Up Chealsea !!!!!!!
Up Chealsea !!!!!!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
A8hnaios (19-05-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Μια και τελειωσε η φετινη σεζον να θυμηθουμε τα 10 κορυφαία γκολ της διοργάνωσης!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Panos 316T (20-05-12)
Aπιστευτο ποδοσφαιρικο θεαμα απο την Τσελσκι,επιασε υψηλα επιπεδα ποδοσφαιρου οπως του φετινου παναθηναικου..Γελαει ο κοσμος με το χθεσινο τελικο.
Για το μονο που χαρηκα ειναι γιατι το σηκαωσε αυτος ο τεραστιος παικτης που λέγεται Ντρογκμπα και γιατι η Μεργκελ καθησε σε μεσσαιο αγγλικο δαχτυλο για ακομα μια φορα.
πολυ φαπα λεμε..
![]()
Κοιταξε...καθε ομαδα εχει ενα αγωνιστικο στυλ αναλογα με το ροστερ της και τον εκαστοτε αντιπαλο της.
Η τσελσι μπορει να μην προσφερε θεαμα αλλα ετσι μπορουσε να αντιμετωπισει την μπαγερν.
Μην ξεχνας οτι η αμυνα δινει τροπαια και οχι η επιθεση με μοναδικη εξαιρεση την μπαρτσα οπου και αυτη επαιζε αμυνα αλλα επιθετικη.
Οσον αφορα τον φετινο Παο που αναφερεις, η παρομοιωση ειναι λιγο ατοπη, να μου ελεγες για τον παο 1996-2006 θα σου ελεγα ναι! για αυτο και "ταξιδεψαμε" οταν οι γαυροι μαζευανε
ταριφες.ο φετινος δεν εχει καμια σχεση![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Απο μια ομαδα με μπατζετ 300 εκ περιμενεις κατι καλυτερο απο το να βαλει ενα πουλμαν μπροστα απο την εστια του τερματοφυλακα,επισης το ροστερ τις δεν ειναι αμυντικο,αμυντικο γινεται οταν βλεπεις τον ντρογμπα να βρισκεται συνεχεια στην αμυνα οπως και καποιους αλλους επιθετικογενεις παικτες .
Η Τσελσκι αμα παρατηρησες στα περισσοτερα παιχνιδια παιζει καθαρα αμυνα,το ειδαμε και στο πρωταθλημα με την united,Arsenal kαι οχι μονο.
Ποιες ταριφες?
Αυτες που ετρωγε απο τον γαυρο στην ελλαδα..???ΑΑξεχασα αυτο ηταν στημενα..
Φετος ο παναθηναικος δηλαδη τι ηταν?πολυ καλη ομαδα?
Αστο φιλε μου δεν θελω να μιλησουμε περι παναθηναικου ,ολυμπιακου και τα σχετικα διοτι δεν θα βγαλουμε ακρη,αν θες απαντησε μου μονο για την τσελσι.![]()
Panos 316T (20-05-12)
Kostas_1 (20-05-12)
Νομιζω οτι εχεις καταλαβει τι εννοω ασχετα αν μου πεταξες τη σποντα
Οντως για τα μεταξυ μας αστα αξακαθαριστα που λεει και ενας μπαρμπας μου
Μα αυτο θελω να πω,οτι δεν ειδαμε κατι διαφορετικο απο την Τσελσι,αυτο ηταν το στιλ της.
Και εμμενω στην αποψη χωρις αμυνα δεν πας πουθενα ουτε σηκωνεις το "κατσαρολι"!
Οσο για το φετινο παο εμφανιστηκε αλλοπροσαλος για πολλους και διαφορετικους λογους και θεωρησα ατυχο το πχ σου.
Παντως το ευχαριστηθηκα και γω.
τούρμπο και πράσινα άλογα
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue