Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως θα γίνει αυτο; Με τη δύναμη την φαντασία και την αποφασιστικότητα. της νιότης σου-σας.

Γιαννη πρακτικα να μιλησουμε τι επιλογες εχει ΣΗΜΕΡΑ ενας νεος
    1)να δουλεψει στον καθολου ελκηστικο πλεον δημοσιο τομεα μησθολογικα
    2)να ψαχτει στον ιδιοτικο τομεα που σημερα δεν χρειαζεται να περηγραψω τι επικρατει απο μισθους και ποσο δυσκολο ειναι πλεον να προσληφθεις
    3)να ανοιξει μια επιχειρηση κορυφαιο αστειο πλεον αφου με 2 χρονια και μονο λειτουργιας και πιθανοτητες 90% και δεν ειμαι υπερβολικοςνα μην υπαρξει 3ος και τεταρτος χρονος λητουργειας αρκει και μονο να τον στηλει στην φυλακη η να υποθηκευσει με χρεη το υπολοιπο της ζωης του που ποτε δεν θα καταφερει να αποπληρωσει
    αρα ο μπαουερ και ο καθε μπαουερ ,εγω ,ολοι τι ονειρα μπορει να εχουν για το μελλον τους κανενα φιλε δυστηχως αιωνια καταδικασμενοι πλεον θα ειναι να ζουν μεροδουλι μεροφαι στην καλυτερη,να μενουν με τους γονεις τους μεχρι τα βαθεια γεραματα και να μην δημιουργησουν οικογενεια ποτε.αυτα στην καλυτερη γιατι στην χειροτερη οταν σαλευει το μυαλο τα χειροτερα ερχονται,δυστηχως αυτη ειναι η οικτρη πραγματικοτητα και οι λεξεις φαντασια και αποφασιστηκοτητα ξεστομιζονται πλεον μονο απο πολιτικους .

Υ.Γ με ολον τον σεβασμο και την εκτημιση στο προσωπο σου που νομιζω ξερεις οτι ειναι πραγματικη αλλα εδω με βρισκεις καθετα αντιθετο ειναι τελειως ουτοπικο αυτο που εγραψες
    βρε εσυ φιλαρακια ειμαστε δεν ειμαι πατριαρχης εκτος και αν κατι υπονοεις για την ηλικια μου...
    Ναι ετσι ειναι οπως τα λες, μονο που αν σταθει στα ποδια του (ο νεος) που θα πρεπει να παταει και να τρεμει η γη, να κοιταξει μπροστα και να αδραξει τη ζωη , εχει τη δυναμη να την ξεζουμισει!!
    Μπορει να μορφωθει ,να ταξιδεψει να αγαπησει να να χιλια δυο να και δεκαδες χιλιαδες μπορω εχει.
    Ποτε βρε φιλε μου σταματησε η πολιτικη την νιοτη? ισα ισα που ανατραπηκε απο αυτην.
    Αλλα θα πρεπει να αγωνιστει και ισως χρειαστει να ξεκινησει απο πολυ χαμηλα, οπως ξεκινησαν αλλοι πριν απο αυτον, λιγοι ειναι αυτοι που τους τα σερβιραν στο πιατο.
    Αν τωρα ειναι δυσκολα σκεψου ποσο δυσκολα ηταν για τους προγονους μας και ομως κατι καταφεραν, ΘΕΛΗΣΗ θελει φιλε,θεληση,εργατικοτητα και αποφασιστικοτητα και νομιζω εσυ ξερεις πολυ καλα αυτες τις λεξεις.
    Στιψτε βρε τη ζωη και τσαλαπατηστε οποιον προσπαθει να σας την καταστρεψει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-05-12 στις 19:52

2. The Following 8 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (19-05-12), gant (19-05-12), hades7 (19-05-12), joseph (20-05-12), katsaraios (19-05-12), Monsta (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), PANOS-E60 (19-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP