Stadiou's got some good sh!t.![]()
Stadiou's got some good sh!t.![]()
Τι να πεις Αρη???
....οντως δεν ξερεις σε ποσο δυσκολη θεση θα την εφερνες,αλλα τουλαχιστον το παιδι θα ειχε την αλοιφη,....μια που ακουστηκε η συνομιλια της με τον φαρμακοποιο,...αυτος δεν μπορουσε να πει Οκ δεν πειραζει???
S8N (23-05-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 23-05-12 στις 20:11
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Παιδια... να τα βαλουμε λιγακι στη θεση τους?
Αρη δεν τον ξερω προσωπικα αλλα ενας βουλευτης δεν πουλιεται μεσω της τηλεορασης και του μαγαζιου του αλλα ουτε και μεσω της αντιπαθεστατης συζυγου του που τωρα μας το παιζει ιντελεκτουαλ και σοβαρη ενω πριν απο τρια χρονια εκανε εκπομπη με πληρωμενους ηθοποιους με πραγματικα αισχρο αντικειμενο.
αν ειναι σοβαρος και σωστος πολιτικος μαζευει το ξεκωλιδαντερο την γυναικα του και σταματαει να πουλαει βιβλια στην ΤV,αρκετα λεφτα εχει μαζεψει αλλωστε.
θυμιζω παρελθον
Ειναι μεμπτο ρε συ Αρη να εισαι φασιστας μη γελιομαστε και μην θελουμε να δειχνουμε τοσο ανοιχτομυαλοι.
οκ κανεις δεν γουσταρει τους αλβανους αλλα μεχρι εκει.
τα φασιστοειδη δεν αρμοζουν στην Ελλαδα.-
και μην γελιεσαι και πιστευεις μονο για Βουτση και Δραγασακη,ο πεθερος μου που ηταν στην ασφαλεια μου εχει σφιρυξει κατι ιστοριες με κατι γιους και κορες που δεν θα πιστευεις.....
μπαιναν στην κλουβα μετα τα επισοδια και βγαιναν στο επομενο στενο...αναρχικοι και @ρχιδια...ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ λεγονται.
εδω Αρη μου(Driver) ομως δεν απαντας και με στεναχωρεις.
κανεις ιδιαιτερα και πληρωνεσαι μαυρα?
και αν κανεις εχεις τα αντερα να το παραδεχτεις?
Συμφωνω απολυτα Γιωργο και εχω και γω παρομοια ντοκουμεντα.
στα ιδια σκατα κολυμπανε τα σκουλικια και βγαινουν και τσακωνονται!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το μονο κομμα που ΔΕΝ καταδικαζει ΠΟΤΕ τα επεισοδια που γινονται στο κεντρο.
ΠΟΤΕ ομως!
και δηλωνω με πληρη επιγνωση των λεγομενων μου οτι ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ κινει τα νηματα των παρακρατικων "γνωστων-αγνωστων"
καρατσεκαρισμενο![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
gant (23-05-12), joseph (23-05-12), Konstantinos E60 (24-05-12), Kostas_1 (23-05-12), Nick bmwlover (23-05-12), nikos1400 (23-05-12), Panos 316T (23-05-12), Ptboul (24-05-12), S8N (23-05-12), Samaro (23-05-12), Stathis (23-05-12)
Τελικά την αλοιφή τη πήρε???
ΥΓ: Το μισό θενκς πάει και στο ότι κοίταζες το κώλο της βοηθού.
Για τα επεισόδια στην Πατρα έχει τίποτα νεότερο?
Εκτος οτι καθημερινα πετανε και απο ενα μαργαριταρι...
νομιζουν οτι 30 χρονια ειναι πολλα και ποιος τωρα θα θυμαται ποιες ηταν οι προεκλογικες υποσχεσεις του ανδρεα παπανδρεου...
Οτι ελεγε τοτε ο ανδρεας ακριβως τα ιδια λενε τωρα, και αυτος ελεγε οτι θα καταργησει τα ματ και οταν βγηκε τα ονομασε μεα (μοναδες επαναφορας ταξης)χα χαχαχα ρε εσεις οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει τα ορια της γελειοτητας!!!
σημείωση πάνω στο ποστ του δημήτρη θέλω να κάνω, δεν υπονοώ σε καμμία περίπτωση ότι κάνει ο άρης μαύρη εργασία με το πτυχίο του.
απλά αναφέρω δυο περιπτώσεις που συμβαίνουν όταν κάποιος επαγγέλεται κάτι. το ποιόν τρόπο έχει διαλέξει ο άρης, το ξέρει αυτός και οι πελάτες του.
και φυσικά ξέρω ότι και ο δημήτρης το κατάλαβε, απλά το επισημάνω για να μην γίνει καμμία παρεξήγηση.
sympether with chiefτης