Ειμαι στην ομαδα των ανω 35(46αρης ....)και ΔΕΝ ειμαι πολιτικα κατασταλαγμενος!!!!
.....ναι ημουν ψηφοφορος απο το 1984 και εδινα την ψηφο μου σε καποιο απο τα δυο μεγαλα τοτε κομματα,ποτε ομως με πορωση "χρωματικη" και ατομικο συμφερον,απλα, συμφωνα παντα με τις προεκλογικες υποσχεσεις του καθενα υποψηφιου,περιμενα μια γενικοτερη ευημερια στις εργασιες των ανθρωπων γυρω μου,στην παιδεια,στην επαγγελματικη αποκατασταση,στην Υγεια,στον δημοσιο τομεα,στην πατριδα μου γενικοτερα.....
...αντι αυτου ομως, σκανδαλα με δημοσια χρηματα που "φαγωθηκαν" εβγαιναν στη φορα,μιζες και αλλα πολλα.....ποιος ομως ηξερε οτι θα γινοταν ολα αυτα και θα τα "ψηφιζε"???....ισως μια 2η ευκαιρια να εδωσαν καποιοι που πιστεψαν οτι θα καθαρισει το σκηνικο μετα την απομακρυνση των "παραβατων"....
....η απογοητευση μετατραπηκε σε αναζητηση νεου "πολιτικου ειδωλου",που ματαια εψαχνα και ακομη δεν ειμαι σιγουρος οτι βρηκα.....
...αρα εντελως συνειδητοποιημένα λεω:
ψηφηστε αυτο που πιστευετε οτι θα κανει καλο στον τοπο μας,κανεις δεν πρεπει να σας υποδειξει τι θα κανετε αφου οι καταστασεις δειχνουν απο μονες τους τι πρεπει να εχετε ως προτεραιοτητα στην επιλογη της ψηφου σας.![]()