Άκη σε πιά έκδοση αναφέρεσαι; Ο χώρος αποσκευών παλεύεται; Το τιμόνι (και το ζύγισμα του αμαξιού γενικότερα) σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο το θεωρείς καλύτερο;
Άκη σε πιά έκδοση αναφέρεσαι; Ο χώρος αποσκευών παλεύεται; Το τιμόνι (και το ζύγισμα του αμαξιού γενικότερα) σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο το θεωρείς καλύτερο;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
120ie87 (23-05-12)
Πανο μαλλον για το 116d αναφερεται ο Ακης
120ie87 (23-05-12)
Αναφέρομαι στο 116d. Ο χώρος αποσκευών είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας ή λίγο καλύτερος.
Το προηγούμενο μοντέλο δεν το έχω οδηγήσει αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες 3άρες με υδραυλικό τιμόνι είναι αρκετά χειρότερο.
Η αίσθηση πατήματος/κύλισης μοιάζει και ίσως είναι καλύτερη από e90.
Αυτό που με ενόχλησε πέρα από την γενικότερη αίσθηση ήταν κάποιες στιγμές κόντα στη θέση της ευθείας δεν είχε καθόλου επαναφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akispapas : 23-05-12 στις 12:47
Ptboul (23-05-12)
Επίσης τα ηλεκτρονικά δουλεύουν πλέον άψογα για τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τις περισσότερες φορές δεν τα καταλαβαίνεις καν. Το ηλεκτρονικό διαφορικό επίσης δουλεύει !
Περιμένω και από το Ντίνο να δω τις δικιές του εντυπώσεις
@ Πανος:
Ερχεται...
Ptboul (23-05-12)
Ακη, με το καλο να παραλαβεις κατ αρχας
Ερωτησεις:
Το πηρες με καποιο πακετο ?
Απο που το πηρες
Ποσο το πηρες
Υπαρχει ετοιμοπαραδοτο ?
Αν οχι, ποτε σου ειπαν παραλαβη ?
Συγχωρεστε μου τα ορθογραφικα λαθη παραπανω, εγραφα βιαστικα και απο γραφομηχανη![]()
Παραγγελία έκανα στο Σφακιανάκη στη Κηφισίας.
Γενικά και εγώ έψαχνα κάποια extra αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν στα αυτοκίνητα που βρήκα διαθέσιμα.
Το δικό μου θα έχει advantage πακέτο, radio professional, ζάντες και σπορ τιμόνι.
Από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν διαθέσιμα πρέπει να διαλέξεις ουσιαστικά μεταξύ sport-line και κλιματισμού (advantage πακέτο).
Τιμή 25.000
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akispapas : 23-05-12 στις 20:19
ntinos (23-05-12)