Σελίδα 122 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2272112120121122123124132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.211 έως 1.220 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eπετρεψε μου αγαπητε φιλε Αρη να ΓΕΛΑΣΩ δυνατα στο κομματι που παραθετω..

Εισοδηματιας εγω και οι γονεις μου δεν ειμαστε αλλα αν ειχα αρκετα χρηματα δεν θα δεχομουν σε καμια περιπτωση να μου δημευσει τα χρηματα το κρατος ή να δινω αναγκαστικα νταβατζιλικι 100 ευρω το μηνα..Μαζι τα δουλεψαμε κυριος?

Και γω αν ειχα ενα σεβαστο ποσο, με αυτες τις μπαρουφες που ακουω θα τα εστελνα πακετο εξω και δεν δινω φραγκο τσακιστο..Να παρει λεφτα για αναπτυξη απο τον ακη και τον καθε λουφατζη που καταχραστηκε χρημα απο το δημοσιο..

Αληθεια απο την αναδιανομη του πλουτου θα δωρισει και τιποτα ο αλαβανος?
    Φίλε μου εγώ δεν είπα αν συμφωνώ ή όχι.
    Είπα τι λέχθηκε πραγματικά.
    Και επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι απλή πρόταση ενός στελέχους, όχι επίσημη.

Προσωπικά, διαφωνώ με αυτό που είπε ο Γλέζος γιατί έθεσε σαν όριο τα 20.000 ευρώ το οποίο αν και το υπερβαίνουν λίγοι Έλληνες ατομικά πλέον, και πάλι δεν είναι τόσο υψηλό.
    Αν μιλούσαμε για υψηλότερα εισοδήματα, τότε σαν έκτακτη λύση δεν το θεωρώ λάθος, αφού μιλάμε για δάνειο που θα επιστραφεί και πάλι και όχι χαράτσι, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα.

Αλλά ούτε το χαράτσι για τα ακίνητα το δουλέψαμε μαζί, ούτε την εισφορά αλληλεγγύης, ούτε ήταν υψηλός ο βασικός μισθός για να τον πάνε στα 500 ευρώ.
    Κι όλα αυτά ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, όχι για κάποια υψηλά εισοδήματα.
    Αυτά είναι το θέμα να καταπολεμήσουμε που έχουν ρημάξει τους Έλληνες.
    Κι αυτά μετα βεβαιότητας δεν θα τα κάνει ούτε ο Αντώνης ούτε ο Μπένυ, αλλά αν είχαν αυτοδυναμία θα τα επιδείνωναν κιόλας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 22-05-12 στις 22:51
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι Στάθη να λες ότι ο Γλέζος μίλησε για δέσμευση καταθέσεων όταν μίλησε για αναγκαστικό ΔΑΝΕΙΟ (από όσους έχουν ένα σχετικά επαρκές εισόδημα) προς το κράτος ύψους 100 ευρώ τον μήνα, λεφτά τα οποία θα επιστραφούν όταν το κράτος σταθεί στα πόδια του.
    Και αυτό ήταν απλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη, όχι επίσημη θέση του κόμματος.
    Αλλά για τον Κρανιδιώτη που μίλησε για αναγκαστική δέσμευση του 10-20% των καταθέσεων δεν είδα να μιλάς.
    Ούτε για τα χαράτσια, τη μείωση των μισθών και των δώρων κλπ κλπ που έχουν ρίξει το βιοτικό επίπεδο κατά 30%.
    Αλλά βέβαια, ό,τι πει ο Γλέζος και ο Στρατούλης ενοχλεί.
    Αν τα επέβαλε η Τρόικα ή τα συνεταιράκια τότε θα ήταν μονόδρομος και "για να πάει η χώρα μπροστά"...

Επίσης, επαναλαμβάνεις συνεχώς ότι στο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο.
    Βρες μου ΠΟΥ στο πρόγραμμα του κόμματος αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτό είχε ειπωθεί αρχικά από μια συνιστώσα, τη ΔΕΑ, αλλά ποτέ δεν αποτέλεσε επίσημη θέση του κόμματος.
    Και πάλι παραπληροφορείς, είτε θελημένα είτε όχι.

Ακόμα, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στο επίσημο πρόγραμμα περί νομιμοποίησης 1,5 εκατομμυρίου μεταναστών και την αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών πήγε να τη φέρει πρώτος ο ΓΑΠ.
    Κατάργηση του Δουβλίνο 2 λέει το ΣΥΡΙΖΑ ώστε οι μετανάστες να διασκορπιστούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου είναι και ο πραγματικός προορισμός τους, και να μην μαζεύονται όλοι εδώ.
    Αυτή είναι η πιο ρεαλιστική λύση για να μειωθεί η λαθρομετανάστευση, αφού αποδεδειγμένα κάτι άλλο δε μπορεί να γίνει και να έχει αποτέλεσμα.

Αλλά όταν η χώρα ξεπουλιέται από τα συμφέροντα και ο λαός μας πεινάει και κάποιος ασχολείται με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, τότε πολύ απλά κάνει ότι και ο ήρωας του Μπρεχτ που ενώ πνιγόταν μέσα σε κινούμενη άμμο, χτένιζε τη χωρίστρα του.
    Κοινώς, ασχολείται με τα ασήμαντα αγνοώντας τα σημαντικά, αποπροσανατολίζοντας.

Τέλος, άσε τις κρεμάλες που περιμένουν το ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν κάποιον περιμένουν κρεμάλες είναι τα καθάρματα που εκμεταλλεύτηκαν τους Έλληνες εδώ και 35 χρόνια και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια πετώντας ένα ψαροκόκαλο στο λαό, για να βγαίνουν σήμερα να λένε κάποιοι ξετσίπωτοι ότι "μαζί τα φάγαμε" και κάποιοι διεφθαρμένοι παπαγάλοι να τους υποστηρίζουν.
    Αυτοί κινδυνεύουν σίγουρα, όχι από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά απ'τον ελληνικό λαό.

Το σάπιο σύστημα είναι αυτό που στήριξε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια και πολεμάει όποιον τους πάει κόντρα.
    Οι εγκάθετοι, τα λαμόγια, οι βολεμένοι κλπ ανήκουν αλλού.
    Όπως και οι παπαγάλοι και οι κρατικοδίαιτοι που έτρωγαν με τους παραπάνω τα λεφτά των πολλών.
    Τρανό παράδειγμα οι πρώην "βολευτές" του ΛΑΟΣ που κάνουν υποκλίσεις στον Τρελαντώνη για μια θέση, δείχνοντας τι ήθος έχουν και πόσο θα συγκρουστούν για τα συμφέροντα του λαού.
    Το ίδιο και οι Πασόκοι που βγ αίνειο Βενιζέλος λέει θα τα ξυλώσει όλα και το θυμήθηκε επειδή πάτωσε στις εκλογές.
    Για ΧΑ, ΚΚΕ κλπ δεν χρειάζεται να πω κάτι, όπως και για Μάνους-Τζήμερους κλπ που έχουν τόσο νεοφιλελεύθερα προγράμματα τα οποία σχεδόν δεν απέχουν από το μνημόνιο.
    Και σε ενοχλεί εσένα και πολλούς ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τα μειονεκτήματά του, φαίνεται να είναι η μόνη παράταξη (ίσως και ο Καμμένος) που σκοπεύει να συγκρουστεί.
    Αλλά αυτό είναι που τρέμουν ορισμένοι, την αλλαγή, την πραγματική αλλαγή.

Όποιος, λέει ότι το μνημόνιο και οι πολιτικές του φέρνουν την αλλαγή, συμφωνώ.
    Μια αλλαγή προς έναν μεσαίωνα για τους πολίτες και ένα παράδεισο για τα ντόπια και τα ξένα συμφέροντα.

Οι αριστεροί και οι πραγματικοί πατριώτες θέλουν μια αλλαγή για το καλό των πολλών και όχι των διεφθαρμένων και των άπληστων, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
    Και όση λάσπη και να πέσει, οι πολίτες καταλαβαίνουν ποιοι είναι με το μέρος του και ποιοι το παίζουν "ρεαλιστές" και "μετριοπαθείς" για να συνεχίσουν αυτοί και τα αφεντικά τους να κερδοσκοπούν στις πλάτες της Ελλάδας.

κριμα που συνεχιζεις να ψευδεσαι δημοσια αγαπητε αρη.
    οτι και να γραφεις ομως δεν γινεται να αλλαξει την αληθεια διοτι οι δηλωσεις αυτες εχουν γραφτει και μεταδοθει απο ολα τα μεσα.

ο γκλεζος δηλωσε περι κατασχεσης των καταθεσεων ανω των 20 χιλιαδων και γραφτηκε παντου, για να ερθει αργοτερα ο στρατουλης (ο οποιος προσπαθουσε να μαζεψει τη δικη του γκαφα με τα δανεια) να δηλωσει οτι ο κυριος γκλεζος απλα ανεφερε μια προσωπικη αποψη.
    επισης οι δηθεν διευκρινισεις περι υποχρεωτικου "δανειου" (ουσιαστικα δημευση κι αυτο) εγιναν την επομενη το πρωϊ της πρωτης δηλωσης, λογω της γενικης κατακραυγης ωστε να μαζευτουν τα αμαζευτα.
    πως ομως αληθινα σκεφτονται αυτοι οι τυποι το ειδαμε...

επισης ο τσιμπλας δηλωσε για την προσληψη των 100 χιλιαδων στο δημοσιο, επισης το εγραψαν ολα τα μεσα παγκοσμια. αν παραπληροφορουν ολοι, τοτε παραληροφορω κι εγω, διοτι σαφως δεν μου το ειπε κατ' ιδιαν κι εγω το διαβασα, αλλα αν συνεβη κατι τετοιο γιατι δεν το διεψευσε,αλλα αντιθετα προσπαθουν να μαζεψουν τις ανοησιες τους?

στο προγραμμα ισως δεν το γραφει, διοτι οι τυποι μας δουλευουν.
    απο τη μια ο τσιμπλας δηλωνει οτι δεν θα κανει μονομερη ενεργεια κατα του μνημονιου αλλα θα διαπραγματευτει, ενω την ιδια μερα παπαδημουλης και σια δηλωναν οτι το μνημονιο θα καταγγελθει μονομερως...
    χαχαχαχαχαχαχα οτι και να γινει λοιπον καποιος θα πεσει μεσα... χαχαχαχα

οικτος στα ζωα που ζητανε και ψηφο....

οσο για τα υπολοιπα που γραφεις και εχεις γραψει 10δες φορες εδω, με την γλωσσα και τα επιχειρηματα τυπου κκε των 70s & 80s, μην κουραζεσαι αδικα, εχουμε εμπεδωσει, απλα χανεις το χρονο σου καθως η απηχηση του σκεπτομενου κοσμου σε τετοιου ειδους λογο ειναι μηδενικη εδω και καιρο.
    μονο τα τα σαπροφυτα και τα παρασιτα του παλιου συστηματος εστερνιζονται τετοια παρα-λογικη, οσο ομως και να προσπαθει αυτη η συμμορια αυτη η καμορα, οσους μανδυες και αν αλλαξει (μπλε, πρασινους, ροζ) το τελος της φτανει...

3. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

E60_Arkadia (23-05-12), Monsta (23-05-12), PANOS-E60 (23-05-12), S8N (22-05-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

άρη...κάνεις καθόλου ιδιαίτερα σε μαθητές???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου εγώ δεν είπα αν συμφωνώ ή όχι.
    Είπα τι λέχθηκε πραγματικά.
    Και επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι απλή πρόταση ενός στελέχους, όχι επίσημη.
    Φυσικα ειναι η προσωπικη αποψε του γλεζου αλλα δεν μπορει συνεχεια να ανακοινωνει μετρα τα οποια ειτε μετα δεν ξερει πως να τα μαζεψει ειτε να διαφοροποιειται εντελως απο την γραμμη του κομματος.Αν ο Τσιπρας εχει αλλη κομματικη γραμμη οφειλει να τον μαζεψει και αυτον και τους αλλους.

Προσωπικά, διαφωνώ με αυτό που είπε ο Γλέζος γιατί έθεσε σαν όριο τα 20.000 ευρώ το οποίο αν και το υπερβαίνουν λίγοι Έλληνες ατομικά πλέον, και πάλι δεν είναι τόσο υψηλό.
    Αν μιλούσαμε για υψηλότερα εισοδήματα, τότε σαν έκτακτη λύση δεν το θεωρώ λάθος, αφού μιλάμε για δάνειο που θα επιστραφεί και πάλι και όχι χαράτσι, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα.

Αλλά ούτε το χαράτσι για τα ακίνητα το δουλέψαμε μαζί, ούτε την εισφορά αλληλεγγύης, ούτε ήταν υψηλός ο βασικός μισθός για να τον πάνε στα 500 ευρώ.
    Κι όλα αυτά ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, όχι για κάποια υψηλά εισοδήματα.
    Αυτά είναι το θέμα να καταπολεμήσουμε που έχουν ρημάξει τους Έλληνες.
    Κι αυτά μετα βεβαιότητας δεν θα τα κάνει ούτε ο Αντώνης ούτε ο Μπένυ, αλλά αν είχαν αυτοδυναμία θα τα επιδείνωναν κιόλας.
    Συμφωνω σε αυτα που λες,μπηκαν νταβατζιλικι πολλοι φοροι.Δεν ξερω,δεν με πειθει ο συριζα στα οικονομικα,στη δε εξωτερικη πολιτικη ειναι κραυγαλεα φαουλ..Τα δε μεγαλα κομματα ειναι πετανε ακομα στα συννεφακια..Πραγματικα δεν υπαρχει καποιο κομμα το οποιο να εχει σωστη πολιτικη σε ολους τους τομεις..
    -------------------

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

To εθνικό πατριωτικό μέτωπο του Τονυ Πατώνει. Χουντικοί, βασιλικοί,φασίστες.
    Προστέθηκαν και 2 άλλα αξιόλογα παληκάρια ο Βελόπουλος και ο Πλεύρης.
    Η επιθετική τριπλέτα με τον τσεκουρέιτορ Βορίδη και αλλαγή ο Άδωνις.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

7. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Driver M (22-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χουντικοί, βασιλικοί,φασίστες.
    ποιοι ειναι οι χουντικοι οι βασιλικοι και οι φασιστες φιλε γιωργο και για ποιο λογο?
    για πες να ξερουμε κι εμεις...

9. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

gnx (22-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν πειράζει Στάθη, εγώ θα τα γράφω κι όσοι θέλουν ας τα ακούν.
    Είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι εδώ, πολλοί συμφωνούν σιωπηρά απλά δεν έχουν την όρεξη να γράψουν όταν υπάρχουν τέτοιες εδραιωμένες αντιλήψεις σαν τη δικιά σου.
    Εγώ γι'αυτό ακριβώς γράφω όμως κι εδώ, για να ακούγεται η αντίθετη άποψη και γιατί δεν φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑ διάλογο.
    Αλλιώς θα έγραφα μόνο στα φόρουμς που πρόσκεινται στις απόψεις μου και να χαϊδεύουμε ο ένας τα αυτιά του άλλου.

Τώρα τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα δεν υπάρχουν πουθενά, σε κανένα επίσημο πρόγραμμα.
    Αν τα είπε κάποιος κάπου κάποτε δεν μπορώ να το ξέρω και ούτε μου λέει κάτι. Ξέρω τι λέει το πρόγραμμα κι εκεί δίνω βάση.
    Γιατί ο Τσίπρας φάνηκε μετά τις εκλογές ότι αυτά που λέει τα τηρεί, δεν κάνει κωλοτούμπες λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν και παίρνοντάς μας και τα σώβρακα, ή λέγοντας ότι το μνημόνο θα φέρει την καταστροφή και τώρα να λέει ότι χωρίς μνημόνιο θα μας βρουν οι πληγές του Φαραώ.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ψύχραιμος γιατί ξέρω ότι ο κόσμος δεν περιμένει ούτε απο'μένα ούτε απο'σενα ούτε από κανένα να του πει τι να ψηφίσει.
    Βλέπει την τσέπη του που είναι άδεια, βλέπει το παιδί του που είναι άνεργο, βλέπει ότι του παίρνουν τα ελάχιστα λεφτά που του περισσεύουν με ληστρικά χαράτσια και παρόλα αυτά ακούει συνεχώς να του μιλούν για νέα μέτρα, να τον απειλούν, να τον ξεφτυλίζουν και να του λένε να πεινάσει για να πάει η χώρα μπροστά.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο σύγχρονος Έλληνας, ούτε φοβάται πλέον, ούτε πιάνεται κορόιδο και πάνω απ'όλα, ΔΕΝ θα ανεχτεί άλλη κοροϊδία και άλλη εκμετάλλευση.
    Και θα το βροντοφωνάξει στις 17 του Ιούνη σε όλη την Ευρώπη.
    Το οικονομικοπολιτικό έγκλημα που παίζεται στις πλάτες μας πρέπει να τελειώσει.
    Και αυτό δεν θα το κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Καμμένος, ούτε κανείς.
    Θα το κάνει ο λαός μας.

11. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

tzanis320si (23-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιοι ειναι οι χουντικοι οι βασιλικοι και οι φασιστες φιλε γιωργο και για ποιο λογο?
    για πες να ξερουμε κι εμεις...
    π.χ ο Βοριδης ηταν ο επομενος αρχηγος νεολαιας της ΕΠΕΝ μετα τον Μιχαλολιακο

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

13. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

bakalos (22-05-12), Driver M (22-05-12), gant (23-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ο Κιλτίδης, που ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ και αύριο μεθαύριο θα ξαναεπιστρέψει, ήταν μέλος του φασιστικού κόμματος 4η Αυγούστου.

15. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

bakalos (22-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ο Κιλτίδης, που ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ και αύριο μεθαύριο θα ξαναεπιστρέψει, ήταν μέλος του φασιστικού κόμματος 4η Αυγούστου.
    μαλιστα οοοολοι αυτοι... ηταν λοιπον...
    μηπως ξερουμε αν διατηρουν τις ιδιες αποψεις και σημερα?
    διοτι αυτο ειναι που μετραει.

Δεν πειράζει Στάθη, εγώ θα τα γράφω κι όσοι θέλουν ας τα ακούν.
    Είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι εδώ, πολλοί συμφωνούν σιωπηρά απλά δεν έχουν την όρεξη να γράψουν όταν υπάρχουν τέτοιες εδραιωμένες αντιλήψεις σαν τη δικιά σου.
    Εγώ γι'αυτό ακριβώς γράφω όμως κι εδώ, για να ακούγεται η αντίθετη άποψη και γιατί δεν φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑ διάλογο.
    Αλλιώς θα έγραφα μόνο στα φόρουμς που πρόσκεινται στις απόψεις μου και να χαϊδεύουμε ο ένας τα αυτιά του άλλου.

Τώρα τα υπόλοιπα όπως ξαναείπα δεν υπάρχουν πουθενά, σε κανένα επίσημο πρόγραμμα.
    Αν τα είπε κάποιος κάπου κάποτε δεν μπορώ να το ξέρω και ούτε μου λέει κάτι. Ξέρω τι λέει το πρόγραμμα κι εκεί δίνω βάση.
    Γιατί ο Τσίπρας φάνηκε μετά τις εκλογές ότι αυτά που λέει τα τηρεί, δεν κάνει κωλοτούμπες λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν και παίρνοντάς μας και τα σώβρακα, ή λέγοντας ότι το μνημόνο θα φέρει την καταστροφή και τώρα να λέει ότι χωρίς μνημόνιο θα μας βρουν οι πληγές του Φαραώ.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ψύχραιμος γιατί ξέρω ότι ο κόσμος δεν περιμένει ούτε απο'μένα ούτε απο'σενα ούτε από κανένα να του πει τι να ψηφίσει.
    Βλέπει την τσέπη του που είναι άδεια, βλέπει το παιδί του που είναι άνεργο, βλέπει ότι του παίρνουν τα ελάχιστα λεφτά που του περισσεύουν με ληστρικά χαράτσια και παρόλα αυτά ακούει συνεχώς να του μιλούν για νέα μέτρα, να τον απειλούν, να τον ξεφτυλίζουν και να του λένε να πεινάσει για να πάει η χώρα μπροστά.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο σύγχρονος Έλληνας, ούτε φοβάται πλέον, ούτε πιάνεται κορόιδο και πάνω απ'όλα, ΔΕΝ θα ανεχτεί άλλη κοροϊδία και άλλη εκμετάλλευση.
    Και θα το βροντοφωνάξει στις 17 του Ιούνη σε όλη την Ευρώπη.
    Το οικονομικοπολιτικό έγκλημα που παίζεται στις πλάτες μας πρέπει να τελειώσει.
    Και αυτό δεν θα το κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Καμμένος, ούτε κανείς.
    Θα το κάνει ο λαός μας.

καλο βραδυ, αυριο παλι...

Σελίδα 122 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2272112120121122123124132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP