Σελίδα 64 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1454626364656674114 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 631 έως 640 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν βλεπω φωτογραφίες, τι έβαλε?
    τη δεύτερη που τη βλέπω στην έστειλα.

Rides
    0

Προεπιλογή

χαχαχαχαχαχαχα καλοοο

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν, mark my words.

Κυβέρνηση με ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΒΕΛΗ και ΚΑΜΜΕΝΟ, λόγω εθνικής ανάγκης, διότι λεφτά δεν υπάρχουν, με σκοπό την διαπραγμάτευση των όρων αποπληρωμής του μνημονίου και την εξέταση πιθανότητας υποστήριξης με επενδύσεις στην ελλάδα ωστε να σημειωθεί θετική ανάπτυξη.

Ο Τσίπρας σύμφωνα με παλιές δηλώσεις του "οι επενδυτές να μην πλησιάσουν - γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους, δεν θα αφήσουμε να γίνει τίποτα στην Ελλάδα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας- δεν θα έχει συμμετοχή και έτσι θα συνεχίσει να αντιπολιτεύεται μέχρι να καταφερουν να τον φθείρουν ως τις επόμενες εκλογές, στις οποίες θα πεί ότι - στις δικές μας πλάτες επαναδιαπραγματεύτηκαν το μνημόνιο και το θεωρώ νίκη-.

Σε 1 χρόνο απο σήμερα, που θα ξανακατεβούμε στις κάλπες θα είμαστε πάλι στα ίδια και τον δικομματισμό, με μόνη "παραφωνία" τον Καιάδα και τον Εγκέλαδο που θα ξαναείναι στα έδρανα.

Δική μου εκτίμηση, υποθετικό σενάριο.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (15-05-12), Eleni (15-05-12), Panos 316T (15-05-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Κυβέρνηση με ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΒΕΛΗ και ΚΑΜΜΕΝΟ, λόγω εθνικής ανάγκης, .

Σε 1 χρόνο απο σήμερα, που θα ξανακατεβούμε στις κάλπες..

Δική μου εκτίμηση, υποθετικό σενάριο.
    Πολυ Πιθανο !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 15-05-12 στις 11:38

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη μου,θα σου πω κατι, τουλαχιστον αισθανεσαι καθαρος... και μπορεις να εχεις οργη μεσα σου, και εχεις κανει κατι στη ζωη σου...
    Τουλαχιστον εσεις ζησατε και θα εχετε κατι να θυμαστε...
    Εγω και η γενια μου, τι θα θυμομαστε?
    Τα συζηταγα και με τον Σπυρο Μ-POWER_01, ειμαι 22 και ειναι 26, μια ζωη σκυβουμε το κεφαλι και ανεχομαστε αρχιμ@λακες, ανθρωπους που το καλυτερο δωρο που θα κανεις για την κοινωνια ειναι να τους καρφωσεις μια σφαιρα στο κεφαλι. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω πως ,εγιναν εκπαιδευτικοι σε σχολεια και πανεπιστημια και βγαζουν το χειροτερο τους εαυτο! το βουλωνουμε και ανεχομαστε...γιατι?
    Γιατι περιμεναμε να τελειωσουμε να ποιασουμε μια καλη δουλεια για να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα...
    εε λοιπον ας ερθουμε στη πραγματικοτητα 22 -26 χρονια αντιστοιχα ανεχομασταν αυτους τους μ@λακες για να φτασουμε στο σημειο, οχι μονο να ανεχομαστε αλλα να παρακαλαμε καποιους πιο μ@λακες, για να μας δωσουν 300ευρο!
    Μην μου πειτε για δουλεια κλπ και πως βγαινουν τα λεφτα... η τελευταια δουλεια που εκανα και ισως κανω αν μου πουν ειναι 22 ωρες συνεχωμενες απο μεσημερι μεχρι το αλλο μεσημερι για 100ευρο!και ξερω πολυ καλα να ξεχωριζω ποιος ειναι μ@λακας και ποιος οχι, και σε αυτον που δεν ειναι μ@λακας δουλευω γιατι γουσταρω και οχι για τα λεφτα!
    Λοιπον το συμπερασμα ξερετε ποιο ειναι... οτι ζησατε και πραγματοποιησατε καποια απ τα ονειρα σας, εμεις το ονειρο μας ειναι στο μελλον να εχουμε φαι...εε αυτο δεν ειναι ονειρο ειναι καταντια!
    Ας ειναι καλα οι γονεις μας που μας εδωσαν οτι μας εδωσαν και μας δινουν, να προσεχετε τα παιδια σας, γιατι πραγματικα αν εχετε εσεις ζορια αυτα εχουν τα διπλα...(αν εχουν λιγο μυαλο)
    (μαλωνα και με την μανα μου γιαυτο... και το καταλαβε, αν εχετε εσεις ζορια που σχεδον εχετε τακτοποιησει τη ζωη σας εμεις που δεν εχουμε κανει τπτ και δεν υπαρχει και προοπτικη να κανουμε τι πρεπει να κανουμε?)

αλλο ενα συμπερασμα που εβγαλα στα 22 μου χρονια...
    απο τα 17 καθε καλοκαιρι σχεδον δουλευα ή συστηματικα ή περιστασιακα για να κανω καποια πραγματα που ηθελα...(κοκες,μυκονο κλπ...πφ),εε συνειδητοποησα οτι διακοπες βαρβατες δεν εχω κανει ενω μπορουσα, γιατι παντα ειχα ενα μπουρδελο 4τροχο να μου τα τρωει...εε η ζωη ειναι μικρη.... γιατι του χρονου παιζει να μην μπορουμε να παμε ουτε σαλαμινα... και να μην εχουμε βενζινη να κουνησουμε το χαρβαλο! ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ....
    γιαυτο και η επομενη κινηση ειναι να κουκουλωσω το χαρβαλο και να παρω ενα παπι...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΑ...
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΘΛΙΞΗ...

υ.γ ηταν εκρηξη βαρεμαρας και οργης... ειμαι σπιτι στη Λαρισα και 2 μερες διαβαζω μαλακιες και πηγαινω σχολη! το κειμενο ειναι ατσαλα γραμμενο σε ιαμβικο 15συλλαβο, και ισως βρεθουν ορθογραφικα λαθη!

Μάλλον ξεχνάς ότι έχεις πλούσιο νονό ...

7. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

spar@ (16-05-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

Το μεγάλο κεφάλαιο του βαφτησιμιού μου είναι η αγαπημένη θεία του στο New Jersey ma nigga!

9. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

spar@ (16-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ήταν ρακοσυλλέκτρια αλλά από το 2000 έως 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ! Πάνω σε αυτή την απίστευτη αλλά ελληνική ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατόπιν καταγγελιών ότι η εν λόγω «γιαγιά» διατηρούσε πολύ υψηλές καταθέσεις καθώς και περισσότερα από 15 ακίνητα. Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τις τραπεζικές καταθέσεις της συγκεκριμένης ηλικιωμένης που είχαν από τις ελληνικές τράπεζες και τις αντιπαρέβαλαν με τις φορολογικές της δηλώσεις δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάθε χρόνο η «γιαγιά» δήλωνε είτε μηδενικό εισόδημα είτε μερικές χιλιάδες ευρώ με τη μεγαλύτερη φορολογική της δήλωση να εμφανίζεται το 2004 και να περιλαμβάνει εισόδημα περίπου 6.500 ευρώ. Ωστόσο, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα τεράστια εισροή ποσών μέχρι και μια κατάθεση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η συγκεκριμένη φορολογούμενη απεβίωσε και κλήθηκε για εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ ο γιος της που είναι και ο μοναδικός της κληρονόμος. Αυτός ισχυρίστηκε ότι τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από μια μεγάλη κληρονομιά που έλαβε η μητέρα τους από συγγενή της που ζούσε στην Αμερική καθώς και από την εργασία της ως πλασιέ καλλυντικών.

Επίσης, είπε ότι μέρος των καταθέσεων προέρχεται από τη σύνταξη που ελάμβανε λόγω του θανάτου του συζύγου της αλλά και από μισθώματα ακινήτων. Οι εξηγήσεις δεν έπεισαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η «γιαγιά» ασκούσε κατΆ εξακολούθηση το επάγγελμα του τοκογλύφου.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση του ελέγχου αναμένεται να επιβληθούν στον γιο και κληρονόμο της πρόσθετοι φόροι, πρόστιμα και προσαυξήσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ για απόκρυψη εισοδήματος.

Να σημειωθεί ότι η «γιαγιά» στο τελευταίο διάστημα πριν το θάνατό της εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, όπως υποστήριξε ο γιός της, ζούσε στους δρόμους ως ρακοσυλλέκτρια.

Πηγή:www.capital.gr
    da fak?

11. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

S8N (15-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά, όπως και να χει θα τον βολέψετε. Γι αυτό μη σε παίρνει από κάτω Σπάρα.

13. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

spar@ (16-05-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μεγάλο κεφάλαιο του βαφτησιμιού μου είναι η αγαπημένη θεία του στο New Jersey ma nigga!

αντε και μολις θα ερθει η ωρα να τον παντρεψει θα ανεβει σε κανενα νεοκλασσικο της διονυσιου αεροπαγιτου και θα πεταει στις περαστικες κρυσταλινα βαζα lalique επιτυχια εγγυημενη....
    αντε γεια...

15. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Eleni (15-05-12), gnx (15-05-12), spar@ (16-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Tριάντα έξι απολύτως υγιή παιδιά στην Αλεξανδρούπολη λάμβαναν επίδομα ως κωφάλαλα από το 2006, σύμφωνα με πόρισμα των επιθεωρητών Υγείας.

Το κύκλωμα -γονείς και ένας τουλάχιστον υπάλληλος- πλαστογραφούσε ιατρικές γνωματεύσεις ή εξαπατούσε τους γιατρούς βάζοντας τα παιδιά να παριστάνουν τα κωφάλαλα.

Η ζημία για το Δημόσιο εκτιμάται πως ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ
    DA FAK????????

17. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Eleni (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), S8N (15-05-12)

Σελίδα 64 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1454626364656674114 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP