επειδη ο ασθενης χειροτερεψε μετα το ιατρικο επιτελειο αναλαμβανει το δικο μου επιτελειο!!!!
επειδη ο ασθενης χειροτερεψε μετα το ιατρικο επιτελειο αναλαμβανει το δικο μου επιτελειο!!!!
alexm (18-05-12), Panos 316T (18-05-12), Stathis (19-05-12)
Άρη βλέπεις πουθενά κάποιον από εμάς να υποστηρίζει τους πρασινομπλέ ? Παρότι ενδιαφέροντες οι σκέψεις και οι προβληματισμοί σου, ο αντίλογός σου περιφέρεται συνέχεια γύρω από αυτούς ^^.
Μεταξύ (πολλών) άλλων, ο Στάθης και ο Πάνος προσπαθούν να σου εξηγήσουν μετά από δεκάδες -μη πω εκατοντάδες- ποστ κάθε φορά, ότι τα πράγματα που ξεστομίζουν ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του, απλά δεν έχουν βάση. Και να είχαν όμως, κανένας από εμάς δεν έχει καταλάβει πως και που θα βρει όλα αυτά τα χρήματα με ρεαλιστικό τρόπο, ώστε να μπορέσει ν αυξήσει μισθούς και συντάξεις και να προσλάβει κι άλλο κόσμο στο Δημόσιο.![]()
Όλοι θέλουμε τα εισοδήματά μας να επανέλθουν σε επίπεδα 08-09, αλλά είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ότι αυτό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει anytime soon. 'Οχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Όποιοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να καταλάβουν το 'ΓΙΑΤΙ' λόγω του ότι μάλλον ζουν σε άλλο γαλαξία ή χρωστάνε πάνω από το κεφάλι τους το κλούβιο, μπορούν να αναζητήσουν τους λόγους σε κάποιες από τις προηγούμενες σελίδες σε όλα τα θρεντ 'Επικαιρότητα / Προβληματισμοί'. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, μαζί με τα στοιχεία και τους λόγους και αναλύονται με λεπτομέρεια (thanks to Στάθη / Πάνο).
Χωρίς λοιπόν να θέλω να θίξω εσένα ή κάποιον από εδώ μέσα, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως ένας ενήλικας με IQ πάνω από 25, με λίγες γνώσεις γύρω από τη καθημερινότητα, αλλά και τη πολιτική σκηνή -που απ ότι φαίνεται εσύ τουλάχιστον κατέχεις αρκετά και από τα δύο παραπάνω- θα πίστευε τις μπούρδες του ΣΥΡΙΖΑ που ακούμε και διαβάζουμε όλες αυτές τις μέρες.
Εξαίρεση βέβαια αποτελούν 'αφελή' (γενικώς) άτομα ή παραδείγματα σαν εκείνου του συνταξιούχου της ΕΥΔΑΠ που ψήφισε Αριστερά, επειδή η σύνταξή του μειώθηκε στα 3.135 και φοβήθηκε μη του τη μειώσουν κι άλλο.
Φιλικά πάντα,
Μην αγχωνεστε παιδια!!!...θα σας σωσουμε εγω και ο sexy Alexis!!!
....σταυρωστε μας ,σταυρωστε μας!!!
εχουμε νεο μελος στο κομμα μας :
https://www.youtube.com/watch?v=vL4MYCPIwL4
Thomelef (18-05-12)