα να τα διαβάσω).
Για να μη τα ξαναγραψω από την αρχη και στο φιναλε ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και νομίζει.
Όμως...
Ο Ptboul δεν είναι δημόσιος υπάλληλος και ας το διαψεύσει η όχι( είναι υπάλληλος του ΟΤΕ)
Εγω είμαι δημόσιος υπάλληλος και παρα του ότι εχω τίτλο και ειδικότητα ανήκω στο υπουργείο υγείας._
Κοιτάξτε που παίζει το μπέρδεμα: Μέχρι και το 2006 πράγματι οι υπάλληλοι είχαν προνόμια ''δημοσίου'' (μονιμότητα, μισθολογικό, ταμείο, κλπ). Από το 2006 και μετά, ο οργανισμός, υπόκειται στον κανονισμό προσωπικού της cosmote, οπότε κάθε νέα πρόσληψη ως έτσι αντιμετωπίζεται (σαν μία κοινή ιδιωτική εταιρία), χάνοντας έτσι τα ''προνόμια'' των παλιοσειρών.
Και όπως σε κάθε εταιρεία έτσι κ εδώ υπάρχει η πλέμπα, υπάρχει ο εργατικός, ο συνδικαλιστής, ο έτσι, κοκ.

Αρχικό μήνυμα απο
gant
Με 6% στο κράτος, αν θεωρείται δημόσιος μπράβο του. Εό.λληική πατέντα κι αυτό.
5% αν δεν κάνω λάθος, και ειδικά ο οτε δεν αντλεί τίποτα από τον κρατικό προϋπολογισμό, ανέκαθεν ήταν ΟΤΕ Α.Ε. και ουδέποτε υπήρξε κατηγορία ΔΕΚΟ._
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.