Αυξησεις στην Αλβανια!!!!
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_9230.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 17-05-12 στις 15:23
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
S8N (17-05-12)
Σημάδια που θα πρέπει να προβληματίσουν τους γονείς και λειτουργουν σαν ενδειξεις οτι το παιδι θα ψηφισει Πασοκκκκ
- Το παιδί δείχνει να έχει ξαφνικά γνώσεις για τη σεξουαλική δραστηριότητα(προετοιμαζε τον λοκο του να του τον κανει το μνημονιο κουμπαρα)
- Έχει εφιάλτες και γενικότερα προβλήματα ύπνου(βλεπει στον υπνο του χαμενες μιζες)
- Έχει αλλαγές στην όρεξη του(αρχιζει και τρωει πολυ θελει να γινει σαν τον Μπενυ το προτυπο του)
- Έχει ξαφνικές αλλαγές στην σεξουαλικη του επιδοση (η Λιανη γερασε δεν μπορει πλεον να αποτελεσει ονειρωξη)
- προσκολλάται σε κάποιον ενήλικα ( πολιτικαντη βεβαια μπας και χωθει σε καμια διευθυντικη θεσουλα)
- Έχει απρόσμενες διακυμάνσεις στη διάθεση(εχει πεσει σε καταθλυψη ποσοστο ειναι αυτο που πηρε το πασοκ στις εκλογες?)
- Μιλά για ένα καινούργιο μεγαλύτερο φίλο βουλευτη και δεχεται αδικαιολόγητα δώρα ή χρήματα(εχει ανοιξει λογαριασμο στα νησια πορσε καυμαν τα πρωτα εμβασματα εχουν αρχησει να μπαινουν)
- Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά(χτυπαει τατουαζ τον ηλιο του πασοκ στο στερνο του)
- Σωματικές ενδείξεις μώλωπες, ερεθισμός στη γενετήσια περιοχή(απο το ολοημερο ξησιμο στα @ρχιδια του στη δημοσια υπηρεσια)
- Φυγή από το σπίτι(του χτυπαει στο σπιτι την καρτα αλλος )
- Πονοκέφαλοι και ζαλάδα(ολη μερα πανω απο το κομπιουτερ στη δημοσια υπηρεσια του εχουν βγει τα ματια να βλεπει τσοντες)
-Πόνοι μυϊκοί, στην πλάτη και στις αρθρώσεις(ολη μερα στην καρεκλα καθεταιιιιιι)
-Πεπτικά προβλήματα(δεν μπορει να χωνεψει το μπον φιλε και τα σουσια που τρωει σε "γευματα εργασιας" με εργολαβους πασης φυσεως)
αντε γεια...
joseph (17-05-12), katsaraios (17-05-12), Kostas_1 (17-05-12), Nino (17-05-12), Panos 316T (17-05-12), Ptboul (18-05-12), S8N (17-05-12), spar@ (17-05-12)
Λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μου έφτιαξε μια σπανακόπιτα την οποία καταχώνιασε στο φούρνο χωρίς να πάρω πρέφα. Αφού πέρασαν 5-6 μέρες και την ξέχασε κι η ίδια, χθες το βράδυ την έβγαλε έξω και την ακούμπησε στον πάγκο της κουζίνας για να την πετάξει. Έλα όμως που στο μεταξύ επέστρεψα σπίτι πεινασμένος, βλέπω την πίτα, λέω από μέσα μου πόσο καλή γυναικούλα έχω και τρώω στο καπάκι τρία κομμάτια...
Τώρα που μιλάμε με έχει πιάσει τρελό κόψιμο. Η τουαλέτα είναι 10 μέτρα πιο πέρα και πρέπει να πάω να της περάσω μια στρώση αλκαντάρα. Δεν το κάνω όμως γιατί γράφετε μακακίες και είμαι αναγκασμένος να απαντώ.
Αν χεστώ πάνω μου, ηθικοί αυτουργοί θα είστε ΕΣΕΙΣ.
-πριτς-
Eleni (17-05-12), katsaraios (17-05-12), kostas 325 (17-05-12), Nino (17-05-12), Panos 316T (17-05-12), Ptboul (18-05-12), spar@ (17-05-12), Stamatis (17-05-12)
https://news.pathfinder.gr/elections/news/789646.htmlΤηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, ο οποίος πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο κοινή κάθοδο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της ΔΡΑΣΗΣ στις νέες εκλογές.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται ότι έκανε λόγο για μεγάλη δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος, ωστόσο υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν αποκλείουν μια τέτοια συνεργασία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-05-12 στις 15:35 Αιτία: link
Εγω τώρα να κανω μια ερώτηση;
Ο κατσαραιος έχει μπακαλικο
Ο ταμ έχει καφε
Ο χαντες τον γνωστο οίκο!!
Ο πιτμπουλης λέμε τώρα εκδοτικό οίκο
Ο μάγος την μαγική γωνία της γεύσης
Ο Θανος ξενοδοχείο κλπ να μην το πάμε μακριά!
Αν ο μισθός του gant παει στα τριακόσια ευρω πως πιστεύετε ότι θα ξοδευτουν αυτα;
Που θα πρωτοπαει και τι; Γιατί μάλλον μόνο ο κατσαραιος έχει ελπίδες.
Για αυτο αλλαξτε λίγο τροπο σκέψης όσοι νομίζετε ότι έτσι θα σωθεί το κράτος, με μειώσεις μισθων συνταξεων και στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα.
Driver M (17-05-12), Eleni (17-05-12), fast-enough (17-05-12), ghost-rider (17-05-12), katsaraios (17-05-12), Kostas_1 (17-05-12), Panos 316T (17-05-12), Ptboul (18-05-12)
Ρε τραβα χεσε μας!
joseph (17-05-12), Panos 316T (17-05-12), S8N (17-05-12)