Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα ελεγε ο τρελοφυσικος Λιακοπουλος εδω και 5 χρονια για τους ψεκασμους αλλα εμεις κοιταζαμε τις γραμμουλες και λεγαμε" κοιτα τι ωραια σχεδια"!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

το διάβασες όλο το θρεντ?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σιγα μην κατσω να διαβασω ολο το θρεντ..
    Προς τι ομως η ερωτηση σου?

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

α μάλιστα...πως πιστεύεις πως μας ψεκάζουν τότε? απλά επειδή το λέει ο Λιακο? η από τα βιντεάκια στον ''σωλήνα''?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Απλα επειδη τυχαινει να εχω αγορασει καποια βιβλια του λιακο με ειδικη αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα με κανει να πιστευω οτι εχει δικιο.

Δηλαδη εσυ τι πιστευεις?οτι αυτα που σχιματιζονται απο τα αεροπλανα ειναι απλα κλανιες του πιλοτου και του συνοδηγου?

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα επειδη τυχαινει να εχω αγορασει καποια βιβλια του λιακο με ειδικη αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα με κανει να πιστευω οτι εχει δικιο.

Δηλαδη εσυ τι πιστευεις?οτι αυτα που σχιματιζονται απο τα αεροπλανα ειναι απλα κλανιες του πιλοτου και του συνοδηγου?
    γι'αυτο σε ρωταει ο Γιωργος (Pilot), εχει γραψει 2-3 πραματα μερικες σελιδες πισω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξερω τι εχει γραψει ο ανθρωπος,απλα εγω ειπα την αποψη μου.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

κλανιές του πιλότου... αυτό τώρα είναι σοβαρή απάντηση??

Εγώ σαν Μηχανικός Αεροσκαφών έδωσα τις τεκμηριωμένες επιστημονικά απαντήσεις μου κατά την διάρκεια του θρεντ.. απαντήσεις που βρίσκονται και στα βιβλία φυσικής του Γυμνασίου και ο Λιακόπουλος, όντας φυσικός, σίγουρα τα γνωρίζει αλλά θέλει να πουλήσει και κάνα βιβλίο.. εξάλλου οι θεωρίες συνωμοσίας γενικά ''πουλάνε''..

Σίγουρα πιστεύεις και στις θεωρίες συνωμοσίας που λένε ότι ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στο φεγγάρι ε?

9. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-12), Thomelef (05-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αναλογα πως το θετεις..

Αν μου πεις οτι ο ανθρωπος που πηγε στο φεγγαρι ηταν Αμερικανος τοτε δεν το πιστευω.

Ο Λιακοπουλος ειναι ενας πολυ καλος φυσικος και εξισου καλος πωλητης βιβλιων και εγω ενα απλος αναγνωστης τωρα αν λεει αληθεια η ψεμματα σε αυτα που λεει για να πουλησει βιβλια τι αν σου πω.

Τις απαντησεις σου θα τις διαβασω αλλα τα τεκμηριωμενα επιστημονικα απο ενα μηχανικο αερσοκαφους με συγχωρις αλλα δεν τα πιστευω χωρις να σε προσβαλλω.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

οκ.. όπως αγαπάς.. αλλά το ότι είμαι μηχανικός γιατί σε κάνει να μην με πιστεύεις? Θεωρείς οτι έχω σχέση με κάτι τέτοιο και προσπαθώ να το καλύψω????

Εξάλλου είπα πως οι αποδείξεις είναι καταγεγραμμένες στα βιβλία φυσικής πααααρα πολλά χρόνια! Δεν έχουν να κάνουν με κανένα επάγγελμα, είναι απλά οι νόμοι της φυσικής..

Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP