Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Τα θεωρώ πολυ πιο ωραία απο τα κλασικά τρίπορτα χατσμπαγκ. Δεν το'πιασα αυτο...
Lambros46 (18-05-12), m-power_01 (18-05-12), nikos1400 (18-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Δεν το'πιασα αυτο... Γιαννη, εδω μιλαμε για "Αλλα αυτοκινητα, εκτος BMW". Εισαι off-topic. Εννοειται ΔΕΝ συγκρινεται με την Compact !! Χωρις πλακα τωρα, ειναι οντως πανεμορφο, αλλα δεν εχει τιποτα αλλο που να μου αρεσει προσωπικα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ RTFM
giannis_compact (18-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Δεν το'πιασα αυτο... Τι δεν έπιασες; Τι δεν κατάλαβες; Θές να στο κάνω λιανά; Πέρα από την πλάκα, εννοώ πως αυτό το θεωρώ ποιο ωραίο σπορ προσανατολισμός απο το 307 3θ ή cc. Πιο ωραίο απο Megane κλπ. και στην τελική αφού ξέρεις ρε Γιάννο ... Οι άκωλες δεν μου αρέσουν !
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Τι δεν έπιασες; Τι δεν κατάλαβες; Θές να στο κάνω λιανά; Πέρα από την πλάκα, εννοώ πως αυτό το θεωρώ ποιο ωραίο σπορ προσανατολισμός απο το 307 3θ ή cc. Πιο ωραίο απο Megane κλπ. και στην τελική αφού ξέρεις ρε Γιάννο ... Οι άκωλες δεν μου αρέσουν ! Απαξιω.... Παντως αυτο το Peugeot το θεωρω ασχημο,διαστημικο και φουτουριστικο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 18-05-12 στις 14:08
μια καλη κοπια αουντι ειναι..... και μονο γι αυτο ...fail!
https://Facebook.com/allinstockltd
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ