Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα ψηφισετε οτι και την προηγούμενη φορά - Part II - the revenge

Ψήφισαν
62. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • NAI

36 58,06%
  • OXI

15 24,19%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

10 16,13%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

1 1,61%
  • ΑΚΥΡΟ

0 0%
Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 105

Θέμα: ΘΑ ψηφίσετε ότι και την προηγούμενη φορά? Part II- The Revenge

Rides
    5

Προεπιλογή

Γιώργο σέβομαι την άποψη σου, αλλά έχω τη δική μου...Α, και τον να αγοράσουν τα ταμεία ομόλογα δε το θεωρώ κακό, το αντίθετο. Τα χρήματα των ταμείων επρεπε να επενδυθούν διότι το ανταποδωτικό σύστημα είναι ελλειματικό λόγω γήρανσης του πληθυσμού.

Δεν φταίνε και τα ταμεία γιατι οι μ@λάκες οι κυβερνώντες έριξαν έξω το κράτος.

2. The Following 5 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

gant (22-05-12), Kostas_1 (22-05-12), spar@ (22-05-12), Stathis (22-05-12), Thomelef (22-05-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο σέβομαι την άποψη σου, αλλά έχω τη δική μου...Α, και τον να αγοράσουν τα ταμεία ομόλογα δε το θεωρώ κακό, το αντίθετο. Τα χρήματα των ταμείων επρεπε να επενδυθούν διότι το ανταποδωτικό σύστημα είναι ελλειματικό λόγω γήρανσης του πληθυσμού.

Δεν φταίνε και τα ταμεία γιατι οι μ@λάκες οι κυβερνώντες έριξαν έξω το κράτος.
    Συμφωνώ απόλυτα στα bolt.
    Αλλά αυτό, και σε σχέση με το πόσο ισχυρό είναι το αποθεματικό ενός ταμείου θα έπρεπε να φανεί σταδιακά με την πάροδο ορισμένων χρόνων, με προγραμματισμό και σωστή ενημέρωση των εν ενεργεία εργαζόμενων, ότι σύνταξη θα επαναπροσδιορίζεται σε σχέση με τον αριθμό τους και των αναλογούντων εισφορών τους.
    Εδώ σε ένα βράδυ όλα τα ταμεία βγήκαν προβληματικά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω διαφωνω με τα ομολογα.. Δημιουργησαν ρευμα προς τα εκει, και εφτιαξαν και τη νομοθεσια ωστε να μην υπαρχει προβλημα με τις επενδυσεις του δημοσιου προς τα εκει.

Καποιοι το ηξεραν, αυτοι που δημιουργησαν το κλιμα να κινηθουμε προς τα εκει ειχαν αμεσο οφελος. Και ξαφνικα οταν εσκασαν τα ομολογα οι κερδοσκοποι και οι υψηλα ισταμενοι ειχαν βγαλει ενα καρο χρηματα, ενω ολος ο υπολοιπος κοσμακης ρουφηξε τις μειωσεις χωρις να φταιει.

Ας ειχαμε μικροτερα προσδοκομενα κερδη, η αυξηση ρισκου αυξανει την επισφαλεια και την πατησαμε σαν πρωτοετεις της ασοε....

Και φυσικα, υπευθυνος κανεις.

Ακομα και η τραπεζα της ελλαδος που διαχειριζοταν τις εισφορες του ικα εχασε χρηματα απο τα ομολογα, και παρολο που ειναι εγγυητης δεν δεχεται να πληρωσει τα σπασμενα! ανηκουστο!

Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδια, αφου υποχρεωσαν τα ταμεια (οπως και τις τραπεζες) οι εκαστοτε υπουργοι να τα βαλουν σε ομολογα, τι συζηταμε τωρα....

6. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Dimzan (22-05-12), PANOS-E60 (22-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια, αφου υποχρεωσαν τα ταμεια (οπως και τις τραπεζες) οι εκαστοτε υπουργοι να τα βαλουν σε ομολογα, τι συζηταμε τωρα....
    To πρόβλημα είναι ότι επανακεφαλαιοποίηση προβλέπεται μόνο για τις τράπεζες.
    Για τα ταμεία προβλέπεται απλά...μείωση των συντάξεων.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

8. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (22-05-12), Kostas_1 (22-05-12), Panos 316T (31-05-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    To πρόβλημα είναι ότι επανακεφαλαιοποίηση προβλέπεται μόνο για τις τράπεζες.
    Για τα ταμεία προβλέπεται απλά...μείωση των συντάξεων.
    δεν είναι σωστό αυτό που λες Αρη. Οι τράπεζες ανακαιφαλαιοποιούνται με "ειδικά" κεφάλαια διότι το κοινοτικό αλλά και το παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο προβλέπει συγκεκριμένους δείκτες γιά την κεφαλαιακή τους επάρκεια (core tier 10).

Γιά τα ταμεία δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο αλλά ασφαλώς ενισχύονται από τα υπόλοιπα κεφάλαια που παίρνει το δημόσιο από τους δανειστές.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν είναι σωστό αυτό που λες Αρη. Οι τράπεζες ανακαιφαλαιοποιούνται με "ειδικά" κεφάλαια διότι το κοινοτικό αλλά και το παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο προβλέπει συγκεκριμένους δείκτες γιά την κεφαλαιακή τους επάρκεια (core tier 10).

Γιά τα ταμεία δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο αλλά ασφαλώς ενισχύονται από τα υπόλοιπα κεφάλαια που παίρνει το δημόσιο από τους δανειστές.
    Tα οποία είναι ψίχουλα Πάνο και το ξέρουμε όλοι.
    Όταν τα παίρνουμε κι αυτά βέβαια, γιατί την τελευταία δόση την πήραμε κουρεμένη ώστε να μην πάει φράγκο στα ταμεία του κράτους παρά μόνο στους δανειστές.

Τέλος πάντων, αυτό που συνέβη με τα ταμεία και το psi ήταν η κλοπή του αιώνα.
    Ελπίζω μόνο να βρεθεί λύση πριν πάνε οι συντάξεις ανθρώπων που πλήρωναν μια ζωή εισφορές στα 300-400 ευρώ, όμοια δηλαδή με αυτούς που δεν πλήρωσαν ποτέ.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

11. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (22-05-12), Kostas_1 (22-05-12), PANOS-E60 (22-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσωπικά τι κάνει στο κρεβάτι του ο καθένας, εμένα με τρελαίνει
    φιλε μηπως εισαι λιγο οπαδος της πισω κινησης?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προτείνει εθνική σύνταξη 600-700ε και εργασία μέχρι τα 68.
    γιωργακη φιλε μου οπως σου ειπε και ο bmx δεν ειναι ολοι "ρετιρε", ουτε μπορουνε να παιρνουνε συνταξη στα 45 και στα 55.

ουτε μπορουν καποιοι εργαζομενοι στο ιδιο επαγγελμα να παιρνουν 500 ευρω επειδη δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα, ενω οι αντιστοιχοι του δημοσιου να παιρνουν 2000.
    π.χ. ποσο παιρνει ο ηλεκτρολογος που ασκουσε ελευθερο επαγγελμα και πηρε συνταξη απο τεβε, και ποσο ο δεητζης?
    μην πιασουμε να πουμε ποιος και ποσο δουλεψε στη ζωη του, αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

την εχουμε ξανακανει αυτην την συζητηση, οι τεραστιες εισφορες που πληρωνε το κρατος στα "ευγενη" ταμεια, ηταν λ7 του λαου κλεμμενα εκβιαστικα απο τις συνδικαλο-συμμοριες.
    ανεμομαζωματα, διαβολοσκορπισματα λοιπον...

13. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

joseph (26-05-12), Monsta (26-05-12), Thomelef (22-05-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω γράψει ότι εχω ένα φίλο και ένα συγγενή που έπαιρναν πριν τις περικοπές συνταξη του ΙΚΑ κοντά στις 2000 ο ένας, παραπάνω ο άλλος.
    Ενας του ΤΕΒΕ 1250, ο άλλος 580. Γιατί άραγε οι διαφορές αυτές στα μη ευγενή ταμεία?

Η καραμέλα με τα ευγενή ταμεία έχει παλιώσει Στάθη μου και 32 χρόνια έχω ένα σκασμό κρατήσεις για να παίρνω 2000 και πολύ καλά τα έπαιρνα όπως κάθε άλλος που πλήρωνε ανάλογες εισφορές. Αλλά και ο ηλεκτρολόγος μπορούσε να πάρει όσο ήθελε αρκεί να τα ακουμπούσε κανονικά.
    Μήπως ήταν φτωχαδάκι και δεν του φταναν η συνηθσμένος να δηλώνει εισσόδημα 5000 ετησίως στην εφορία, του έπεφτε άσχημα να το κάνει?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

15. The Following 5 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Dimzan (22-05-12), Driver M (22-05-12), Kostas_1 (22-05-12), nikos1400 (22-05-12), Panos 316T (31-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

η αποψη μου ειναι εντελως αντιθετη, αλλα δεν θα την αναλυσω περισσοτερο διοτι δεν εχει νοημα να αντιπαρατεθουμε δικτυακα.
    οταν ανεβω πανω με το καλο, θα τα πουμε...

17. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

gant (22-05-12), joseph (26-05-12), Thomelef (22-05-12)

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP