Σελίδα 113 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1363103111112113114115123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.121 έως 1.130 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

  1. #1121
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    1.086
    Thanked
    634
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Καταλαβα,αμα ειναι να μας κυβερνησουν εβραιοι μεσα στην ελλαδα παρε το αυγο και κουρευτο.

  2. #1122
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18827
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα σαν τελευταιο σαν μια ακομα απορια ,θυμαμαι μεχρι πριν λιγο καιρο για ελικοπτερα,κρεμαλες,γιαουρ τωματα κλπ ομορφα που γραφονταν ακομα και εδω ...
    Αναρωτιεμαι οι Βενιζελος-Σαμαρας τι διαφορετικο σας εχουν αφησει να νομισετε οτι θα κανουν??
    Σοβαρα και ισως τελικα να ειναι η ουσια ειναι οι μονοι που θελουν οι Ευρωπαιοι σαν εγγυητες της πολιτικης σταθεροτητας και συνεχισης τηρησης ολων των δεσμευσεων....
    Μηπως ομως θα επρεπε ορθα κοφτα να βγουν να πουν και κυριως να ΚΑΝΟΥΝτα απλα πραγματα που περιμεναμε δλδ "νοικουρεμα"???
    Δεν με πειθουν καθολου φιλε.
    Κι εγώ με μισή καρδιά τον ψήφισα τον Σαχλαμαρά Γιώργο, γιατί δε βλέπω πιο ανώδυνο τρόπο ανάκαμψης από εκείνον του μνημονίου. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό, θέλω απλώς κάποιος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

    Βολεμένος δεν είμαι, αν σου πω τι οικονομίες έχουμε στην τράπεζα θα βάλεις τα κλάματα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα εμπόδια ορισμένες φορές ανυπέρβλητα ενώ υπάρχουν βράδυα που δε μπορώ να κοιμηθώ. Και σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κλείνει τα μάτια του όταν βλέπει τα παιδιά του γείτονα να πεινούν ή τους νέους να μεταναστεύουν. Η βάση για την ανάπτυξη όμως είναι -κατά την ταπεινή μου άποψη- η τήρηση του μνημονίου.

  3. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

    alexm (21-05-12), aristent (21-05-12), joseph (21-05-12), katsaraios (21-05-12), Konstantinos E60 (22-05-12), Monsta (21-05-12), PANOS-E60 (21-05-12), Stathis (21-05-12), Z4 DCT (21-05-12)

  4. #1123
    Εγγραφή
    05-02-10
    Περιοχή
    Γερακας
    Μηνύματα
    5.944
    Thanked
    12384
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    είπα να μην το βάλω γιατί δεν θα το διαβάσει κανείς, αλλα αφού το 'φερε η κουβέντα, δείτε το

    https://www.capital.gr/News.asp?id=1505096

    μπορεί ο καθένας να πάρει μιά ιδέα για το τι πρεπει να γίνει γιά να αλλάξει μορφή αυτή η χώρα. ΠροΥπόθεση είναι, λαός κι πολιτική ηγεσία να το θέλουν.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

    S8N (21-05-12), Stathis (21-05-12)

  6. #1124
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    1.086
    Thanked
    634
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Ποιος βενιζελος ποιος σαμαρας και ποιος τσιπρας...

    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-05-12 στις 18:02

  7. #1125
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    "Οι πληγές του παρελθόντος είναι ανοικτές, αλλά ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τις διαφορές για την Ελλάδα και να φτιάξουμε ένα ευρωπαϊκό μέτωπο κατά του λαϊκισμού» τόνισε η κ. Μπακογιάννη για την συνεργασία με τον Αντονυ.

    Συγκινήθηκα......κόντεψα να δακρύσω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  8. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

    Driver M (21-05-12), katsaraios (21-05-12), Kostas_1 (21-05-12)

  9. #1126
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    2.344
    Thanked
    2207
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη στεκομαι σε αυτο το μερος του μηνυματος σου, που ειναι και η ουσια.

    Κατα το 1ο μερος, για τα 5 δις περιπου σωστα.

    Το 2ο θα ηθελα να καταλαβω, πως το έχουν σκεφτει (εκτος κι αν ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας) έχοντας υπόψη τα εξης:

    Εξοπλιστικα και άλλα μεγάλα έργα έχουν να πληρωθουν (πραγματικο χρημα εννοω, μην ακουτε τις θεωριες που λενε) από το 2008 περιπου. Ακομη και τελειωμενα προγράμματα που εχουν παραδοθει ολοκληρωτικά είναι απλήρωτα στις εταιρείες.

    Το κράτος χρωστα παντου (από ΦΠΑ, μέχρι ταμεια, προμηθευτές κλπ κλπ) πολλα χρηματα. Αντιθετα δεν έχει λαμβανειν από πουθενα αλλού εκτος από φορους.

    Ειλικρινα θα ηθελα να μιλησω με καποιον από τον Οικονομικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, και να του κανω συγκεκριμενες ερωτησεις, να δω πως το έχουν σκεφτει....Οχι ομως μπουρδοθεωριες που κουβεντιαζουν με τους δημοσιογραφους. Συγκεκριμενα πραγματα....
    Επαναλαμβάνω φίλε Κώστα ότι η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ξεπερνά τα 2/3.
    Αν δουλέψει επιτέλους ο κρατικός μηχανισμός, μακριά από λαδιάρηδες και ημέτερα παιδιά, το 1/3 από αυτά να εισπραχθεί τότε η τρύπα του προϋπολογισμού κλείνει.

    Αλλά έστω ότι δε συμβεί αυτό και οι μηδενιστές πέσουν μέσα, από τα δάνεια που λαμβάνουμε Κώστα τι πάει για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών του κράτους?
    Από ψίχουλα έως τίποτα.
    Όλα πάνε για την αποπληρωμή των παλαιότερων δανείων, χωρίς να τονώνεται η εγχώρια αγορά, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε αναπτυξιακό μέτρο, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να μην μπορεί να πέσει με τίποτα.

    Απλά και ξάστερα λοιπόν, με τους τωρινούς όρους του μνημονίου δεν θα ξεχρεώσουμε ΠΟΤΕ.
    Αντίθετα, θα παίρνονται ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για τους πολλούς, μιας και οι υπολογισμοί θα πέφτουν συνεχώς έξω, όπως και τώρα, και όταν πια δεν θα μπορούν να παρθούν άλλα, θα έρθουν και οι κατασχέσεις των εθνικών γαιών, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονται όλα αυτά (να'ναι καλά το αγγλικό δίκαιο).


    Ώρες ώρες εύχομαι πάντως να βγει πάλι το ΠΑΝΔΟΚ και ο συρφετός τους (Ντόρα, Μάνος κλπ) και να συνεχίσουν πιστά την εφαρμογή του μνημονίου.
    Τότε όχι μόνο θα πέσει η κυβέρνηση σε 2-3 μήνες το πολύ, αλλά ο λαός θα τους πάρει στο κυνήγι κυριολεκτικά.
    Μαζί και αυτούς που τους υποστήριξαν.
    Γιατί μόνο έτσι θα ξεριζωθεί για τα καλά το σάπιο κατεστημένο.
    Αλλά επειδή δεν θέλω να επικρατήσει το χάος, καλύτερα κάτι τέτοιο να συμβεί, έστω και πιο ήπια, μέσα απ'τις εκλογικές διαδικασίες.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είπαμε για τον Συριζα κυριε ξημερωμένε είπαμε για τις συνιστώσες του !!
    Συγχώρεσέ με αλλα θα σου το πω,αν και το έχεις ξανακούσει, το "φως" το αληθινό θα το δείς οταν βγείς με το χαρτί του πανεπιστημίου για αναζήτηση εργασίας ή οταν αποφασίσεις να κάνεις μια δική σου επιχείρηση !!
    Το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα.
    Είναι συμμαχία κομμάτων και φορέων.
    Άρα αυτό που λες δεν έχει λογική, αφού όταν μιλάς για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάς κατ'ανάγκην για τις συνιστώσες του.

    Διαχώρισε στο μυαλό σου τι είναι το ΣΥΡΙΖΑ και τι είναι ο Συνασπισμός (πρώην ΚΚΕ εσωτερικού και απ'το 2004 η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) και τότε έλα να ξαναμιλήσουμε πάνω στο θέμα, γιατί μάλλον τα έχεις μπερδέψει.

    Όσο για το χαρτί, εδώ και 1,5 χρόνο που το έχω το εξασκώ όσο μπορώ.
    Αλλά με την ανεργία στους νέους κάτω των 25 στο 54%, σίγουρα δεν το εξασκώ όσο θα ήθελα (πάλι καλά βέβαια που το εξασκώ και τόσο μιας και οι περισσότεροι γνωστοί μου στην ηλικία μου είναι παντελώς άνεργοι).
    Και το ποσοστό αυτό δεν είναι φυσικό φαινόμενο, προκλήθηκε από κάποιες αντικοινωνικές πολιτικές οι οποίες θα πρέπει να αλλάξουν άρδην.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

  10. #1127
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναλαμβάνω φίλε Κώστα ότι η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ξεπερνά τα 2/3.
    Αν δουλέψει επιτέλους ο κρατικός μηχανισμός, μακριά από λαδιάρηδες και ημέτερα παιδιά, το 1/3 από αυτά να εισπραχθεί τότε η τρύπα του προϋπολογισμού κλείνει.
    ναι βεβαια υπο την ηγεσια συριζα (πρωην συνασπισμου, πρωην κκε εσωτερικου, +μαοϊκο-τροτσκιστικες-αντιεξουσιαστικες συνιστωσες), μαζι με τις ληστο-συνδικαλες, φωτοπουλους και λοιπα αποβρασματα που ειδαν φως και μπηκαν θα λειτουργησει τελεια το δημοσιο!
    τοσο τελεια που θελει ακομα 100 χιλιαδες κοσμο για να ολοκληρωθει το "νοικοκυρεμα"...


    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    από τα δάνεια που λαμβάνουμε Κώστα τι πάει για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών του κράτους?
    Από ψίχουλα έως τίποτα.
    Όλα πάνε για την αποπληρωμή των παλαιότερων δανείων, χωρίς να τονώνεται η εγχώρια αγορά, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε αναπτυξιακό μέτρο, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να μην μπορεί να πέσει με τίποτα.
    μην παραπληροφορουμε...
    απο τα δανεια που λαμβανουμε αρκετα χρηματα πανε σε πληρωμη μισθων και εξοδων δημοσιου.
    συμφωνω οτι τα λεφτα που μας δινουν αντι να τα χρησιμοποιησουμε με αναπτυξιακα μετρα, τα τρωνε τα τρωκτικα του δημοσιου.
    ναι αυτα τα ιδια τρωκτικα που δεν μας φτανουν αλλα ο τσιμπλας θα αυξησει κατα 100 χιλιαδες...

    'Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον ενημέρωσε για τη δημοσιονομική κατάσταση, δήλωσε πως, παρότι το έλλειμμα μειώθηκε το 2011, το πρωτογενές έλλειμμα, δηλαδή η διαφορά των εσόδων από τις δαπάνες χωρίς να υπολογίζονται οι τόκοι, ανήλθε σε 4,5 δισ. ευρώ. Εφέτος, σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί από την απερχόμενη κυβέρνηση και την τρόικα, το πρωτογενές έλλειμμα θα κινηθεί μεταξύ 2-3 δισ. ευρώ και μόνο το 2013 εφόσον επιτευχθούν οι προβλεπόμενοι στόχοι η Ελλάδα θα έχει ισοσκελισμένες τις δαπάνες (χωρίς τους τόκους) με τα έσοδα.'
    πηγή: εφημερίδα τα Νεα

  11. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    gnx (21-05-12), Monsta (21-05-12), Thomelef (21-05-12)

  12. #1128
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Αυτό το capital.gr απ το capitalism προέρχεται?
    Άναψαν οι κονδυλοφόροι του κεφαλαίου ρε παιδί μου. Όλοι τους ντοκτορά στα οικονομικά έχουν?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  13. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

    Driver M (21-05-12)

  14. #1129
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    3.201
    Thanked
    4060
    Rides
    5

    Προεπιλογή

    Στάθη, δε κανεις αυτο το μαγικό με την παράθεση;

    https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112867298

  15. #1130
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18605
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναλαμβάνω φίλε Κώστα ότι η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ξεπερνά τα 2/3.
    Αν δουλέψει επιτέλους ο κρατικός μηχανισμός, μακριά από λαδιάρηδες και ημέτερα παιδιά, το 1/3 από αυτά να εισπραχθεί τότε η τρύπα του προϋπολογισμού κλείνει.
    ενώ ξέρεις, κάνεις ότι δεν ξέρεις απλά για να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την άποψη σου. κάτι τέτοιο κάνουν και οι σημερινοί πολιτικοί.
    απο αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν να εισπράξουν, οι μισοί έχουν κλείσει, και οι άλλοι μισοί έχουν να λαβαίνουν απο επιστροφές, πιο πολλά απο αυτά που χρωστάνε.
    επομένως, για πια 2/3 μιλάμε ακριβώς???δλδ ρε άρη, ότι μας συμφέρει απο αυτά που λένε οι μπουρδολόγοι το κρατάμε και το αναπαράγουμε, και απο την άλλη ότι δεν μας αρέσει το καταγγέλουμε???
    δεν πάει έτσι αγορίνα. να μιλήσουμε για πράγματα που ισχύουν, και όχι για πίπες.
    ας πάνε να τα πάρουν απο τον ΟΣΕ, τις ΔΕΚΟ και τα κόμματα πρώτα.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλά έστω ότι δε συμβεί αυτό και οι μηδενιστές πέσουν μέσα, από τα δάνεια που λαμβάνουμε Κώστα τι πάει για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών του κράτους?
    Από ψίχουλα έως τίποτα.
    Όλα πάνε για την αποπληρωμή των παλαιότερων δανείων, χωρίς να τονώνεται η εγχώρια αγορά, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε αναπτυξιακό μέτρο, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να μην μπορεί να πέσει με τίποτα.
    αφού τα λεφτά που δανειζόμασταν πρέπει να τα επιστρέψουμε, τι να κάνουμε δλδ???ή θα αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για επαχθές χρέος???γιατί αν θυμάμαι καλά, το 80% των ελλήνων έχουν 30ετή στεγαστικά, όπου στο τέλος το σπίτι απο 150, θα τους κοστίσει 220 - 230 και πάνω...δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία όταν εσύ ο ίδιος βάζεις την υπογραφή σου για να βάλεις το κεφάλι σου στην γκιλοτίνα.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά και ξάστερα λοιπόν, με τους τωρινούς όρους του μνημονίου δεν θα ξεχρεώσουμε ΠΟΤΕ.
    Αντίθετα, θα παίρνονται ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για τους πολλούς, μιας και οι υπολογισμοί θα πέφτουν συνεχώς έξω, όπως και τώρα, και όταν πια δεν θα μπορούν να παρθούν άλλα, θα έρθουν και οι κατασχέσεις των εθνικών γαιών, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονται όλα αυτά (να'ναι καλά το αγγλικό δίκαιο).
    πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις, ότι το μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος υλοποίησης που διαλέξαν οι πολιτικοί αρχηγοί μας.
    δεν νομίζω να θεωρείς σωστό το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κάνει τόσα τραγικά λάθη διαχείρησης, ακόμα και σε ένα περίπτερο που λέει ο λόγος, να βγεί και να φάει ένα κάρο λεφτά, και να γυρίσει έτσι απλά στους λαβαίνοντες και να τους πεί...οκ μωρέ!!!έπεσα λιγάκι έξω. απο'δω και πέρα θα είμαι καλό παιδί, παμ παρακάτω.
    τι λές ρε άρη...είσαι καλά ρε αγόρι???να διώξουμετο πρόγραμμα εξυγίανσης και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα???
    και ποιοι είμαστε εμείς δλδ για να μας δανείζουν συνέχεια οι ξένοι???υποτίθεται υπερήφανοι έλληνες είμαστε, και όχι τα ζητιανάκια της ευρώπης.
    όσο για το αγγλικό δίκαιο, δεν κατάλαβα...εσύ άμα δάνειζες σε κάποιον που συνεχώς έβγαινε εκτός υποχρεώσεων απέναντι σου, στο τέλος τι θα έκανες???
    δεν θα κατέφευγες στον πιο σίγουρο τρόπο, έτσι ώστε να πάρεις ότι μπορείς πίσω???

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ώρες ώρες εύχομαι πάντως να βγει πάλι το ΠΑΝΔΟΚ και ο συρφετός τους (Ντόρα, Μάνος κλπ) και να συνεχίσουν πιστά την εφαρμογή του μνημονίου.
    Τότε όχι μόνο θα πέσει η κυβέρνηση σε 2-3 μήνες το πολύ, αλλά ο λαός θα τους πάρει στο κυνήγι κυριολεκτικά.
    Μαζί και αυτούς που τους υποστήριξαν.
    Γιατί μόνο έτσι θα ξεριζωθεί για τα καλά το σάπιο κατεστημένο.
    Αλλά επειδή δεν θέλω να επικρατήσει το χάος, καλύτερα κάτι τέτοιο να συμβεί, έστω και πιο ήπια, μέσα απ'τις εκλογικές διαδικασίες.
    για το μόνο που θα έπρεπε να εύχεσαι αυτή την στιγμή, είναι να μην βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση απο τους τρείς ηλίθιους. οι μεν θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, ο δε θα τα τινάξει όλα στον αέρα...πολικομματισμό ζητήσαμε, πολικομματισμός πρέπει να υπάρξει. να κάτσουν όλοι κάτω, κα;ι όπου είναι καλύτερος ο καθένας, να αναλάβει εκεί...
    στόχος είναι να συμμαζευτεί πρώτα η χώρα, και έπειτα ξαναγίνεται αναδιανομή, με σωστά κρητήρια.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  16. The Following 11 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    alexm (21-05-12), joseph (23-05-12), katsaraios (21-05-12), Konstantinos E60 (22-05-12), Kostas_1 (21-05-12), manos///3 (22-05-12), Monsta (21-05-12), Nino (22-05-12), PANOS-E60 (21-05-12), S8N (21-05-12), Stathis (21-05-12)

Σελίδα 113 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1363103111112113114115123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP