Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν πειράζει Στάθη, εγώ θα τα γράφω κι όσοι θέλουν ας τα ακούν.
    Είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι εδώ, πολλοί συμφωνούν σιωπηρά απλά δεν έχουν την όρεξη να γράψουν όταν υπάρχουν τέτοιες εδραιωμένες αντιλήψεις σαν τη δικιά σου.
    Εγώ γι'αυτό ακριβώς γράφω όμως κι εδώ, για να ακούγεται η αντίθετη άποψη και γιατί δεν φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑ διάλογο.
    Αλλιώς θα έγραφα μόνο στα φόρουμς που πρόσκεινται στις απόψεις μου και να χαϊδεύουμε ο ένας τα αυτιά του άλλου.

Τώρα τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα δεν υπάρχουν πουθενά, σε κανένα επίσημο πρόγραμμα.
    Αν τα είπε κάποιος κάπου κάποτε δεν μπορώ να το ξέρω και ούτε μου λέει κάτι. Ξέρω τι λέει το πρόγραμμα κι εκεί δίνω βάση.
    Γιατί ο Τσίπρας φάνηκε μετά τις εκλογές ότι αυτά που λέει τα τηρεί, δεν κάνει κωλοτούμπες λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν και παίρνοντάς μας και τα σώβρακα, ή λέγοντας ότι το μνημόνο θα φέρει την καταστροφή και τώρα να λέει ότι χωρίς μνημόνιο θα μας βρουν οι πληγές του Φαραώ.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ψύχραιμος γιατί ξέρω ότι ο κόσμος δεν περιμένει ούτε απο'μένα ούτε απο'σενα ούτε από κανένα να του πει τι να ψηφίσει.
    Βλέπει την τσέπη του που είναι άδεια, βλέπει το παιδί του που είναι άνεργο, βλέπει ότι του παίρνουν τα ελάχιστα λεφτά που του περισσεύουν με ληστρικά χαράτσια και παρόλα αυτά ακούει συνεχώς να του μιλούν για νέα μέτρα, να τον απειλούν, να τον ξεφτυλίζουν και να του λένε να πεινάσει για να πάει η χώρα μπροστά.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο σύγχρονος Έλληνας, ούτε φοβάται πλέον, ούτε πιάνεται κορόιδο και πάνω απ'όλα, ΔΕΝ θα ανεχτεί άλλη κοροϊδία και άλλη εκμετάλλευση.
    Και θα το βροντοφωνάξει στις 17 του Ιούνη σε όλη την Ευρώπη.
    Το οικονομικοπολιτικό έγκλημα που παίζεται στις πλάτες μας πρέπει να τελειώσει.
    Και αυτό δεν θα το κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Καμμένος, ούτε κανείς.
    Θα το κάνει ο λαός μας.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

tzanis320si (23-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP