Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eπετρεψε μου αγαπητε φιλε Αρη να ΓΕΛΑΣΩ δυνατα στο κομματι που παραθετω..

Εισοδηματιας εγω και οι γονεις μου δεν ειμαστε αλλα αν ειχα αρκετα χρηματα δεν θα δεχομουν σε καμια περιπτωση να μου δημευσει τα χρηματα το κρατος ή να δινω αναγκαστικα νταβατζιλικι 100 ευρω το μηνα..Μαζι τα δουλεψαμε κυριος?

Και γω αν ειχα ενα σεβαστο ποσο, με αυτες τις μπαρουφες που ακουω θα τα εστελνα πακετο εξω και δεν δινω φραγκο τσακιστο..Να παρει λεφτα για αναπτυξη απο τον ακη και τον καθε λουφατζη που καταχραστηκε χρημα απο το δημοσιο..

Αληθεια απο την αναδιανομη του πλουτου θα δωρισει και τιποτα ο αλαβανος?
    Φίλε μου εγώ δεν είπα αν συμφωνώ ή όχι.
    Είπα τι λέχθηκε πραγματικά.
    Και επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι απλή πρόταση ενός στελέχους, όχι επίσημη.

Προσωπικά, διαφωνώ με αυτό που είπε ο Γλέζος γιατί έθεσε σαν όριο τα 20.000 ευρώ το οποίο αν και το υπερβαίνουν λίγοι Έλληνες ατομικά πλέον, και πάλι δεν είναι τόσο υψηλό.
    Αν μιλούσαμε για υψηλότερα εισοδήματα, τότε σαν έκτακτη λύση δεν το θεωρώ λάθος, αφού μιλάμε για δάνειο που θα επιστραφεί και πάλι και όχι χαράτσι, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα.

Αλλά ούτε το χαράτσι για τα ακίνητα το δουλέψαμε μαζί, ούτε την εισφορά αλληλεγγύης, ούτε ήταν υψηλός ο βασικός μισθός για να τον πάνε στα 500 ευρώ.
    Κι όλα αυτά ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, όχι για κάποια υψηλά εισοδήματα.
    Αυτά είναι το θέμα να καταπολεμήσουμε που έχουν ρημάξει τους Έλληνες.
    Κι αυτά μετα βεβαιότητας δεν θα τα κάνει ούτε ο Αντώνης ούτε ο Μπένυ, αλλά αν είχαν αυτοδυναμία θα τα επιδείνωναν κιόλας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 22-05-12 στις 22:51
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου εγώ δεν είπα αν συμφωνώ ή όχι.
    Είπα τι λέχθηκε πραγματικά.
    Και επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι απλή πρόταση ενός στελέχους, όχι επίσημη.
    Φυσικα ειναι η προσωπικη αποψε του γλεζου αλλα δεν μπορει συνεχεια να ανακοινωνει μετρα τα οποια ειτε μετα δεν ξερει πως να τα μαζεψει ειτε να διαφοροποιειται εντελως απο την γραμμη του κομματος.Αν ο Τσιπρας εχει αλλη κομματικη γραμμη οφειλει να τον μαζεψει και αυτον και τους αλλους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά, διαφωνώ με αυτό που είπε ο Γλέζος γιατί έθεσε σαν όριο τα 20.000 ευρώ το οποίο αν και το υπερβαίνουν λίγοι Έλληνες ατομικά πλέον, και πάλι δεν είναι τόσο υψηλό.
    Αν μιλούσαμε για υψηλότερα εισοδήματα, τότε σαν έκτακτη λύση δεν το θεωρώ λάθος, αφού μιλάμε για δάνειο που θα επιστραφεί και πάλι και όχι χαράτσι, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα.

Αλλά ούτε το χαράτσι για τα ακίνητα το δουλέψαμε μαζί, ούτε την εισφορά αλληλεγγύης, ούτε ήταν υψηλός ο βασικός μισθός για να τον πάνε στα 500 ευρώ.
    Κι όλα αυτά ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, όχι για κάποια υψηλά εισοδήματα.
    Αυτά είναι το θέμα να καταπολεμήσουμε που έχουν ρημάξει τους Έλληνες.
    Κι αυτά μετα βεβαιότητας δεν θα τα κάνει ούτε ο Αντώνης ούτε ο Μπένυ, αλλά αν είχαν αυτοδυναμία θα τα επιδείνωναν κιόλας.
    Συμφωνω σε αυτα που λες,μπηκαν νταβατζιλικι πολλοι φοροι.Δεν ξερω,δεν με πειθει ο συριζα στα οικονομικα,στη δε εξωτερικη πολιτικη ειναι κραυγαλεα φαουλ..Τα δε μεγαλα κομματα ειναι πετανε ακομα στα συννεφακια..Πραγματικα δεν υπαρχει καποιο κομμα το οποιο να εχει σωστη πολιτικη σε ολους τους τομεις..
    -------------------

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP