Σελίδα 121 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2171111119120121122123131 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.201 έως 1.210 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    το επιπεδο του φορουμ ανεβαινει ραγδαια γιατι εχω να γραψω 3 μερες....
    εδω να δεις thank's που θα παρεις!!!

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

spar@ (22-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη, όταν συνέχεια μιλάς περί προσλήψεων στο δημόσιο και περί δήμευσης περιουσιών, τη στιγμή που το πρώτο ειπώθηκε το 2007 και μάλιστα όχι με γνώμονα τη ρεμούλα και το βόλεμα που είναι πασοκονεοδημοκρατικά φαινόμενα αλλά ανθρώπους που θα προσληφθούν αξιοκρατικά για να στελεχώσουν θέσεις όπου υπάρχει πραγματικά έλλειψη (υγεία κυρίως και μετά παιδεία κλπ) και θα βοηθήσουν στο να γίνει η ζωή του Έλληνα πολίτη καλύτερη και το δεύτερο είναι εντελώς ανυπόστατο αφού ο καταθέτης θα μπορεί να σηκώνει τα χρήματά του όποτε θέλει, απλά αντί να τα διαχειρίζεται η τράπεζα για να δίνει δάνεια με πανωτόκια κλπ και να κονομάνε οι μέτοχοι, θα τα διαχειρίζεται το κράτος για να δίνονται χαμηλότοκα δάνεια στους αδύνατους και γενικά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου (αυτό θα αφορά τράπεζες που θα έχουν επανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα, όποιος θέλει ας βάλει τα λεφτά του στις άλλες τράπεζες να τα διαζειρίζονται οι μέτοχοι προς όφελός τους, κανένα θέμα).

Γι'αυτό και θεωρώ ότι τα επιχειρήματα αυτά στέρεψαν.
    Είναι δικαίωμά σου να τα θεωρείς εμπεριστατωμένα, εγώ δεν τα θεωρώ και εξήγησα, για άλλη μια φορά, το γιατί.
    Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να θίγεσαι.
    Το ίδιο άλλωστε θα έπρεπε να κάνω κι εγώ όταν ακούω για "μπουρδοθεωρίες" ή για ιστορίες με τον Αη Βασίλη.
    Αλλά όταν υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις, απλά διαφωνώ και εκφράζω τα επιχειρήματά μου, δεν θίγομαι (αρκεί να μην υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί).
    Απορώ λοιπόν γιατί σε πείραξε τόσο πολύ.

Τέλος, δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσους δημοσιεύουν άρθρα του στυλ "η μνημόνιο ή θάνατος", "οι Ευρωπαίοι θέλουν το καλό μας κι εμείς είμαστε λαμόγια που δεν υπακούμε" κλπ.
    Δεν απευθυνόμαστε σε μωρά αλλά σε νοήμονες ανθρώπους, όποιος θέλει συμφωνεί όποιος θέλει διαφωνεί.

Και προφανώς δεν υφίσταται θέμα προπαγάνδας. Φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω ποιος εκφράζει τις προσωπικές του αντιλήψεις, ανησυχίες και απόψεις και ποιος παπαγαλίζει τι λένε κανάλια, επιχειρηματικοί κύκλοι κλπ (δεν το λέω για'σενα, μιλάω γενικά).
    Και μην κάνεις το λάθος να θεωρείς τις απόψεις σου ως σωστές και τις αντίθετες ως "ψυχροπολεμικές", ως "ξύλινες" κλπ, γιατί δεν παύουν να είναι οι προσωπικές σου απόψεις και καλώς ή κακώς, η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται να μη συμφωνεί (θα φανεί όμως και στις 17 του μήνα, ας μην προτρέχω) αφού τα μνημονιακά κόμματα έπαθαν συντριβή και στο σύνολό τους έφτασαν οριακά το 40%.

Εν τέλει, δεν γίνεται να συμφωνούμε.
    Το να διαφωνώ όμως με τα επιχειρήματα κάποιου και να τα θεωρώ αβάσιμα ή γενικότερα να διαφωνώ με τη συλλογιστική τους δε σημαίνει ότι δε σέβομαι το άτομο αυτό προσωπικά.
    Γενικά σέβομαι και εκτιμώ όσους έχουν αξίες και θέλουν το καλό των συμπολιτών τους, ασχέτως αν η πορεία επίτευξης του είναι διαφορετική από αυτή που θεωρώ εγώ ως σωστή.
    Τους υπόλοιπους ούτε τους σέβομαι ούτε τους εκτιμώ, σε όποιον ιδεολογικό χώρο και να εντάσσονται.
    λυπαμαι γιατι συνεχιζεις να διαστρευλωνεις την πραγματικοτητα.

για τις 100 χιλιαδες νεες προσληψεις και επανακρατικοποιησεις ολυμπιακης και οτε δεν μιλησα εγω ουτε κανεις απο εδω, μιλησε ο προεδρος σου και οχι το 2007, αλλα πριν λιγες μερες.
    για τη δημευση περιουσιων παλι δεν μιλησα εγω, ουτε καν χρησιμοποιησα αυτον το ορο, μιλησε στην τηλεοραση στο μεγκα αν δεν κανω λαθος προ 10 ημερων περιπου ο γκλεζος. οτι θα δεσμευθουν καταθεσεις ανω των 20 χιλιαδων το ειπα εγω?
    ή μηπως εγω ειπα τις ανοησιες που εκστομισε ο στρατουλης περι χρησιμοποιηση των καταθεσεων για δανεια!!!!

αρα για ολα αυτα δεν μιλησα καθολου εγω, μιλησαν αυτοι που ψηφισες και υποστηριζεις και δικαιωμα σου φυσικα, αλλα και δικαιωμα μου να αναδεινυω και να επικαλουμαι σαχλαμαρες τετοιου ειδους.

επισης σε προκαλεσα να βαλεις εδω το προγραμμα του συριζα και να αξιολογησουμε ολοι παζι το πως θα κανει αυτα που λεει (ναι τις προσληψεις, τις κρατικοποιησεις τα ξαναγραφω να τα ξαναδεις), αλλα δεν ειδα τιποτα.

χθες το βραδυ παρακολουθησα στην τηλεοραση παλι αυτον τον αστειο τυπο το στρατουλη ο οποιος αναλωθηκε 10-15 λεπτα στα γνωστα οτι για ολα φταιει η νδ και το πασοκ (λες και δεν το ξερουμε πια), αλλα οταν προκληθηκε επανειλημενως να απαντησει πως θα κανει αυτα που λεει, σιωπησε.

παρομοιως σιωπησε ενας αλλος εκπροσωπος (ποιος ξερει τι συνιστωσα ηταν) στον σκαϊ οταν του διαβασαν απο το προγραμμα του συριζα τις θεσεις περι νομιμοποιησης 1,5 εκατομμυριου λαθρομεταναστων, την αποποινικοποιση ναρκωτικων ουσιων κλπ κλπ...

καθεσαι εδω και μας γραφεις οτι ειναι απαραδεκτη η εισοδος της χρυσης αυγης στο κοινοβουλιο, ενω εσυ ο ιδιος με την ψηφο σου στηριξες τα ιδια ή και περισσοτερο ακραια (απο την απεναντι πλευρα) στοιχεια.

τελικα ισως η καλυτερη λυση να ειναι ο συριζα.
    οπως εγραψε και ο bmx οταν ολη η σαπιλα του μασοκ και τα υπολοιπα παρασιτα δεν θα εχουν να αγορασουν ουτε ψωμι με την κατασταση που θα φερουν, θα κρεμασουν τους συριζαιους στο συνταγμα (για να θυμηθουμε και λιγο κρεμαλες, ετσι σΙπυρο?).
    η ελλαδα θα περασει ενα χρονο δυσκολα, αλλα θα εχει γυρισει σελιδα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL'ed χθες βράδυ με τις δηλώσεις του εκπρωσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατροπή, περί εσόδων από τη φοροδιαφυγή.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά...μεγαλύτερο βλάκα πολιτικό απο αυτόν, δεν έχω ξαναδεί.
    το ωραίο είναι ότι φαίνεται πως ξέρει πόσο βλάκας είναι, και έχει και ένα υφάκι γμσ τα.
    πολυβόλο...δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει. σε κάθε κουβέντα που πάει να αρθρώσει ο συνομιλητής, πετάγεται και διακόπτει για κάνα λεπτό...
    ο υπέρτατος ηλίθιος, και θα έπρεπε να ντρέπονται τα κανάλια που καλούνε τέτοια άτομα για συζήτηση.
    ειναι ζωα. απλα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακούει κανεις ...?
    ακουει ρε πανο, αλλα γιατι να ιδρωσει το αυτι?
    συτα τα 2.9 εκατ. κοσμου αλλωστε δεν εχουν δικαιωματα, δεν εχουν αναγκες, οικογενειες κλπ.
    μονο οι δημοσιοι και οι κρατικοδιαιτοι μας ενδιαφερει μην τυχον θιγουν.

οπως λενε τα οικονομικα βιβλια σε ολες τις κρισεις υπαρχει ρευστοποιηση (εξαφανιση) ολων των στοιχειων του παθητικου.
    θα μεινει μονο και οτι ειναι υγιες..
    αυτο θα γινει οσο και να προσπαθει το πολιτικο συστημα να το καθυστερησει.
    οσο και να βγαινουν διαφοροι τσιμπλες να πουλανε ψευτοτσαμπουκαδες και ψευτοελπιδες.
    αρκετο τζαμπα γαλα ηπιαν τοσες δεκαετιες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά ρε μάστορα, δε μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και πιστεύει αυτά τα ανθρωπίδια στα κανάλια που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Μάλλον μπορώ, αλλά δεν είναι του παρόντος...
    «...όμοιος ομοίω αεί πελάζει...»

4. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

gnx (22-05-12), joseph (23-05-12), Kostas_1 (22-05-12), Monsta (22-05-12), PANOS-E60 (22-05-12), S8N (22-05-12), Skyline_IS (22-05-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω να δεις thank's που θα παρεις!!!
    ο λαος ψηφισε αποχωρω με το κεφαλι ψηλα... θα ξαναεχει εκλογες τον ιουνιο!!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

aristent (22-05-12), Kostas_1 (22-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

το επιπεδο του φορουμ ανεβαινει ραγδαια γιατι εχω να γραψω 3 μερες....
    The Following 9 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:
    aristent (22-05-12), gnx (22-05-12), m-power_01 (22-05-12), Monsta (22-05-12), S8N (22-05-12), Samaro (22-05-12), sharky (22-05-12), Stathis (22-05-12), Thomelef (22-05-12)
    ο λαος ψηφισε αποχωρω με το κεφαλι ψηλα... θα ξαναεχει εκλογες τον ιουνιο!!!!
    ...αντε, ελα αυριο το απογευμα απο το μαγαζι!!! κερναω καφε παρηγοριας!!!

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

spar@ (22-05-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry ΑΚΗΣ...

Άνοιξαν τα ημερολόγια της σαπίλας και κοντεύει να μας πνίξει η μπόχα... Και για λίγους ψήφους ο «κύριος» αυτός θα ήταν πρωθυπουργός της χώρας!
    ....-....-........-.......-....................-.......-.............-..........................................-..................................................-........-....................-.....................-...............

Οχι φυλακη ρεεεε να τους τα παρουν ΟΛΑ να τους απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα και να μην μπορουν να προσληφθουν ΠΟΥΘΕΝΑ.φυλακη κανει τωρα αυτος???με τις ανεσεις του ..ΣΑΝ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 22-05-12 στις 20:58

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

10. The Following 3 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

katsaraios (22-05-12), Samaro (22-05-12), z3 2.2 (22-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνοιξαν τα ημερολόγια της σαπίλας και κοντεύει να μας πνίξει η μπόχα... Και για λίγους ψήφους ο «κύριος» αυτός θα ήταν πρωθυπουργός της χώρας!
    ....-....-........-.......-....................-.......-.............-..........................................-..................................................-........-....................-.....................-...............

Οχι φυλακη ρεεεε να τους τα παρουν ΟΛΑ να τους απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα και να μην μπορουν να προσληφθουν ΠΟΥΘΕΝΑ.φυλακη κανει τωρα αυτος???με τις ανεσεις του ..ΣΑΝ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    Οι αναφορές του Άκη για τον Παπανδρέου

Στο «στόχαστρο» του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε ο Γ. Παπανδρέου. Όπως αναφέρει στις σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι μου και κατάσχεσαν από την δικαιοσύνη. Τον κατηγορεί ότι τον έβγαλε από τα ψηφοδέλτια στις εκλογές του 2009 και αφήνει σαφείς υπαινιγμούς εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού ότι μεσολάβησε στην επίμαχη υπόθεση.

«Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδία που έψαχνες για διάφορες λύσεις «μεταφοράς» δεν μου έστειλες τίποτα. Και εγώ όμως έχω μάθει ότι εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π. Ζητώ λεπτά τώρα. Σήμερα μια καθαρή απάντηση πότε και πως και πόσα; 3 Χ 300.000 είναι μια καλή διακίνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

.........................................https://www.real.gr/DefaultArthro.as...48336&catID=11

Rides
    1

Προεπιλογή

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι Στάθη να λες ότι ο Γλέζος μίλησε για δέσμευση καταθέσεων όταν μίλησε για αναγκαστικό ΔΑΝΕΙΟ (από όσους έχουν ένα σχετικά επαρκές εισόδημα) προς το κράτος ύψους 100 ευρώ τον μήνα, λεφτά τα οποία θα επιστραφούν όταν το κράτος σταθεί στα πόδια του.
    Και αυτό ήταν απλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη, όχι επίσημη θέση του κόμματος.
    Αλλά για τον Κρανιδιώτη που μίλησε για αναγκαστική δέσμευση του 10-20% των καταθέσεων δεν είδα να μιλάς.
    Ούτε για τα χαράτσια, τη μείωση των μισθών και των δώρων κλπ κλπ που έχουν ρίξει το βιοτικό επίπεδο κατά 30%.
    Αλλά βέβαια, ό,τι πει ο Γλέζος και ο Στρατούλης ενοχλεί.
    Αν τα επέβαλε η Τρόικα ή τα συνεταιράκια τότε θα ήταν μονόδρομος και "για να πάει η χώρα μπροστά"...

Επίσης, επαναλαμβάνεις συνεχώς ότι στο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο.
    Βρες μου ΠΟΥ στο πρόγραμμα του κόμματος αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτό είχε ειπωθεί αρχικά από μια συνιστώσα, τη ΔΕΑ, αλλά ποτέ δεν αποτέλεσε επίσημη θέση του κόμματος.
    Και πάλι παραπληροφορείς, είτε θελημένα είτε όχι.

Ακόμα, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στο επίσημο πρόγραμμα περί νομιμοποίησης 1,5 εκατομμυρίου μεταναστών και την αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών πήγε να τη φέρει πρώτος ο ΓΑΠ.
    Κατάργηση του Δουβλίνο 2 λέει το ΣΥΡΙΖΑ ώστε οι μετανάστες να διασκορπιστούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου είναι και ο πραγματικός προορισμός τους, και να μην μαζεύονται όλοι εδώ.
    Αυτή είναι η πιο ρεαλιστική λύση για να μειωθεί η λαθρομετανάστευση, αφού αποδεδειγμένα κάτι άλλο δε μπορεί να γίνει και να έχει αποτέλεσμα.

Αλλά όταν η χώρα ξεπουλιέται από τα συμφέροντα και ο λαός μας πεινάει και κάποιος ασχολείται με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, τότε πολύ απλά κάνει ότι και ο ήρωας του Μπρεχτ που ενώ πνιγόταν μέσα σε κινούμενη άμμο, χτένιζε τη χωρίστρα του.
    Κοινώς, ασχολείται με τα ασήμαντα αγνοώντας τα σημαντικά, αποπροσανατολίζοντας.

Τέλος, άσε τις κρεμάλες που περιμένουν το ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν κάποιον περιμένουν κρεμάλες είναι τα καθάρματα που εκμεταλλεύτηκαν τους Έλληνες εδώ και 35 χρόνια και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια πετώντας ένα ψαροκόκαλο στο λαό, για να βγαίνουν σήμερα να λένε κάποιοι ξετσίπωτοι ότι "μαζί τα φάγαμε" και κάποιοι διεφθαρμένοι παπαγάλοι να τους υποστηρίζουν.
    Αυτοί κινδυνεύουν σίγουρα, όχι από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά απ'τον ελληνικό λαό.

Το σάπιο σύστημα είναι αυτό που στήριξε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια και πολεμάει όποιον τους πάει κόντρα.
    Οι εγκάθετοι, τα λαμόγια, οι βολεμένοι κλπ ανήκουν αλλού.
    Όπως και οι παπαγάλοι και οι κρατικοδίαιτοι που έτρωγαν με τους παραπάνω τα λεφτά των πολλών.
    Τρανό παράδειγμα οι πρώην "βολευτές" του ΛΑΟΣ που κάνουν υποκλίσεις στον Τρελαντώνη για μια θέση, δείχνοντας τι ήθος έχουν και πόσο θα συγκρουστούν για τα συμφέροντα του λαού.
    Το ίδιο και οι Πασόκοι που βγ αίνειο Βενιζέλος λέει θα τα ξυλώσει όλα και το θυμήθηκε επειδή πάτωσε στις εκλογές.
    Για ΧΑ, ΚΚΕ κλπ δεν χρειάζεται να πω κάτι, όπως και για Μάνους-Τζήμερους κλπ που έχουν τόσο νεοφιλελεύθερα προγράμματα τα οποία σχεδόν δεν απέχουν από το μνημόνιο.
    Και σε ενοχλεί εσένα και πολλούς ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τα μειονεκτήματά του, φαίνεται να είναι η μόνη παράταξη (ίσως και ο Καμμένος) που σκοπεύει να συγκρουστεί.
    Αλλά αυτό είναι που τρέμουν ορισμένοι, την αλλαγή, την πραγματική αλλαγή.

Όποιος, λέει ότι το μνημόνιο και οι πολιτικές του φέρνουν την αλλαγή, συμφωνώ.
    Μια αλλαγή προς έναν μεσαίωνα για τους πολίτες και ένα παράδεισο για τα ντόπια και τα ξένα συμφέροντα.

Οι αριστεροί και οι πραγματικοί πατριώτες θέλουν μια αλλαγή για το καλό των πολλών και όχι των διεφθαρμένων και των άπληστων, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
    Και όση λάσπη και να πέσει, οι πολίτες καταλαβαίνουν ποιοι είναι με το μέρος του και ποιοι το παίζουν "ρεαλιστές" και "μετριοπαθείς" για να συνεχίσουν αυτοί και τα αφεντικά τους να κερδοσκοπούν στις πλάτες της Ελλάδας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 22-05-12 στις 21:59
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

13. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (22-05-12), tzanis320si (23-05-12)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ λοιπον για μερικους απλους και λαικιστικους λογους.
    Αν βγει παλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,το εχω ξαναδει το εργο και το εχω βαρεθει.
    Απο τα 10 εκκατομυρια μου ειμαστε τα 3 θα περνανε μια χαρα και τα υπολοιπα 7 θα ψαχνουν να βρουν τη λυση για το λογαριασμο της ΔΕΗ που εσκασε μαζι με την ασφαλεια του αυτοκινητου!

Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ το πολυ -πολυ να τα κανει σκατα και να βρεθουμε ολοι στο δρομο.
    Προτιμω ομως 10 εκκατομυρια στην πεινα και φτου και απο την αρχη παλι,παρα μια απο τα ιδια.3 εκκατομυρια στην ανεση και 7 στην πιπα.
    Οχι ρε κουφαλες θα σας παρω μαζι στον πατο που με φερατε!

Αυτο που διαβασα πιο πανω για τα ναρκωτικα παιζει?
    Αντε να πιουμε και κανα τσιγαρο με την ησυχια μας!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

15. The Following 7 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

A8hnaios (23-05-12), Driver M (22-05-12), gant (22-05-12), joseph (23-05-12), katsaraios (22-05-12), Ptboul (23-05-12), tzanis320si (23-05-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    για αναγκαστικό ΔΑΝΕΙΟ (από όσους έχουν ένα σχετικά επαρκές εισόδημα) προς το κράτος ύψους 100 ευρώ τον μήνα, λεφτά τα οποία θα επιστραφούν όταν το κράτος σταθεί στα πόδια του.
    Eπετρεψε μου αγαπητε φιλε Αρη να ΓΕΛΑΣΩ δυνατα στο κομματι που παραθετω..

Εισοδηματιας εγω και οι γονεις μου δεν ειμαστε αλλα αν ειχα αρκετα χρηματα δεν θα δεχομουν σε καμια περιπτωση να μου δημευσει τα χρηματα το κρατος ή να δινω αναγκαστικα νταβατζιλικι 100 ευρω το μηνα..Μαζι τα δουλεψαμε κυριος?

Και γω αν ειχα ενα σεβαστο ποσο, με αυτες τις μπαρουφες που ακουω θα τα εστελνα πακετο εξω και δεν δινω φραγκο τσακιστο..Να παρει λεφτα για αναπτυξη απο τον ακη και τον καθε λουφατζη που καταχραστηκε χρημα απο το δημοσιο..

Αληθεια απο την αναδιανομη του πλουτου θα δωρισει και τιποτα ο αλαβανος?
    -------------------

17. The Following 5 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

nikos1400 (22-05-12), Panos 316T (22-05-12), PANOS-E60 (23-05-12), S8N (22-05-12), Thomelef (22-05-12)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων

Αληθεια απο την αναδιανομη του πλουτου θα δωρισει και τιποτα ο αλαβανος?
    χαχαχαχα!!!
    ναι θα δωρισει το ζαχαρο που εχει αντε και κανα τριγλυκεριδιο!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 121 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2171111119120121122123131 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP