Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι

Σε αντίθεση με το 99% των συμμμετεχόντων σε αυτό το θρεντ , τα αμάξια με τα οποία κατα καιρούς έχει ασχοληθεί ο Δημήτρης τα είτε γνωρίζω , είτε τα έχω δει , είτε έχω τουλάχιστον κάποιο feedback για αυτά

Επίσης γνωρίζω ότι ο Σάλιας είναι σήμερα που μιλάμε μέσα στους 3-4 καλύτερους στο είδος του που υπάρχουν στην Αθήνα

Συνεπώς ΔΕΝ αμφισβητώ ότι το δύδιμο Σκαντάλιας - Σάλιας ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... έλεος !!! ... από το ασημί 36άρι και το εστοριλ Ζ3 μέχρι τα 2 996 ή τα 2 46 άρια του μαντσεξ ή το μπλέ το Μ5 ή το 350 biturbo klp klp ... έχουν δόξα το θεό φτιαχτεί ΑΠΕΙΡΑ προγράμματα και κατά βάση ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα κοντροστέκια !!!

Βέβαια όπως ΟΛΟΙ έτσι και το team αυτό έχει κάνει και λάθη ... όποιος δουλεύει κάνει και λάθη είναι κανόνας ... για αυτό και κανοντας πλάκα ανέφερα το λαλάκη κλπ κλπ !!!

Οπότε για να το κλείσουμε αυτό ... ΟΥΤΕ να φυτιλιάσω θέλω ΟΥΤΕ να αμφισβητήσω ότι ο Δημήτρης με το Σάλια μπορούνε να βάλουν ένα πρόγραμμα στο 320 ... Εδώ φτιάξανε ΠΙΣΤΟΛΙΑ 996 ΤΤΤ !!!...

Αυτό που λέω είναι ότι

Ειτε το dme διαβάζει από O2 sensors (part throtlle) ,

Eίτε δε διαβάζει (δηλαδή σε φάση WOT)

Είτε ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε

Αdaptation ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!! ...

προφανώς αν έχει ζέστη θα κόψει αβανς , αν έχει κρύο θα αδήσει περισσότερο , αν βάλεις κακή βενζίνη και διαβάζει knocks το ίδιο κλπ κλπ

η έννοια να "πατήσει" το πρόγραμμα ΔΕΝ υφίσταται ... (ο παράλληλος εγγέφαλος βλ. vishnu είναι ΑΛΛΟ θέμα...)

π.σ. Για όσους γουστάρουν τα τεχνικά θέματα είναι πολύ ωράιο τοπικ νομίζω αυτό και θα συνεχιστεί κάπου που δε θεωρείται η ανταλλαγή τεχνικών απόψεων "φυτίλιασμα" κλπ κλπ ... παρεπιπτόντως αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει αν ΔΕΝ κάνεις επαναπρογραμματισμό και απλά ας πούμε ΒΓΑΛΕΙΣ προκαταλύτες ή αλλάξεις εισαγωγή !!! ...εκέι όντως θα γίνει με τον καιρό adapt του ΜΑΜΑ προγράμματος στις τιμές που ΘΑ ΕΔΙΝΕ ο προγραμματιστής ... σε πολύ etreme καταστάσεις π.χ. υπερκυβισμός που λέει ο Δώρος ... πιθανότατα το απαιτούμενο adaptation από το ΜΑΜΑ παλίο πρόγραμμα ΕΙΝΑΙ out of scale και δεν είναι δυνατό να δουλέψει ...

π.σ.2 Προφανώς είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΟ να λέμε ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι είναι απόδειξη ότι "πατάει" το πρόγραμμα άυξηση 2 ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 380 !!!!! ... σα να λέω ... σήμερα που μέτρησα τις τρίχες μου ήταν 3200 και επτά ... ενώ χθες 3200 και οκτώ ... ΑΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗ DHI μου πεσανε τα μαλλιά !!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστος ο κυριος bmw...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι ......

π.σ. Για όσους γουστάρουν τα τεχνικά θέματα είναι πολύ ωράιο τοπικ νομίζω αυτό και θα συνεχιστεί κάπου που δε θεωρείται η ανταλλαγή τεχνικών απόψεων "φυτίλιασμα" κλπ κλπ ...
    η ανταλλαγη τεχνικων αποψεων, δεν ειναι και δεν θεωρειται "φυτίλιασμα" απο κανεναν...
    ειδικα εδω...
    δε νομιζω να μην μπορεσε, οποιος ηθελε να πει τη γνωμη του ομορφα και εμπεριστατωμενα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Βαγγελακη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...σιγουρα ολοι κανουμε και εχουμε κανει λαθη...γιαυτο και οταν ειχα Ε36 Μ3 286 ειχα κανει 24 δυναμομετρησεις στο αμαξι μου,ξοδευοντας υπερογκα ποσα ωστε την παραμικρη αλλαγη σε αβανσ/βανος/βενζινες να την δω και να ΜΑΘΩ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ...περνα μια βολτα απο ΤΑΤ (προιν βαμαγκ) και ρωτα για μενα...πτερυγα με ανταλλακτικα ειχα χτισει και να ειναι καλα τα παιδια που τους εσπαγα τα νευρα...απο την αλλη,χαιρομαι που αναγνωριζεις το λαθος σου σχετικα με το WOT και το closed loop που ειπες ενω ειναι open loop...
    αυτο που κοιταω ειναι καθε αμαξι να μου αφηνει και κατι καινουργιο σαν γνωση στον προγραμματισμο,και για αυτο μου αρεσει να ασχολουμε με ιδιαιτερες περιπτωσεις αυτοκινητων,οι οποιες αποτελουν παντα μεγαλυτερη προκληση για να τις βελτιωσω...
    Ρε παιδια,γιατι καθε φορα που γραφω ενα μνμ δεν το δεχεται με την πρωτη αλλα θελει να γυρισω πισω και να το ξαναστειλω?
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια,γιατι καθε φορα που γραφω ενα μνμ δεν το δεχεται με την πρωτη αλλα θελει να γυρισω πισω και να το ξαναστειλω?

Θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις time out του browser σου. Αν κρατάς περισσότερη ώρα τη σελίδα που γράφεις (απ το χρόνο που έχεις ορίσει) είναι φυσικό να το κάνει αυτό.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις time out του browser σου. Αν κρατάς περισσότερη ώρα τη σελίδα που γράφεις (απ το χρόνο που έχεις ορίσει) είναι φυσικό να το κάνει αυτό.
    Ευχαριστω...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Talking

π.σ. Για όσους γουστάρουν τα τεχνικά θέματα είναι πολύ ωράιο τοπικ νομίζω αυτό και θα συνεχιστεί κάπου που δε θεωρείται η ανταλλαγή τεχνικών απόψεων "φυτίλιασμα" κλπ κλπ ...
    Δηλαδή ... που;

Δεν νομίζω ΕΔΩ να σε εμπόδισε κανείς να πεις τις "τεχνικές" σου απόψεις.

Αγαπητέ μου, ... ΑΛΛΟ φυτίλιασμα, ΑΛΛΟ ανταλλαγή τεχνικών απόψεων (γνώσεων) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟ ειρωνεία!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Συνεπώς ΔΕΝ αμφισβητώ ότι το δύδιμο Σκαντάλιας - Σάλιας ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... έλεος !!! ... από το ασημί 36άρι και το εστοριλ Ζ3 μέχρι τα 2 996 ή τα 2 46 άρια του μαντσεξ ή το μπλέ το Μ5 ή το 350 biturbo klp klp ... έχουν δόξα το θεό φτιαχτεί ΑΠΕΙΡΑ προγράμματα και κατά βάση ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα κοντροστέκια !!!
    Ξεχασες να γραψεις το δικο μου...

9. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

skandalis447 (24-02-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP