Σελίδα 99 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109149 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 981 έως 990 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Προεπιλογή

Το υπέροχο της κατάστασης είναι ότι οι άνω των 35 ετών, που ψηφίζουν δηλαδή απο το 90 μέχρι σήμερα, που ανέδειξαν αυτό το καταπληκτικό σύστημα με δικομματισμό 83% (και χωρίς εκλογικό νομό μπόνους), υπεύθυνοι ως ένα βαθμό για την σημερινή κατάσταση, εμφανίζονται σήμερα ως συνειδητοποιημένοι και κατασταλαγμένοι. Αμφότεροι μνημονιακοί και μη, αριστεροί και δεξιοί ,βόρειοι και νότιοι κτλ.
    Και προσπαθεί αυτή η γενιά να πείσει τον driver m, τον spar@, εμένα ,για το τί είναι σωστό και πεπεισμένοι κιόλας.

2. The Following 10 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

aristent (19-05-12), Driver M (19-05-12), gant (19-05-12), ghost-rider (19-05-12), hades7 (19-05-12), kostas 325 (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), Thomelef (19-05-12), Κωνσταντίνος (19-05-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το υπέροχο της κατάστασης είναι ότι οι άνω των 35 ετών, που ψηφίζουν δηλαδή απο το 90 μέχρι σήμερα, που ανέδειξαν αυτό το καταπληκτικό σύστημα με δικομματισμό 83% (και χωρίς εκλογικό νομό μπόνους), υπεύθυνοι ως ένα βαθμό για την σημερινή κατάσταση, εμφανίζονται σήμερα ως συνειδητοποιημένοι και κατασταλαγμένοι. Αμφότεροι μνημονιακοί και μη, αριστεροί και δεξιοί ,βόρειοι και νότιοι κτλ.
    Και προσπαθεί αυτή η γενιά να πείσει τον driver m, τον spar@, εμένα ,για το τί είναι σωστό και πεπεισμένοι κιόλας.
    Σωστός. Πόλωση, Καραμανλής η τα τανκς. Ανδρέας η το χάος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 6 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Driver M (19-05-12), ghost-rider (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), Thomelef (19-05-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

η ουσία είναι να ψηφίσουμε κάποιον που να μιλά για την ουσία.
    όχι κάποιον που λέει ότι αρλούμπα να'ναι σαν τον άλεξ, ή τους άλλους δύο που πλέον μέχρι και οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτά που λένε.
    είναι τόσο τραγικό το εκλογικό πρόγραμμα του άλεξ, που καταντάει να είναι για γέλια...να δουλεύουν οι λίγοι δλδ, αυτοί που θέλουν με κόπο να πετύχουν κάτι στην ζωή τους, για να καλοπερνάνε οι πολλοί που τα περιμένουν όλα έτοιμα.
    άνθρωποι που τον ψηφίζουν, είναι πραγματικά άξιοι της μοίρας τους, όπως επίσεις και όσοι ψηφίζουν τους άλλους δύο ψέυτες.
    αν λοιπόν ποτέ βγεί να κυβερνήσει ένας βλάκας τύπου άλεξ, το πρώτο πράγμα που εύχομαι σε όσους τον ψήφισαν, είναι να αποκτήσουν μια δική τους δουλειά. είτε μικρή, είτε μεγάλη. έτσι, για να δούν την γλύκα με όλα αυτά που λέει ο γελοίος ο άντρας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (20-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειμαι στην ομαδα των ανω 35(46αρης ....)και ΔΕΝ ειμαι πολιτικα κατασταλαγμενος!!!!

.....ναι ημουν ψηφοφορος απο το 1984 και εδινα την ψηφο μου σε καποιο απο τα δυο μεγαλα τοτε κομματα,ποτε ομως με πορωση "χρωματικη" και ατομικο συμφερον,απλα, συμφωνα παντα με τις προεκλογικες υποσχεσεις του καθενα υποψηφιου,περιμενα μια γενικοτερη ευημερια στις εργασιες των ανθρωπων γυρω μου,στην παιδεια,στην επαγγελματικη αποκατασταση,στην Υγεια,στον δημοσιο τομεα,στην πατριδα μου γενικοτερα.....

...αντι αυτου ομως, σκανδαλα με δημοσια χρηματα που "φαγωθηκαν" εβγαιναν στη φορα,μιζες και αλλα πολλα.....ποιος ομως ηξερε οτι θα γινοταν ολα αυτα και θα τα "ψηφιζε"???....ισως μια 2η ευκαιρια να εδωσαν καποιοι που πιστεψαν οτι θα καθαρισει το σκηνικο μετα την απομακρυνση των "παραβατων"....

....η απογοητευση μετατραπηκε σε αναζητηση νεου "πολιτικου ειδωλου",που ματαια εψαχνα και ακομη δεν ειμαι σιγουρος οτι βρηκα.....

...αρα εντελως συνειδητοποιημένα λεω:
    ψηφηστε αυτο που πιστευετε οτι θα κανει καλο στον τοπο μας,κανεις δεν πρεπει να σας υποδειξει τι θα κανετε αφου οι καταστασεις δειχνουν απο μονες τους τι πρεπει να εχετε ως προτεραιοτητα στην επιλογη της ψηφου σας.

8. The Following 8 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (19-05-12), bill_m3 (19-05-12), gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Nino (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), S8N (19-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chrisgiapz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λογική που προτείνεις φίλε Driver M είναι το ίδιο ''εκβιαστική'' θα έλεγα
    όπως αυτή που προτείνουν οι πρασινομπλε τους οποίους απεχθάνεσαι!
    Τι θα πει ή αυτοί ή εμείς αλλιώς δεν αλλάζει τίποτε?
    Το ίδιο ακριβώς σύνθημα δεν είχαν -και έχουν- και αυτοί προεκλογικά?
    Προσωπικά έχω μάθει πολλά μέσω του συγκεκριμένου θρεντ και όλων εσάς που γράφεται
    αλλά για μένα ο σύριζα όχι δεν είναι λύση...
    Και ευτυχώς ξέρω κ πολλούς στην ηλικία μου που συμφωνούν.
    Ναι αν δεν ψηφίσει κανείς κάποιον μικρό δε θα αλλάξει τίποτα.
    Γιατί να μην το κυνηγήσουμε όμως?

Φιλικά πάντα!
    Φιλε μου αν εισαι μικρος και αγωνιας για το μελλον σου οφειλης να δεις το παρελθον οχι το μακρινο αλλα των τελευταιων 50 χρονων..
    Θα διαπιστωσεις τι δεινα επεφερε σε αυτο τον πλουσιοτατο μικρο χωρο γης την πατριδα μας η αλλαζονεια ,το "σκυψιμο" στα συμφεροντα,η κατευθυνομενη παντα μονοπλευρα τρομοκρατια ,η ηλιθια νοοτροπια που καλλιεργηθηκε για διορισμο,υπερκαταναλωση,ει σοδηματος χωρις κοπο αλλα γρηγορα και ας κλεβαμε τον γειτονα..
    Ολα αυτα φιλε μου τα ζησαμε και ασφαλως και οι γονεις σου θα ξερουν να σε βοηθησουν στο ερωτημα γιατι να ξανα κυνηγησουμε νεραιδες στα βαλτωμενα κομματα που μας κατεστρεψαν..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τους "αυτούς" είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει προς το χειρότερο, τα χουν υπογράψει τα χουν συμφωνήσει.
    Οι "εμεις" ισως είναι χειρότεροι , αλλά ίσως και καλύτεροι, άγνωστο ακόμη.
    Το ιδανικό όμως είναι να τα βρούν όλοι μαζί, αμοιβαίες υποχωρήσεις θέλει, να αλλάξουν αν μπορούν αυτά που πονούν περισσότερο, και το σπουδαότερο να καταργήσουν την ασυλία τους και να ψηφίσουν ένα δίκαιο εκλογικό σύστημα, ώστε να μη μένει απ έξω το 19% που προτίμησε ο λαός.
    Αλλη μια χρησιμη πληροφορια που περναει στο ντουκου..τι εχουν ταξει και υπογραψει υποθηκευοντας το μελλον των νεων??
    Ναι φιλε καποια στιγμη οταν κατσεις πανω στο αγγουρι ψαχνεσαι λιγο περισσοτερο να δεις γιατι εγιναν ολα αυτα και ποιος βοηθαγε να τα κανουν οι κυβερνησεις...εμεις με τις ψηφους μας !!!
    Τωρα λοιπον η παλι σαν φοβισμενοι στα "σιγουρα" η ψηφος σε μικροτερα κομματα να υπαρχει πολυφωνια και συνεργασια ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 6 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Driver M (19-05-12), gant (19-05-12), joseph (20-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Nino (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπάουερ
    Όσον αφορά εμένα κανέναν δεν προσπάθησα να πείσω και για τίποτα, κουβέντα κάνουμε και μέσα απο αυτήν ο καθένας μας κάνει ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνει, την μικρούλα ψυχοθεραπεία του.
    Μαζι με τα κακά κληρονομησες και πολλα καλα και ειδικά καλύτερο βιώτικο και μορφωτικό επίπεδο, κάτι που οι παλαιότεροι δεν είχαν τη τύχη να ανακαλύψουν.
    Χρέος σου τώρα είναι να το βελτιώσεις και να το διευρυνεις στα δικά σου τα παιδια αργότερα.
    Πως θα γίνει αυτο; Με τη δύναμη την φαντασία και την αποφασιστικότητα. της νιότης σου-σας.
    Και αν καμία φορα δείχνουμε ότι προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον, δεν είναι τίποτα άλλο απο ανησυχίες για το αύριο των δικών μας παιδιών.
    Ένα αύριο που κάποιοι θέλουν να το τοποθετήσουν στους ισολογισμούς .

12. The Following 9 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (19-05-12), aristent (19-05-12), bill_m3 (20-05-12), gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Monsta (19-05-12), PANOS-E60 (19-05-12), S8N (19-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

«Η ΕΚΤ να δώσει δάνεια απευθείας στην Ελλάδα»

Να χορηγούνται απευθείας δάνεια από την ΕΚΤ στην Ελλάδα ζητάει ο νέος Γάλλος πρωθυπουργός. Με συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό τόνισε ότι, το άτυπο Ευρωπαϊκό συμβούλιο, που θα γίνει την Τετάρτη, «πρέπει να στείλει ισχυρό σήμα υποστήριξης στον ελληνικό λαό, εξετάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, στις οποίες να συμπεριλαμβάνεται ο προστατευτισμός, αλλά κι ο άμεσος δανεισμός της Ελλάδας από την ΕΚΤ».

«Πρέπει», συνεχίζει ο Γάλλος πρωθυπουργός, «όλα τα θέματα να περιληφθούν στις διαβουλεύσεις αυτές: τα χρηματο-πιστωτικά, ο τραπεζικός τομέας, η ανάπτυξη, ο προστατευτισμός. Πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στον ελληνικό λαό και σε όλους τους Ευρωπαίους».

Στο ερώτημα, εάν θα συμπεριληφθεί στη διαβούλευση της Τετάρτης ο δυνητικός δανεισμός από την ΕΚΤ προς τα μέλη της ευρωζώνης, ο κ. Ερό δήλωσε: «Κανένα θέμα δεν αποτελεί για εμάς ταμπού. Επομένως, κι αυτό θα γίνει αντικείμενο της διαβούλευσης μας. Η ιδέα, είναι να χαράξουμε τον δρόμο της εξόδου από την κρίση, αλλά χωρίς να πνίξουμε τους λαούς μας».

Συγχρόνως, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας εισηγείται «να διατεθούν κεφάλαια από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ» υπέρ «αναπτυξιακού χαρακτήρα έργων» στην Ελλάδα.

«Η αβεβαιότητα, σήμερα, ωθεί την Ελλάδα στην εκδήλωση πανικού στον τομέα των τραπεζών, αλλά και προς μια πολιτική αστάθεια. Εμείς, πρέπει να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά, δηλαδή να βρούμε τον τρόπο, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη», τόνισε τέλος ο πρωθυπουργός κ. Ζαν-Μαρκ Ερό.

https://www.tsantiri.gr/oikonomia/%C...ada%C2%BB.html

Aκούνε Βερολίνο και παραρτήματα (Μπένυ, Τόνυ κλπ) ??
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

14. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

nikos1400 (20-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πως θα γίνει αυτο; Με τη δύναμη την φαντασία και την αποφασιστικότητα. της νιότης σου-σας.

Γιαννη πρακτικα να μιλησουμε τι επιλογες εχει ΣΗΜΕΡΑ ενας νεος
    1)να δουλεψει στον καθολου ελκηστικο πλεον δημοσιο τομεα μησθολογικα
    2)να ψαχτει στον ιδιοτικο τομεα που σημερα δεν χρειαζεται να περηγραψω τι επικρατει απο μισθους και ποσο δυσκολο ειναι πλεον να προσληφθεις
    3)να ανοιξει μια επιχειρηση κορυφαιο αστειο πλεον αφου με 2 χρονια και μονο λειτουργιας και πιθανοτητες 90% και δεν ειμαι υπερβολικοςνα μην υπαρξει 3ος και τεταρτος χρονος λητουργειας αρκει και μονο να τον στηλει στην φυλακη η να υποθηκευσει με χρεη το υπολοιπο της ζωης του που ποτε δεν θα καταφερει να αποπληρωσει
    αρα ο μπαουερ και ο καθε μπαουερ ,εγω ,ολοι τι ονειρα μπορει να εχουν για το μελλον τους κανενα φιλε δυστηχως αιωνια καταδικασμενοι πλεον θα ειναι να ζουν μεροδουλι μεροφαι στην καλυτερη,να μενουν με τους γονεις τους μεχρι τα βαθεια γεραματα και να μην δημιουργησουν οικογενεια ποτε.αυτα στην καλυτερη γιατι στην χειροτερη οταν σαλευει το μυαλο τα χειροτερα ερχονται,δυστηχως αυτη ειναι η οικτρη πραγματικοτητα και οι λεξεις φαντασια και αποφασιστηκοτητα ξεστομιζονται πλεον μονο απο πολιτικους .

Υ.Γ με ολον τον σεβασμο και την εκτημιση στο προσωπο σου που νομιζω ξερεις οτι ειναι πραγματικη αλλα εδω με βρισκεις καθετα αντιθετο ειναι τελειως ουτοπικο αυτο που εγραψες
    αντε γεια...

16. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Driver M (19-05-12), nikos1400 (20-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Προεπιλογή

Θα πάω στην Γαλλία να μείνω. Ωραία τα λέει αυτός!

Rides
    2

Προεπιλογή

εγω παλια ημουν αναποφασιστος, αλλα τωρα πια δεν ειμαι σιγουρος...

19. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12)

Σελίδα 99 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109149 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP