Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.121 έως 1.130 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα σαν τελευταιο σαν μια ακομα απορια ,θυμαμαι μεχρι πριν λιγο καιρο για ελικοπτερα,κρεμαλες,γιαουρ τωματα κλπ ομορφα που γραφονταν ακομα και εδω ...
    Αναρωτιεμαι οι Βενιζελος-Σαμαρας τι διαφορετικο σας εχουν αφησει να νομισετε οτι θα κανουν??
    Σοβαρα και ισως τελικα να ειναι η ουσια ειναι οι μονοι που θελουν οι Ευρωπαιοι σαν εγγυητες της πολιτικης σταθεροτητας και συνεχισης τηρησης ολων των δεσμευσεων....
    Μηπως ομως θα επρεπε ορθα κοφτα να βγουν να πουν και κυριως να ΚΑΝΟΥΝτα απλα πραγματα που περιμεναμε δλδ "νοικουρεμα"???
    Δεν με πειθουν καθολου φιλε.
    Κι εγώ με μισή καρδιά τον ψήφισα τον Σαχλαμαρά Γιώργο, γιατί δε βλέπω πιο ανώδυνο τρόπο ανάκαμψης από εκείνον του μνημονίου. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό, θέλω απλώς κάποιος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Βολεμένος δεν είμαι, αν σου πω τι οικονομίες έχουμε στην τράπεζα θα βάλεις τα κλάματα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα εμπόδια ορισμένες φορές ανυπέρβλητα ενώ υπάρχουν βράδυα που δε μπορώ να κοιμηθώ. Και σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κλείνει τα μάτια του όταν βλέπει τα παιδιά του γείτονα να πεινούν ή τους νέους να μεταναστεύουν. Η βάση για την ανάπτυξη όμως είναι -κατά την ταπεινή μου άποψη- η τήρηση του μνημονίου.

2. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (21-05-12), aristent (21-05-12), joseph (21-05-12), katsaraios (21-05-12), Konstantinos E60 (22-05-12), Monsta (21-05-12), PANOS-E60 (21-05-12), Stathis (21-05-12), Z4 DCT (21-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP