Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: M3 E46 ROL CAGE HOMOLOGATION...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζαχάρωνα τις μπάρες που έχει το cabrio αλλά δυστηχως χωρίς πατέντα δεν μπαίνουν. Είμαι πλέον σίγουρος για αυτό.
    Κοιτάζοντας τώρα την πίσω θολόμπαρα που έβαλες βλέπω ότι έχει και βιδες πιο χαμηλά. Υπάρχει τρύπα εκει; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
    Πάντως οι τρεις μπάρες οι απο κάτω με ψήνουν. Το κόστος εξάλλου δεν ξεφεύγει. Η μπροστινή κάνει κάνα 100αρικο...
    Nαι και μένα θα με έψηναν οι από κάτω μπάρες...αλλά παίζει στο Μ3 να μην μπαίνουν...στο site τις δίνουν για απλά 46άρια...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο κοίτα τιμές που μου στείλανε οι Μαλαισιανοι (UltraRacing)! Απίστευτες για τα ευρωπαικά δεδομένα (φυσικά πρέπει να συνυπολογίσουμε μεταφορά + τελωνείο)

Front Strut Bar / Front Tower Bar
    Code : UR-TW2-1534
    Price: Rm 220 = 56 euros !!!!!!!
    Remark: 2 points

Rear Strut Bar / Rear Tower Bar
    Code : UR-RE2-177
    Price: Rm 198 = 50 euros!!!!

Rear Anti-roll Bar / Rear Sway Bar / Rear Stabilizer Bar
    Code : UR-AR23-361
    Price: Rm 650 = 164 euros
    Remark: 23mm

Room Bars / Rear Cross Bar
    Code : UR-RO2-1535
    Price: Rm 220 =56 euros!!!

To room bar μου λέει πως πρέπει να κάνει δουλειά...βέβαια θα το έβαζα μόνο επενδεδυμένο με δέρμα πρώτα....

Δεν έχει τρύπα στο θόλο για την πίσω μπάρα της Manson απ ότι θυμάμαι οπότε πρέπει να τρυπήσεις ή να κολλήσεις.....
    Και εδω φτάνει σχεδόν 100 απο 55 πχ με μια υπό τιμολόγηση λες να γινόταν δουλειά; Το room bar δεν το βάζω για κανένα λόγο. Θα κοψεις
    Την ωραία χοντρή μοκετούλα σου για αυτό; Τς τς τς

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που και υπό ποιες συνθήκες νιώθεις να στρεβλώνει το πλαίσιό σου ?
    Αλέξη δεν ξέρω για τον Νασο , αλλά εγώ για δοκιμή ή για την ιδέα αν θές θα τα εβαζα. Και την θολομπαρα όταν την έπιασα στα χέρια μου, λέω αυτο το αλουμίνιο τι θα κρατήσει ; Τελικά όχι μόνο την κατάλαβα την διαφορά, αλλά την διαπίστωσα κιόλας όταν μετά τις Σέρρες είχε λύσει ο μεσαίος κοχλιας. Το ίδιο έκπληκτος είχα μείνει και μετα πίσω σινεμπλοκ . Θα ήθελα να δω αν προσφέρουν κάτι, και αφού το κόστος δεν είναι τρομερό , και αφού δεν γίνεται κάποιος συμβιβασμός ως προς την χρηστικότητα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι και μένα θα με έψηναν οι από κάτω μπάρες...αλλά παίζει στο Μ3 να μην μπαίνουν...στο site τις δίνουν για απλά 46άρια...
    δεν μπαίνει ούτε σε non M αν δεν είναι καμπριο.

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (17-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλέξη δεν ξέρω για τον Νασο , αλλά εγώ για δοκιμή ή για την ιδέα αν θές θα τα εβαζα. Και την θολομπαρα όταν την έπιασα στα χέρια μου, λέω αυτο το αλουμίνιο τι θα κρατήσει ; Τελικά όχι μόνο την κατάλαβα την διαφορά, αλλά την διαπίστωσα κιόλας όταν μετά τις Σέρρες είχε λύσει ο μεσαίος κοχλιας. Το ίδιο έκπληκτος είχα μείνει και μετα πίσω σινεμπλοκ . Θα ήθελα να δω αν προσφέρουν κάτι, και αφού το κόστος δεν είναι τρομερό , και αφού δεν γίνεται κάποιος συμβιβασμός ως προς την χρηστικότητα

δεν μπαίνει ούτε σε non M αν δεν είναι καμπριο.
    Συμφωνώ ότι η μπάρα θόλων κάνει μεγάλη διαφορά !
    Σε όποιο μοντέλο μόνο καλό κάνει.

Δοκιμάστε τες παιδιά και πείτε μας εντυπώσεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexk : 17-05-12 στις 23:18 Αιτία: ορθογραφία...

5. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

BILL007 (18-05-12), m-power_01 (17-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP