Driver M (17-05-12), katsaraios (17-05-12), Ptboul (18-05-12)
Γιώργο αυτο ακριβώς λέω ότι αν κάποιος δει το μισθό- σύνταξη του στα τριακόσια ευρω γιατί νομίζουν ότι θα τον φοβίζει η επιστροφή στη δραχμή.
Αυτο που γράφει ο Πανος είναι σωστό αλλα έχει ισχύ στα σταθερά και αυξανόμενα εισοδήματα, όχι στα μειουμενα και μηδενικά.
Βέβαια αν το καλοσκεφτει κανείς θα δει ότι τα οικονομικά προβλήματα σε μια ενδεχόμενη έξοδο απο ευρω και ευρωζώνη θα είναι τσογλανακια μπροστα σε αλλα που θα προκύψουν κυρίως εθνικογεωγραφικου χαρακτήρα!!
Τρομολαγνε nino!!!
katsaraios (17-05-12), Kostas_1 (17-05-12), Panos 316T (17-05-12)
Stathis (17-05-12)
Και τόσο να πάει, το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά γιατί ακόμα και η Αλβανία έχει πολύ μεγαλύτερο κατα κεφαλήν εισόδημα, η αγοραστική της αξία τουλάχιστον στα ήδη άμεσης ανάγκης θα είναι μεγαλύτερη απ'ότι τα 300 ευρώ που μας περιμένουν ειδάλλως.
Όσο για τους αυτόχειρες, ναι ηθικοί αυτουργοί είναι οι κυβερνώντες.
Και αν αύριο με τον Τσίπρα ο κόσμος αυτοκτονεί από την εξαθλίωση, όπως γίνεται σήμερα, τότε το ίδιο υπεύθυνος θα είναι κι εκείνος.
Όμως αυτό μέχρι στιγμής έγινε με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οπότε αυτούς μπορούμε να κρίνουμε μετα βεβαιότητας.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
gant (17-05-12), ghost-rider (17-05-12)
Αυξησεις στην Αλβανια!!!!
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_9230.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 17-05-12 στις 16:23
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
S8N (17-05-12)
Λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μου έφτιαξε μια σπανακόπιτα την οποία καταχώνιασε στο φούρνο χωρίς να πάρω πρέφα. Αφού πέρασαν 5-6 μέρες και την ξέχασε κι η ίδια, χθες το βράδυ την έβγαλε έξω και την ακούμπησε στον πάγκο της κουζίνας για να την πετάξει. Έλα όμως που στο μεταξύ επέστρεψα σπίτι πεινασμένος, βλέπω την πίτα, λέω από μέσα μου πόσο καλή γυναικούλα έχω και τρώω στο καπάκι τρία κομμάτια...
Τώρα που μιλάμε με έχει πιάσει τρελό κόψιμο. Η τουαλέτα είναι 10 μέτρα πιο πέρα και πρέπει να πάω να της περάσω μια στρώση αλκαντάρα. Δεν το κάνω όμως γιατί γράφετε μακακίες και είμαι αναγκασμένος να απαντώ.
Αν χεστώ πάνω μου, ηθικοί αυτουργοί θα είστε ΕΣΕΙΣ.
-πριτς-
Eleni (17-05-12), katsaraios (17-05-12), kostas 325 (17-05-12), Nino (17-05-12), Panos 316T (17-05-12), Ptboul (18-05-12), spar@ (17-05-12), Stamatis (17-05-12)
φίλε μου Γιώργο, εμείς τα έχουμε πει και από κοντά αυτά.
εγώ δεν μασάω τα λόγια μου συνήθως, κανείς δεν σε προστατεύει με ασφάλεια, μην κοροιδευόμαστε. Η χώρα βρίσκεται σε επίσημη πτωχευση (ελεγχχόμενη προς το παρόν), διαχερίσσιμη αν θέλεις. Αυτό σημαίνει έκτακτη κατάσταση. Η έκτακτη κατάσταση αντιμετωπίζεται με έκτακτα μέτρα.
ουδείς εγγυάται ότι εντός ευρώ όλα θα πάνε καλά, παίζει και το να μην πάνε. Αυτό που λέμε μερικοί ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ εδώ μέσα και αλλού, είναι ότι όσο βρισκόμαστε στην ευρωπαρέα, υπάρχουν κανάλια βοήθειας γιά τη χώρα και τον πληθυσμό της. Εκτός ευρώ υπάρχουν μόνο λύκοι και αρκούδες. Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι θα μας δανείσουν ρώσοι και κινέζοι ? Για ποιό λόγο ? Απλούστατα θα περιμένουν να εξαθλιωθούμε εντελώς, να γίνει εμφύλιος γιά λίγο φαγητό και τότε θα μπουν και θα ψωνίσουν ότι αξίζει. Ουδείς δανείζει αναξιόχρεη χώρα φίλε. Είναι ξεκάθαρο αυτό.
Οι ευρωπαίοι μας δανείζουν γιά να μην τους πάρουμε μαζί μας στην άβυσσο. Αυτό το δοκιμάσαμε και λειτουργεί ως τώρα. Ας χωνέψουμε ότι δεν υπάρχει ούτε 1 / 1000 πιθανότητα να γυρίσουν τα εισοδήματά μας σε εκείνα του 2008. Πάει και τελείωσε. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τα πάντα στον τρόπο που λειτουργούμε όλοι μας, τότε και μόνο τότε θα ξαναδούμε το επενδυτικό ενδιαφέρον των ξένων. Τόσο απλά. Αξιώνοντας επιστροφή στην καλοπέραση του 2008, απλά χάνουμε και τα τελευταία ψύγματα της εμπιστοσύνης τους. Δεν την αξίζουμε, ας το παραδεχτούμε ! Οταν την αξίζουμε τότε θα την κερδίσουμε.
Ολοι μας χάσαμε εισοδήματα από το 2009 και μετά. Φταίει το μνημόνιο γι αυτό ? Ο κακός μας κο καιρός φταίει και οι πολιτικοί που ψηφίζαμε τόσα χρόνια. Λες να είναι η αριιστερα ο Μεσσιας που περίμενε αυτός ο λαός ? Λες ?
Too good to be true ! Το λογικό είναι ότι θα προσπαθήσουν, αν κυβερνήσουν, να διαχειριστούν την πραγματικότητα. Ε, τι να φανταστώ λοιπόν, ότι θα βγάλουν λαγούς από τα καπέλα ? Δες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, τις ανεπτυγμένες τουλάχιστον. Ειδε καμμιά προκοπή και ευημερία με την αριστερά ? Αν παρόλα αυτά πιστευει κανείς στον κομμουνισμό και στην ευτυχία της κοινοκτημοσύνης, ας στηρίζει το ΚΚΕ, το έχω πει 1000 φορές.
Το κοινωνικό κράτος έπεται της ανάπτυξης , δεν προηγείται. Μέχρι να δούμε ανάπτυξη λοιπόν, εγω προτείνω να εμπιστευτούμε τη συνταγή των δανειστών μας που μας κρατάνε στη ζωή με τα χίλια ζόρια και να προσπαθήσουμε με εποικοδομητικές προτάσεις να την βελτιώσουμε τη συνταγή τους. Οχι με στείρα άρνηση και ψήφο σε λαοπλάνους, να ζητάμε πίσω τα σπασμένα.
φιλικά πάντα.![]()
οποιαδηποτε ομοιοτητα ειναι απλα συμπτωματικη....
![]()
αντε γεια...
Πάνο και φυσικά δεν γυρνάμε στο 2008 αλλά τραβάμε ολοταχώς για το 1950. Αυτό δείχνει το μνημόνιο 2.
Ο κόσμάκης θέλει να εξασφαλίσει το ψωμάκι του, την στέγη του, τις σπουδές των παιδιών του, την υγεία του. Δεν πολυκαταλαβαίνει για ανακεφαλαιώσεις τραπεζών, που τόσα χρόνια κάνουν τους μάγκες με τα χρήματα των καταθετών, και την περίφημη ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας με μισθούς πείνας, που δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Εσθονία. Πότε θα γίνει εδώ? το 2030, το 2060?
Περίμενε λίγο καιρό και θα δείς, απλά μεταθέτουμε το πρόβλημα παραπέρα.
Τα λαμόγια δεν έκαναν τις αναδρομικές κρατήσεις-μειώσεις τον Μάη γιατί λέει δεν ήταν έτοιμο το μηχανογραφικό, ας γελάσω, μάλλον δεν θα είναι έτοιμο και τον Ιούνη.
Οι τύποι ζούνε στον δικό τους κόσμο και οι ξένοι χέστηκαν για το καλό μας. Τα χρήματα τους θέλουν να πέρνουν και τίποτα άλλο.
Δεν μίλησα για κομμουνιστές αλλά για πολιτικούς με πυγμή και όχι υποτελείς του κάθε μαλάκα της Ευρώπης που βγαίνει και λέει το κοντό και το μακρύ του για την τύχη της χώρας μου, η μάλλον αποικίας, γιατί προτεκτοράτο είμασταν πάντοτε.
Κήρυξε τον πόλεμο ο Τόνυ Πατώνει , συσπειρώνει την δεξιά και πάμε πάλι μερικές δεκαετίες πίσω πως θα μας πάρουν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα αμάξια οι κομμουνιστές.
Mακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά όταν τελειώσουν οι όποιες οικονομίες του κοσμάκη, όταν συσσωρευτούν και άλλοι άνεργοι, όταν τα χρέη γίνουν βουνό, τότε προβλέπω να γίνουν όλα λαμπόγυαλο και όποιοι είναι στην εξουσία τότε, θα πληρώσουν το πάπλωμα, μη ξέροντας που να φύγουν και που να κρυφτούν.
Αλλά πάλι, ουδέν κακό αμιγές καλού. Τουλάχιστον θα εξαφασνισθεί η σαπίλα.
Τέλος εύχομαι να μη περάσει η τρομοκρατία, να ψηφίσει η πλειοψηφία σωστά, ώστε να υπάρξει πάλι πολυφωνία και επιτέλους την φορά αυτή με ουσιαστικές υποχωρήσεις να τα βρουν μεταξύ τους για το καλό του τόπου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 18-05-12 στις 01:28
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (18-05-12), bakalos (18-05-12), bill_m3 (18-05-12), Driver M (18-05-12), ghost-rider (18-05-12), katsaraios (18-05-12), Kostas_1 (18-05-12), nikos1400 (18-05-12), Nino (18-05-12), Panos 316T (18-05-12), PANOS-E60 (18-05-12), Samaro (18-05-12)