Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Υπεροχο χρωμα μεσα-εξω και η τιμη ξεφτιλα https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2460993/ Δες το μηχανοστασιο ομως που ειναι αλλο χρωμα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (16-05-12), dark knight (16-05-12), EVERGET (16-05-12), Kostas_1 (16-05-12), mitsos_chania (16-05-12), Monsta (16-05-12), Vassilis ///M (16-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο zaharias Δες το μηχανοστασιο ομως που ειναι αλλο χρωμα.. Και τι παει να πει αυτο ρε φιλε ; ; ; Και το δικο μου ετσι ειναι και το προηγουμενο το μπλε παλι ετσι ηταν . . .
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Και τι παει να πει αυτο ρε φιλε ; ; ; Και το δικο μου ετσι ειναι και το προηγουμενο το μπλε παλι ετσι ηταν . . . Χρηστο ο Ζαχαριας εννοει οτι το αμαξι ειναι βαμμενο σε αλλη αποχρωση απο την εργοστασιακη,απο 416/carbonschwarzmetallic σε estoril blau. Eσενα εχει την αποχρωση που εχει στο μηχανοστασιο απο κατασκευης του το αμαξι σου.Αυτο ειναι βαμμενο estoril.
insane in the ///Midbrain
Akis 330Ci (16-05-12), zaharias (17-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Χρηστο ο Ζαχαριας εννοει οτι το αμαξι ειναι βαμμενο σε αλλη αποχρωση απο την εργοστασιακη,απο 416/carbonschwarzmetallic σε estoril blau. Eσενα εχει την αποχρωση που εχει στο μηχανοστασιο απο κατασκευης του το αμαξι σου.Αυτο ειναι βαμμενο estoril. A ok αν ειναι ετσι παω πασο . . . Διοτι το τελευατιο διαστημα που εχω ψαξει το θεμα του μπλε (θελω να το κανω interlagos blue το δικο μου) τα μηχανοστασια ειναι ιδιο χρωμα με αυτο που ειναι εμενα mystc blue !!!
zaharias (17-05-12)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ