Σταματη μου,θα σου πω κατι, τουλαχιστον αισθανεσαι καθαρος... και μπορεις να εχεις οργη μεσα σου, και εχεις κανει κατι στη ζωη σου...
Τουλαχιστον εσεις ζησατε και θα εχετε κατι να θυμαστε...
Εγω και η γενια μου, τι θα θυμομαστε?
Τα συζηταγα και με τον Σπυρο Μ-POWER_01, ειμαι 22 και ειναι 26, μια ζωη σκυβουμε το κεφαλι και ανεχομαστε αρχιμ@λακες, ανθρωπους που το καλυτερο δωρο που θα κανεις για την κοινωνια ειναι να τους καρφωσεις μια σφαιρα στο κεφαλι. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω πως ,εγιναν εκπαιδευτικοι σε σχολεια και πανεπιστημια και βγαζουν το χειροτερο τους εαυτο! το βουλωνουμε και ανεχομαστε...γιατι?
Γιατι περιμεναμε να τελειωσουμε να ποιασουμε μια καλη δουλεια για να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα...
εε λοιπον ας ερθουμε στη πραγματικοτητα 22 -26 χρονια αντιστοιχα ανεχομασταν αυτους τους μ@λακες για να φτασουμε στο σημειο, οχι μονο να ανεχομαστε αλλα να παρακαλαμε καποιους πιο μ@λακες, για να μας δωσουν 300ευρο!
Μην μου πειτε για δουλεια κλπ και πως βγαινουν τα λεφτα... η τελευταια δουλεια που εκανα και ισως κανω αν μου πουν ειναι 22 ωρες συνεχωμενες απο μεσημερι μεχρι το αλλο μεσημερι για 100ευρο!και ξερω πολυ καλα να ξεχωριζω ποιος ειναι μ@λακας και ποιος οχι, και σε αυτον που δεν ειναι μ@λακας δουλευω γιατι γουσταρω και οχι για τα λεφτα!
Λοιπον το συμπερασμα ξερετε ποιο ειναι... οτι ζησατε και πραγματοποιησατε καποια απ τα ονειρα σας, εμεις το ονειρο μας ειναι στο μελλον να εχουμε φαι...εε αυτο δεν ειναι ονειρο ειναι καταντια!
Ας ειναι καλα οι γονεις μας που μας εδωσαν οτι μας εδωσαν και μας δινουν, να προσεχετε τα παιδια σας, γιατι πραγματικα αν εχετε εσεις ζορια αυτα εχουν τα διπλα...(αν εχουν λιγο μυαλο)
(μαλωνα και με την μανα μου γιαυτο... και το καταλαβε, αν εχετε εσεις ζορια που σχεδον εχετε τακτοποιησει τη ζωη σας εμεις που δεν εχουμε κανει τπτ και δεν υπαρχει και προοπτικη να κανουμε τι πρεπει να κανουμε?)
αλλο ενα συμπερασμα που εβγαλα στα 22 μου χρονια...
απο τα 17 καθε καλοκαιρι σχεδον δουλευα ή συστηματικα ή περιστασιακα για να κανω καποια πραγματα που ηθελα...(κοκες,μυκονο κλπ...πφ

),εε συνειδητοποησα οτι διακοπες βαρβατες δεν εχω κανει ενω μπορουσα, γιατι παντα ειχα ενα μπουρδελο 4τροχο να μου τα τρωει...εε η ζωη ειναι μικρη.... γιατι του χρονου παιζει να μην μπορουμε να παμε ουτε σαλαμινα... και να μην εχουμε βενζινη να κουνησουμε το χαρβαλο! ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ....
γιαυτο και η επομενη κινηση ειναι να κουκουλωσω το χαρβαλο και να παρω ενα παπι...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΑ...
ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΘΛΙΞΗ...
υ.γ ηταν εκρηξη βαρεμαρας και οργης... ειμαι σπιτι στη Λαρισα και 2 μερες διαβαζω μαλακιες και πηγαινω σχολη! το κειμενο ειναι ατσαλα γραμμενο σε ιαμβικο 15συλλαβο, και ισως βρεθουν ορθογραφικα λαθη!