Σελίδα 80 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 3070787980818290130 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 791 έως 800 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Rides
    1

Προεπιλογή

Και συνεχιζουν ακαθεκτοι:

Φορολόγηση του τζίρου των επιχειρήσεων -ακόμη και των ζημιογόνων- με 1% ήταν η ρηξικέλευθη πρόταση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Μηλιού, στην ερώτηση των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού Mega που θα βρείτε χρήματα.

Αρχικά ο κ. Μηλιός υποστήριξε ότι θα αυξήσουν τη φορολογία των πλουσίων και όταν ο δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν έχουν κέρδη, διατύπωσε την παραπάνω πρόταση.

Την ίδια θέση έλαβε ο κ. Μηλιός και το μεσημέρι μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ζημιογόνες επιχειρήσεις αποκρύπτουν κέρδη μέσω off shore εταιρειών, τότε θα έρχονται σε διάλογο με τους επιχειρηματίες προκειμένου να πληρώσουν φόρους!

Ιδιαίτερα όσον αφορά τις offshore και απαντώντας στο ερώτημα "πως θα φορολογήσετε επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα και είναι έτοιμες να κλείσουν" ο κ. Μηλιός δήλωσε: "βάσει των ενδείξεων που θα έχουμε από τις offshore εταιρείες που διαθέτουν". Και στο ερώτημα "θα βρείτε δηλαδή τις offshore" η απάντηση του κ. Μηλιού ήταν "όχι που να τις βρω; Θα φορολογήσω κατ΄ εκτίμηση", ενώ λίγο νωρίτερα είχε σημειώσει: "θα φορολογήσω το μεγαλοεπιχειρηματία που ενώ παρουσιάζει μηδενικά κέρδη, διαθέτει offshore".

Στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι εφοπλιστές για τους οποίους ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά "θα φορολογήσουμε και τους εφοπλιστές".

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται μερικές ημέρες μετά τις επίσης πρωτότυπες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για χρησιμοποίηση των καταθέσεων των Ελλήνων για ανάπτυξη (οι οποίες βεβαίως υφίστανται μόνον λογιστικά) και φυσικά της τοποθέτησης του ιστορικού στελέχους της αριστεράς κ. Μ. Γλέζου για υποχρεωτικό δανεισμό του κράτους από τους «έχοντες».
    Πηγή:www.capital.gr

Αντε γεια, οι ανθρωποι ειναι εκτος πραγματικοτητας.....

Ρε συ Αρη κανονισε ρε συ τουλαχιστον να ΜΗΝ μιλανε και λενε τετοιες μπουρδες ... Μπας και εχουμε δουλεια για 2-3 μηνες ακομη

2. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (17-05-12), alexk (17-05-12), joseph (17-05-12), Stathis (17-05-12), Thomelef (17-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

^^^

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (17-05-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δύο σύντομα σχόλια γιατί με κυνηγάει η δουλειά γμτ.

Πρώτον, η σταθερή παραμονή στο ευρώ, προστατεύει τα αδύναμα εισοδήματα, των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, όχι των εχόντων και κατεχόντων ! Το είπε ήδη ο Στάθης, το ξαναλέω γιατί είναι πολύ σημαντικό. Οι εχοντες, βολεύονται με τη δραχμή, την περιμένουν πως και πως ! Δεν επιτρέπεται οι οικονομικά αδύναμοι να παίζουν με το ενδεχόμενο της δραχμής κορώνα - γράμματα.

Δεύτερον, χτες η δημόσια τηλεόραση, την οποία εκτιμώ πολύ, έκανε ένα σοβαρό ατόπημα. Εκανε συνέντευση στον τσίπρα με δημοσιογραφο το στέλιο κούλογλου. Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος ρεπόρτερ αλλά δεν έχει καμμία επαφή με πολιτικές συνεντεύξεις. Αποτέλεσμα, άπλωσε βούτερο στο ψωμί του λαοπλάνου. Δεν τον διέκοψε ούτε 1 φορά, του έκανε στημένες ερωτήσεις γιά να απλώσει το σύνολο των θέσεών του με τον τρόπο που εκείνος νόμιζε καλύτερο. Αν είχε απέναντί του τη Στάη πχ δεν θυα έκανε υγειεινό περίπατο ο κύριος αυτός.

6. The Following 14 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aimpal (17-05-12), alexk (17-05-12), chrisgiapz3 (17-05-12), Eleni (17-05-12), gnx (17-05-12), joseph (17-05-12), Konstantinos E60 (18-05-12), Kostas_1 (17-05-12), Nino (17-05-12), pilot (17-05-12), Ptboul (17-05-12), S8N (17-05-12), Stathis (17-05-12), Thomelef (17-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου το στειλε ο zizu.

Βουλευτής Χρυσής Αυγής. Επάγγελμα Ηλεκτρολόγος στο Αγρίνιο.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

alexk (17-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρακολουθούμε σε ζωντανή σύνδεση την αυτοκτονία μιας χώρας...

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (17-05-12), S8N (17-05-12), Thomelef (17-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα σταθω εδω, αυτο το ποστ πρεπει να φαινεται συνεχεια, καθε στιγμη για να το χωνεψουμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Η σταθερή παραμονή στο ευρώ, προστατεύει τα αδύναμα εισοδήματα, των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, όχι των εχόντων και κατεχόντων ! Το είπε ήδη ο Στάθης, το ξαναλέω γιατί είναι πολύ σημαντικό. Οι εχοντες, βολεύονται με τη δραχμή, την περιμένουν πως και πως ! Δεν επιτρέπεται οι οικονομικά αδύναμοι να παίζουν με το ενδεχόμενο της δραχμής κορώνα - γράμματα. .....
    Το βλεπω το ζω.....Δυστυχως δεν μπορω να γραψω περισσοτερα....

12. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

alexk (17-05-12), chrisgiapz3 (17-05-12), PANOS-E60 (17-05-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

[QUOTE=Monsta;275250]Μου το στειλε ο zizu.

Βουλευτής Χρυσής Αυγής. Επάγγελμα Ηλεκτρολόγος στο Αγρίνιο.

Αυτός είναι ρε σεις ο Κων/νος Μπαρμπαρούσης, άνεργος διαιτολόγος-καλλιεργητής κατά δήλωσή του.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σταθω εδω, αυτο το ποστ πρεπει να φαινεται συνεχεια, καθε στιγμη για να το χωνεψουμε.

Το βλεπω το ζω.....Δυστυχως δεν μπορω να γραψω περισσοτερα....

Βάλτο στη 1η σελίδα του φόρουμ ή καλύτερα στους Όρους Εγγραφής νέων μελών. Το κατανοήσατε? 'ΝΑΙ' / 'ΟΧΙ'. Όποιος πατάει 'ΟΧΙ', η αίτησή του απορρίπτεται.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (17-05-12), PANOS-E60 (17-05-12), S8N (17-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή έχω σαλτάρει (και δεν με αρέσει καθόλου να μπαίνω σε τσουβάλια μαζί με τα ξερά κτλ κτλ)

Θα παραθέτω πραγματικά στοιχεία απο τη δουλειά μου.
    ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν έδωσα "τοκογλυφικό" επιτόκιο.
    ΠΟΤΕ επίσης δεν "πλήρωσα" υπερβολικά μια κατάθεση.

Προκύπτει απο τα prntscr που βάζω απο το σύστημά μου οτι δουλεύω με 1% περιθώριο.
    ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    Ποιός λέει ότι έχει ΚΕΡΔΟΣ 1% και δεν του λένε ολοι ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ, πως και δεν έχεις κλείσει ακόμα.

Με 1% κέρδος λοιπόν, έχω να αποσβέσω αυτούς που ΔΕΝ πληρώνουν (ένα ΠΟΛΥ ΝΟΡΜΑΛ) επιτόκιο και φέτος είναι ως τώρα βλέπετε πόσοι.
    Με 1% κέρδος έχω να πληρώσω μισθούς και ενοίκια και επίσης να δώσω και μέρισμα στον μέτοχο
    Με 1% κέρδος έχω να φάω και μια πο%τσα ΝΑΑΑΑΑ απο τα ομόλογα που με υποχρέωσαν να πάρω.

Και σας ρωτάω, έχω λειτουργήσει σωστά όλα αυτά τα χρόνια ή όχι?
    αν ναι, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ να είμαι παράπλευρη απώλεια ρε παιδιά?

Αν είμαι λάθος, να μου το πείτε.

(τα αρχεία ανεβαίνουν)
    Attached Images Attached Images

17. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

alexk (17-05-12), Eleni (17-05-12), katsaraios (17-05-12), kostas 325 (17-05-12), Kostas_1 (17-05-12), Panos 316T (17-05-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο "βρεγμενος" έχει εστω μια ελπιδα, ο γυμνος ομως καμία.

.
    Αυτο ακριβως αλλα ισχυει σε διαφορους τομεις και καταστασεις!!
    Αυτο για τις επενδυσεις που "φευγουν" τις τελευταιες δυο ημερες το εχω ακουσει και απο αλλου.
    Ομως!!!
    Τα ειπαμε ετσι τα ειπαμε αλλιως,αλλα ακομα και εμεις δεν "καθησαμε" να αναλυσουμε το εκλογικο αποτελεσμα και γιατι συνεβηκε αυτο, ποιος οδηγησε τον κοσμο να "κρεμαστει" απο τα λογια και τα σχεδια του,των ας τους πουμε αντιμνημονιακους!!
    Ποιος παλι επειδη ανηκει σε καποιο αλλο μετεριζι μπορει να τους κατηγορησει? την βασικη αρχη της οικονομιας οτι οι πλουσιοι θα ειναι ευτυχισμενοι ,οταν και οι φτωχοι δεν εχουν πολλα προβληματα την ξεχασαν.
    εδω υπαρχει μια ερευνα σχετικα με ηλικιακες ομαδες ,επειπεδο μορφωσης, επαγγελμα κλπ και πως ψηφισαν, αν του αφιερωσετε λιγο χρονο θα δειτε και θα βγαλετε διαφορα συμπερασματα...
    https://www.attacktv.gr/Pages/viewAr...CE%AE&ID=61881

Καποτε σε καποια επικαιροτητα ειχα γραψει (το ειχαμε πει και με τον Πανο) οτι αν δεν προσεξουν να μην εκπλαγουν αν συμβει αυτο που συνεβηκε καποτε στην ιταλια με την ανοδο των κομμουνιστων.
    Ενας μηνας εμεινε αν δεν εμαθαν τιποτα απο το μηνυμα των εκλογων και δεν προσανατολιστουν σε μια διακυβερνηση που το μονο που κανει ειναι να εξαθλιωνει τον κοσμο και να παγωνει την αγορα, τοτε θα παγωσουν ολοι με απροβλεπτα αποτελεσματα και συνεπειες.
    Δεν θελω να μπω σε καμια αντιπαραθεση, αλλωστε δεν ειμαι οπαδος του τσιμπλα κλπ, αλλα οταν ανακοινωνεις οτι θα απολυσεις 150000 δημ υπαλληλους που περιμενεις να στραφουν οι οικογενειες αυτων των υπαλληλων και αυτες δεν ειναι μονο 150000.
    Οταν καποιος εχασε δουλεια λεφτα σπιτι το μονο που του μενει ειναι η εκδικηση, δεν θελει πολυ μυαλο για να το προβλεψεις.
    Δυστυχως ολους θα μας παρει η μπαλα εκτος απο αυτους που οι μεν στοχοποιουν ως πλουτοκρατια και δεν ξερω τι αλλο, γιατι αυτοι αγαπητοι συντροφοι του συριζα κλπ τα ωραια τους λεφτουδακια ειναι διασφαλισμενα σε αλλες χωρες και αν θα γινει καμια στραβη θα ερθουν και θα σας , μας αγορασουν για ενα κοματι ψωμι...
    Ελπιζω και ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη!! Καμια αυτοδυναμια σε κανεναν για να μην εχει το αλλοθι της λαικης εντολης!!!
    Να μαθουν να συνεργαζονται για το καλο του λαου και του Εθνους!!!

υγ αρε κουφαλα κατσαραιε να ξαναγραψα...χαχαχαχαχα

19. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (17-05-12), Kostas_1 (17-05-12), nikos1400 (18-05-12), Panos 316T (17-05-12), PANOS-E60 (17-05-12)

Σελίδα 80 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 3070787980818290130 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP