NAI
OXI
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
ΑΚΥΡΟ
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
chrisgiapz3 (22-05-12)
Εγω πιστευω οτι στις εκλογες που ερχονται το ξεβρακωμα θα ειναι μεγαλυτερο για τα μεγαλα κομματα απο τι στις προηγουμενες.
Πριν λίγο είχε στον Αντ1 πέντε δημοσκοπήσεις που έφερναν μπροστά τη ΝΔ από 1 και κάτι μέχρι 5 και κάτι.
Μάλλον κάποιοι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε από τη χειμέρια νάρκη......σε λίγες μέρες μπαίνει επίσημα και το καλοκαίρι.
Τελικά όπως όλα δείχνουν -συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου- μάλλον θ 'αναγκαστούμε' να ψηφίσουμε τον αντιπαθέστατο κωλοτούμπα μόνο και μόνο για να σώσουμε το τομάρι μας. Next time ρε Τζήμερε....
E60_Arkadia (26-05-12), PANOS-E60 (26-05-12)
we 'll just take our chances Kosta, τίποτα δεν εγγυάται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με τη συγκυβέρνηση νδ - πασοκ. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι η κυβέρνηση αυτή θα είναι κάτω από στενή εποπτεία από τους δανειστές. Αν πίστευα ότι θα αναλάβουν τις τύχες της χώρας αυτοί οι τύποι, θα είχα ήδη περάσει τα σύνορα.![]()
Γιωργο ασφαλως και δεν φταις εσυ ουτε κανενας εργαζομενος . Αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως, στον ΟΑΕΕ πχ, οι εισφορες ειναι απο υπερβολικες εως δυσβασταχτες για εναν επαγγελματια, εαν αναλογιστουμε και τις παροχες που εχει απο το ταμειο του. "μακραν το χειροτερο ταμειο"
Ενα παραδειγμα θα σου πω, ο πεθερος μου μετα απο 36 χρονια στο παλιο ΤΣΑ, τωρα ΟΑΕΕ, και με εισφορες γυρω στα 1000ευρω το διμηνο, φτιαχνει τα χαρτια του για συνταξη, και του ειπαν να υπολογιζει γυρω στα 720-750 ευρω.
Ξερεις πως αισθανεται οταν ο γειτονας του σε ΔΕΚΟ παιρνει τα τριπλα+εφαπαξ συν οτι εχει φυγει και καμια 10ετια νωριτερα?
Οπως μου λεει, Μ@Λ@ΚΑΣ!, γιατι εχει δεν εχει δουλεια το φορτηγο πρεπει να τα ακουμπαει καθε διμηνο αλλιως δεν μπορει να θεωρησει βιβλια κλπ κλπ.
Να πω και για τον πατερα μου ο οποιος ειναι 67.5 ετων και ακομα περιμενει εδω και 2,5 χρονια ,να βγει η συνταξη του!! βλεπεις ειχε την ατυχια να εχει 3 ταμεια ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ! και τα οποια κωλοβαρανε με τα χαρτια! "Οσο για συνταξη, αν φτασει τα 700-800Ευρω, θα ειναι αθλος"
Ξερεις τι ειναι να βλεπει γυναικες απο τα 45 τους να ειναι συνταξιουχες του δημοσιου με πολυ καλες συνταξεις+εφαπαξ, γυναικες που οταν ηταν 22χρονων αυτες δεν ειχαν γεννηθει ακομα?!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 26-05-12 στις 21:42
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Kostas_1 (27-05-12), nikos1400 (27-05-12), Panos 316T (31-05-12), PANOS-E60 (26-05-12), Stathis (26-05-12), SuperSonic (01-06-12)
Πρώην ΤΣΑ , πλέον ΟΑΕΕ 687ευρώ.