Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2001

Θέμα: Η Φωτογραφία της Ημέρας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα στις 15.00 στην περιφερειακή Καρέα λίγο πριν την Κατεχάκη με κατεύθυνση προς κέντρο:

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το παράθυρο του οδηγού. Το φορτηγό εξαϋλωσε τις μπαριέρες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω όμως είναι πως έγινε αυτό:

Το Tipo ήταν 20 μέτρα παρακάτω και τόσο στραπατσαρισμένο μπροστά αριστερά που τρόμαξα. Οι δυο από τους 4 τροχούς αγνοούνται. Τραυματισμός δεν υπήρξε, πράγμα που σημαίνει ότι την ώρα του ατυχήματος ο οδηγός του Fiat μάλλον προσευχόταν ακούγοντας κασέτες του Πέτρου Γαϊτάνου

2. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

535xi (19-05-12), aristent (18-05-12), Monsta (19-05-12), nikos1400 (18-05-12), Panos 316T (19-05-12), PANOS-E60 (18-05-12), Ptboul (21-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Σήμερα στις 15.00 στην περιφερειακή Καρέα λίγο πριν την Κατεχάκη με κατεύθυνση προς κέντρο:

Το Αθηναϊκό Ring με την ανάποδη κλίση και την άψογη πρόσφυση Άρη.

Πρέπει να ήμουν 9-10 ετών, δλδ εποχή 79-80, όταν στο ίδιο σημείο αλλά λίγο παρακάτω στη κατηφόρα, έφυγε ένα τραπέζι που κουβαλούσε κάποιος χριστιανός στον ουρανό του αυτοκινήτου του και σαν από θαύμα δεν μας ήρθε μέσα στο παρπρίζ να το φάμε. Βοήθησαν βέβαια τα άψογα αντανακλαστικά του φάδερ (οδηγός αγώνων τότε) και παρόλα τα χλμ που είχε η berlinetta, κατάφερε και έμεινε στο δρόμο.

4. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gant (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), Ptboul (21-05-12), S8N (19-05-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Αθηναϊκό Ring με την ανάποδη κλίση και την άψογη πρόσφυση Άρη.

Πρέπει να ήμουν 9-10 ετών, δλδ εποχή 79-80, όταν στο ίδιο σημείο αλλά λίγο παρακάτω στη κατηφόρα, έφυγε ένα τραπέζι που κουβαλούσε κάποιος χριστιανός στον ουρανό του αυτοκινήτου του και σαν από θαύμα δεν μας ήρθε μέσα στο παρπρίζ να το φάμε. Βοήθησαν βέβαια τα άψογα αντανακλαστικά του φάδερ (οδηγός αγώνων τότε) και παρόλα τα χλμ που είχε η berlinetta, κατάφερε και έμεινε στο δρόμο.
    Τι μου θυμίζεις Κώστα? Απ όσα μου λέει ο κουνιάδος, αργότερα όταν γνωριστήκαμε το πρόλαβα κι εγώ, είχε αγοράσει με 180000δρχ, φοιτητής και φυσικά με χρηματοδότηση του πατέρα του, το παλιότερο μοντέλο του δικού σας, σαν FIAT 3L σε άσπρο χρωματάκι με δυό διαμήκεις ρίγες να διατρέχουν όλο το αμάξωμα, ενώ το δικό σας ηταν το 3p.
    Πολύ τίμιο αυτοκινητάκι και με ωραία γραμμούλα, εποχές που οι γείτονες στο ντιζαιν ήταν πρωτοπόροι.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Monsta (19-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP