Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα ψηφισετε οτι και την προηγούμενη φορά - Part II - the revenge

Ψήφισαν
62. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • NAI

36 58,06%
  • OXI

15 24,19%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

10 16,13%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

1 1,61%
  • ΑΚΥΡΟ

0 0%
Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 105

Θέμα: ΘΑ ψηφίσετε ότι και την προηγούμενη φορά? Part II- The Revenge

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    η αποψη μου ειναι εντελως αντιθετη, αλλα δεν θα την αναλυσω περισσοτερο διοτι δεν εχει νοημα να αντιπαρατεθουμε δικτυακα.
    οταν ανεβω πανω με το καλο, θα τα πουμε...
    ελπίζω στα κοντά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gant (22-05-12), Stathis (22-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (22-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω πιστευω οτι στις εκλογες που ερχονται το ξεβρακωμα θα ειναι μεγαλυτερο για τα μεγαλα κομματα απο τι στις προηγουμενες.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν λίγο είχε στον Αντ1 πέντε δημοσκοπήσεις που έφερναν μπροστά τη ΝΔ από 1 και κάτι μέχρι 5 και κάτι.

Μάλλον κάποιοι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε από τη χειμέρια νάρκη......σε λίγες μέρες μπαίνει επίσημα και το καλοκαίρι.

Τελικά όπως όλα δείχνουν -συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου- μάλλον θ 'αναγκαστούμε' να ψηφίσουμε τον αντιπαθέστατο κωλοτούμπα μόνο και μόνο για να σώσουμε το τομάρι μας. Next time ρε Τζήμερε....

7. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

E60_Arkadia (26-05-12), PANOS-E60 (26-05-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

we 'll just take our chances Kosta, τίποτα δεν εγγυάται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με τη συγκυβέρνηση νδ - πασοκ. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι η κυβέρνηση αυτή θα είναι κάτω από στενή εποπτεία από τους δανειστές. Αν πίστευα ότι θα αναλάβουν τις τύχες της χώρας αυτοί οι τύποι, θα είχα ήδη περάσει τα σύνορα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα είχα ήδη περάσει τα σύνορα.

Just let me know in advance .....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Just let me know in advance .....
    as soon as the Prez is back θα γίνει μητινγκ. Oπωσδήποτε πριν τις εκλογές. Το γνωστό team.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    as soon as the Prez is back θα γίνει μητινγκ. Oπωσδήποτε πριν τις εκλογές. Το γνωστό team.

Έεεετσ. Θα κάνω τη γραμματέα. Στις καλές μου είμαι στις ~40-45 λέξεις / λεπτό.

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο την σύνταξη που έπαιρνα, όσο απέμεινε τώρα και το πόσο θα απομείνει, την έπαιρνα σύμφωνα με τις κρατήσεις 32 χρόνων. Αν πλήρωνα τα ίδια χρήματα στο ΙΚΑ πάλι τα ίδια θα παιρνα. Επίσης από εργαζόμενος, πάνω-κάτω ήξερα περίπου και τι θα πάρω όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
    Ανήκα σε ένα απ τα πιό ανθηρά ταμεία με ρευστό και μεγάλη ακίνητη περιουσία.
    Αφού λοιπόν το παίξαν στο χρηματιστήριο τα πρώτα λαμόγια, ήρθαν και τα δεύτερα και μετέτρεψαν ότι είχε απομείνει σε ομόλογα του δημοσίου με αποτέλεσμα το ταμείο να γονατίσει.
    Όσο για αυτούς που παίρνουν σύνταξη 400-500ε, μήπως φταίω εγώ? Τόσες ασφαλιστικές εισφορές πλήρωσαν τόσα παίρνουν.
    Δεν γίνεται να τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί.
    Γιωργο ασφαλως και δεν φταις εσυ ουτε κανενας εργαζομενος . Αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως, στον ΟΑΕΕ πχ, οι εισφορες ειναι απο υπερβολικες εως δυσβασταχτες για εναν επαγγελματια, εαν αναλογιστουμε και τις παροχες που εχει απο το ταμειο του. "μακραν το χειροτερο ταμειο"

Ενα παραδειγμα θα σου πω, ο πεθερος μου μετα απο 36 χρονια στο παλιο ΤΣΑ, τωρα ΟΑΕΕ, και με εισφορες γυρω στα 1000ευρω το διμηνο, φτιαχνει τα χαρτια του για συνταξη, και του ειπαν να υπολογιζει γυρω στα 720-750 ευρω.
    Ξερεις πως αισθανεται οταν ο γειτονας του σε ΔΕΚΟ παιρνει τα τριπλα+εφαπαξ συν οτι εχει φυγει και καμια 10ετια νωριτερα?

Οπως μου λεει, Μ@Λ@ΚΑΣ!, γιατι εχει δεν εχει δουλεια το φορτηγο πρεπει να τα ακουμπαει καθε διμηνο αλλιως δεν μπορει να θεωρησει βιβλια κλπ κλπ.

Να πω και για τον πατερα μου ο οποιος ειναι 67.5 ετων και ακομα περιμενει εδω και 2,5 χρονια ,να βγει η συνταξη του!! βλεπεις ειχε την ατυχια να εχει 3 ταμεια ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ! και τα οποια κωλοβαρανε με τα χαρτια! "Οσο για συνταξη, αν φτασει τα 700-800Ευρω, θα ειναι αθλος"

Ξερεις τι ειναι να βλεπει γυναικες απο τα 45 τους να ειναι συνταξιουχες του δημοσιου με πολυ καλες συνταξεις+εφαπαξ, γυναικες που οταν ηταν 22χρονων αυτες δεν ειχαν γεννηθει ακομα?!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 26-05-12 στις 21:42
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

13. The Following 6 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Kostas_1 (27-05-12), nikos1400 (27-05-12), Panos 316T (31-05-12), PANOS-E60 (26-05-12), Stathis (26-05-12), SuperSonic (01-06-12)

Προεπιλογή

Πρώην ΤΣΑ , πλέον ΟΑΕΕ 687ευρώ.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP