Αρχικό μήνυμα απο
sharky
Ποιος ασχολειται με το παχυδερμο ρε Αρη....
Θα σταθω εδω, αυτο το ποστ πρεπει να φαινεται συνεχεια, καθε στιγμη για να το χωνεψουμε.
Έστω ότι συμφωνούμε Κώστα (που εν μέρει συμφωνούμε).
Να μείνουμε στο ευρώ με τι μισθούς, Ρουμανίας? Και τιμές Γερμανίας?
Αυτούς τους μισθούς μας ετοίμαζαν τον Ιούνιο, το έχουμε πάρει χαμπάρι??
Αν τα λεφτά που βγάζω δε φτάνουν για να πληρώνω τους λογαριασμούς και να τρώω ταυτόχρονα (άρα θα πρέπει να κάνω ή το ένα ή το άλλο), και δε μιλάω καν για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους που προφανώς και δεν επηρεάζονται μιας και δεν βγάζουν δεκάρα τσακιστή, τότε ειλικρινά για ποια ασφάλεια και σιγουριά μιλάμε?
Επιπλέον, ποιος είπε να βγούμε απ'το ευρώ?
Γιατί δεν περιμένετε να δείτε (μιλάω γενικά, όχι για'σενα) όλοι όσοι το έχετε σίγουρο ότι θα βγούμε και να κρίνετε?
Δηλαδή το δίλημμα ποιο είναι, ή πεινάμε και με τη βούλα με τα νέα μέτρα και μένουμε στο ευρώ, ή βγαίνουμε και ο Θεός βοηθός?
Ακόμα κι έτσι να είναι, εγώ προτιμώ το δεύτερο.
Το σωστό είναι όμως να θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης που ΔΕΝ θα υπήρχαν μετά τον Ιούνιο για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού (για μια τεράστια μερίδα δεν υπάρχουν ήδη).
Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, τότε ό,τι νόμισμα και να υπάρξει αν θέλουμε να μην έχουμε παρωπίδες και να μην είμαστε πρόβατα, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο.
Και οι πρασινομπλέ τέτοιο μέλλον μας ετοίμαζαν και στις 17 Ιουνίου θα κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια να το πετύχουν.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ειλικρινά, ξέρω όμως τι έκαναν οι άλλοι εδώ και 35 χρόνια με αποκορύφωμα τα 3 τελευταία, όπως και ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τους στηρίζουν με νύχια και με δόντια.
Και μόνο γι'αυτό (χώρια όλα τα άλλα) τους θεωρώ τους πλέον επικίνδυνους για τη χώρα και τον ελληνικό λαό και εύχομαι να πάνε στα τσακίδια μια και καλή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong