“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Nick bmwlover (23-05-12)
Χμ άλλη θεωρία συνωμοσίας από κάποιον άχρηστο ανίδεο σαν και εμένα (εγώ και o pilot, ένα πράγμα) που ειδικά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, αλλά η διπλωματική μου είναι πάνω στους αέριους ρύπους, (όχι ότι έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αυτό) είναι ότι ΔΕΝ ακούς για ψεκασμούς το χειμώνα που έχει κρύο και διάφορες άλλες συνθήκες που μόνο εμείς οι ηλίθιοι που καθόμαστε και τις διαβάζουμε τις καταλαβαίνουν (άρα αυταπόδεικτα είναι και μαλακίες, γιατί δεν τις έχει παίξει ο γουρουνόδερμος γυμνοσάλιαγκας λιακόπουλος), αλλά μόνο το καλοκαίρι, γιατί απλά τέτοια διασπορά είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί το χειμώνα.
Ίσως γιαυτό έρχονται οι Ρουμάνες/Ρωσσίδες κτλ κτλ και μας γ@μ@ν@ τα σπίτια, ειδικά σε κάτι τυπάκια που μετράνε το πόσο μετράνε με βάσει το πόσο πλήρωσαν για να μετρήσουν (mindfuck ε; ), γιατί εκεί δεν του ψεκάζουν και τους έχει μείνει λίγο κουκούτσι μυαλό.
ghost-rider (24-05-12), pilot (24-05-12)
Nick bmwlover (24-05-12)
(φοβαμαι να πατησω www.itanimulli .com...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Nick bmwlover (31-10-12), Ptboul (25-05-12)
https://sarotiko.blogspot.gr/2012/09...post_1323.html
αρχισαμε παλι τα ιδια κ χειροτερα!!![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!