Οι "μετακομίσεις" μεταξύ των διαμερισμάτων - πολυκατοικιών στην πολιτική είναι συνηθες φαινόμενο.
Το "όπου μας βολεύει " για την κομματική ανάδειξη είναι κανόνος !
Ο Α. Λοβέρδος στα νιάτα του ανέμιζε τις κόκκινες παντιέρες της ΚΝΕ και παρεπιδημούσε στα αριστερά της «διαζώματα», καθώς θεωρούσε πως τόσο ο ίδιος ο κορμός της οργάνωσης, όσο και αυτός του πατρικού κόμματος, του ΚΚΕ, ήταν αρκετά συντηρητικοί και συμβιβασμένοι. Γι αυτό, φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, είχε συμμετάσχει σε μια φράξια στο εσωτερικό της ΚΝΕ που την είχαν ονομάσει «Αριστερά του ΚΚΕ». Φυσικά το ΚΚΕ ήταν άγονο έδαφος για ονειροπαρμένους «υπέρ» επαναστάτες, και αρκετά σκληρό για να επιτρέψει να ευδοκιμήσουν φράξιες στο εσωτερικό του. Γρήγορα οι νεαροί... «αριστερότεροι του ΚΚΕ» αντιμετώπισαν την προσφιλή του τακτική: Διαγραφή. Έκτοτε ο φέρελπις Κνίτης ανήλθε γρήγορα τα σκαλιά της πασοκικής ιεραρχίας, αρχής γενομένης από την εποχή της Σημιτικής παντοκρατορίας…
https://www.skai.gr/news/opinions/ar...es-tou-pasok-/
gant (23-05-12), Kostas_1 (23-05-12), Panos 316T (23-05-12)
Και σε τελική ανάλυση φίλε Αντώνη, όλοι το τομάρι τους κοιτάζουνε.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Από πρώτο χέρι, σε παλιές καλύτερες μέρες προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, σαν φιλοξενούμενοι σε τηλεοπτικά πάνελ, μαζί γλεντοκοπούσαν στα παρασκήνια, τρώγοντας και πίνοντας, τσακωμός αργότερα μπροστά στις κάμερες και στην συνέχεια όταν άλλαζε το καστ, συνέχιζαν στα παρασκήνια από κει που είχαν μείνει.
Καρατσεκαρισμένο από φίλο συγγραφέα που παλιότερα τον καλούσαν στα πάνελ.
Αν και δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω σε κάποιο βαθμό νομίζω το ίδιο γίνεται και στο περίφημο καφενείο της βουλής.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ghost-rider (23-05-12), katsaraios (23-05-12), Kostas_1 (23-05-12), Nino (23-05-12), Panos 316T (23-05-12), Ptboul (23-05-12), Samaro (23-05-12), z3 2.2 (23-05-12)
για να ευθυμησουμε και λιγο.......![]()
aristent (23-05-12), bakalos (23-05-12), gant (23-05-12), ghost-rider (23-05-12), joseph (23-05-12), m-power_01 (23-05-12), Nino (23-05-12), Panos 316T (23-05-12), S8N (23-05-12), Samaro (23-05-12)
Που θα μάθει ρε Πάνο, στις πλάτες μας ;;
Επιτρέπεται να μην γνωρίζει προεκλογικά, τις προθέσεις των ευρωπαίων ; Εστω και εκείνων των κομμάτων που βρισκονται στον ίδιο χώρο;;
Τι πίστευε όταν υποσχόταν κατάργηση του μνημονίου ;; Οτι θα έτρεχαν πίσω του οι αρχηγοί των ευρωπαικών κρατών, ικετεύοντάς τον να μην βγεί απο την ΟΝΕ ;;
λογικά όλα αυτα...
άποιος ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με το πραγματικό πρόβλημα, είναι επόμενο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.
ο άλεξ και οι φίλοι του, απλά παρακολουθούν όλο αυτό τον καιρό μέσα στην βουλή, όπως εμείς στην τηλεόραση, μόνο που και που τους απευθύνουν το λόγο να πούν και αυτοί την γνώμη τους.
ουσιαστικά ένα γκαβάδι είναι, που νομίζει ότι μπορεί να κολυμπήσει στα βαθιά, ενώ η μόνη του επαφή με το νερό είναι αυτή τηε μπανιέρας του...
ανακεφαλαίωσης.
απο την μία έχουμε αυτούς που ξέρουν αλλά δεν θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει και όλο ψέματα μας λένε, και απο την άλλη έχουμε έναν καραάσχετο μπουρδολόγο που φουσκώνει τα μυαλά του κοσμάκη με αερολογίες.
τι τυχεροί που είμαστε ρε παιδί μου...
sympether with chiefτης
Πορεύεσαι μόνος, με την όποια βοήθεια μπορείς να αντλήσεις, χτίζεις το μέλλον σου όπως νομίζεις καλύτερα, ξέρεις ότι πάντα θα είσαι το εξάρτημα της μηχανής, αλλά κρατάς και κάτι για εσένα (αυτό που σε αφήνουν να νομίζεις ότι πηρες).
Βγείτε και από το δάσος, που δεν είναι παρα μία συστάδα δέντρων, και δείτε από ψηλά.
Τα ξέρουμε ή τα υποψιαζόμαστε όλα, τα αφήνουμε πίσω και προχωρούμε ανεβαίνοντας επίπεδο.
Καταλάβατε;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ghost-rider (23-05-12), hades7 (23-05-12), katsaraios (23-05-12), Konstantinos E60 (23-05-12), Kostas_1 (23-05-12), m-power_01 (23-05-12), Monsta (23-05-12), nikos1400 (23-05-12), Panos 316T (23-05-12), S8N (23-05-12), Samaro (23-05-12), Stamatis (23-05-12), Thomelef (23-05-12), z3 2.2 (23-05-12)
Τέλος οι συνιστώσες ??? Εγινε συνισταμένη !!!για το μπόνους +50
Panos 316T (23-05-12), Samaro (23-05-12)
Τεθλασμένη μήπως;;![]()
Panos 316T (23-05-12)
Οι New York Times πριν λίγο καιρό δημοσίευσαν
την επιστολή μιας γιαγιάς 96 ετών (!) που απευθυνόταν στον διευθυντή της τράπεζας με την οποία συνεργαζόταν....
Θα διαπιστώσετε ότι η Αμερικάνα γιαγιά και χιούμορ διαθέτει και εξυπνάδα και αν μη τι άλλο μας βάζει ...ιδέες.
«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!
Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων που χρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.
Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.
Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τις συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς.
Οι πληρωμές της υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.
Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι' αυτόν όσα γνωρίζει η Τράπεζά σας για μένα.
Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντ α.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου.
Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα - τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να σας αντιγράψω!
Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα. Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:
1: Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.
2: Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.
3: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.
4: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.
5: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση..
6: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.
7: Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.
8: Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.
9: Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.
Καθ' όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική.
Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά
σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.
Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.
Πηγή: new York times
τούρμπο και πράσινα άλογα
Samaro (23-05-12)