Stamatis (15-05-12)
σιγα ρε δεν εγινε ακομα το ατυχημα.
δεν θα γινει τιποτα μεχρι αυριο, ουτε για τον επομενο μηνα.
η διενεργεια εκλογων δινει μια σχετικη ασφαλεια και ενα μικρο τρατο ακομα για οποιον θελει να "ρυθμισει" τα θεματα του.
μεχρι τις επομενες εκλογες δεν θα γινει κατι, το εχουν πει και οι ευρωπαιοι οτι θα δωσουν αυτο το χρονο που απαιτειται.
δεν γινεται κι αλλιως.
μην πανικοβαλουμε τους αλλους χωρις λογο.
με 3-4 τραπεζες που συνεργαζομαι και μιλησα σημερα μου ειπαν οτι εχουν προβλεψει εξτρα ποσοτητες χαρτονομισματων, ουτως ωστε ουτε ενα ΑΤΜ να μη μεινει απο ρευστο.
κατι που θα ηταν λογικο και εχει γινει και στο παρελθον πολλες φορες, αλλα υπο την τωρινη συγκυρια θα εκλαμβανοταν διαφορετικα.
για ψυχολογικους λογους λοιπον ειναι ετοιμοι.
θα φοβομουν πολυ περισσοτερο με ενα σχηματισμο κυβερνησης των ανθρωπων αυτων που εδειξαν να μην εχουν καμια ιδεα για το τι συμβαινει.
τωρα το τι θα γινει γενικοτερα στο μελλον θα το δουμε το βραδυ των επομενων εκλογων...
alexm (15-05-12), bill_m3 (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Konstantinos E60 (16-05-12), Kostas_1 (15-05-12), PANOS-E60 (15-05-12), S8N (15-05-12)
Δεν πανικοβάλλω κανέναν.
Οφείλουν όλοι να είναι ήδη πανικόβλητοι απο μονοι τους.
Αφιερωμένο στον Καιάδα:
https://www.youtube.com/watch?v=RQI_A1g09uc
katsaraios (15-05-12)
Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή, ειλικρινά θα μ' έτρωγε ο κώλος μου να ψηφίσω τον καραγκιόζη τον "sexy Αλέξη" για να κυβερνήσει και να φάει σκατά το κωλόπαιδο. Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης, ή δοσίλογο θα τον λένε ή θα τον κρεμάσουν σαν τον Τσαουσέσκου οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του που θα λιμοκτονούν.
Μακάρι τώρα που ξεβρακώθηκαν και οι απανταχού Καμμενοκουνέληδες, ο κόσμος να σκεφθεί καλύτερα τι θα ψηφίσει. Δε θρέφω όμως και πολλές ελπίδες, σε μια χώρα όπου για όλα τα κακά μας φταίνε είτε οι ξένοι, είτε οι Illuminati. Οι περισσότεροι εξ' ημών θέλουν απλώς να γυρίσει ο χρόνος πίσω, τότε που -όπως λέει η διαφήμιση- είχαμε ΚΑΙ EURO αλλά ΚΑΙ euro. Αυτοί μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται όσο οι υπόλοιποι αγωνιζόμαστε, έχοντας και τη ρετσινιά του κομματόσκυλου.
BILL007 (15-05-12), dark knight (15-05-12), Eleni (15-05-12), Konstantinos E60 (16-05-12), Kostas_1 (15-05-12), Monsta (15-05-12), Stathis (15-05-12), Thomelef (15-05-12)
Ρε Πρόεδρε εγω έλεγα να φέρω τον κουμπαρα της μικρής να φιξαρουμε την αποταμίευση .
Λες να τα κράτησω για ώρα ανάγκης;
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
https://www.youtube.com/watch?v=RQI_A1g09uc
δες το προσεκτικά, συμβολικό.
Γίναμε άντρες, έχουμε δύναμη, ειμαστε ατρόμητοι και αποφασιστικοί...
![]()
Εγώ πάντως προτείνω στις ενδοφορουμικές δοσοληψίες (και στον ΤαμΤαμ) να πληρώνουμε με χρήματα από μονόπολη!