Σελίδα 63 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573113 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 621 έως 630 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες δε γίνεται για τους τραπεζίτες. Αυτοί καταστράφηκαν. Μου έλεγε στέλεχος της EFG, της μαμας τράπεζας της Eurobank δηλαδή, ότι υπολογίζουν ότι με το PSI θα χάσουν ΜΟΝΟ 250,000,000 ευρω ακριβώς διότι όλα τα χρόνια αυτά εισέπρατταν μερίσματα. Και το ποσοστό συμμετοχής θα πέσει απο το 48% στο 5%.

Αντίστοιχα, τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες τράπεζες. Άρα οι μέτοχοι των τραπεζών σωρρευτικά τα τελευταια 14-15 χρόνια θα έχουν χάσει λόγω του PSI.

Θα έχουν χάσει επειδή το κράτος με διάφορους τρόπους τους ανάγκαζε να αγοράζουν ομόλογα. Άρα δεν καταλαβαίνω το "καλά να πάθουν" τη στιγμή που ΚΑΙ αυτοί θύματα είναι, και στο κάτω κάτω η σωτηρία των τραπεζών είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ΜΗ χάσουμε τα λεφτά μας.

Τα μπονους των τραπεζών που διάβασα να αναφέρει ο ΚΑΤΣ δεν εβάρυναν το κράτος, αυτό αφορά τις διοικήσεις και τους μετόχους των τραπεζών και μόνον αυτούς.

Αλλά δεν υπάρχει κοινή λογική στην κοινή γνώμη.

Θυμάστε που το ΤΤ εθεωρείτο χρυσορυχείο; Θυμάστε που κατηγορήθηκε η διοίκηση της τράπεζας απο τα ΜΜΕ ότι¨"πόνταρε" στη χρεωκοπία της χώρας διότι είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου για να καλυφθεί για τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Να κλείσει η τράπεζα τις θέσεις λόγω της κατακραυγής και με το PSI να εχει μία τρύπα που θα καλυφθεί από το ταμείο στήριξης δηλαδή, θα καλυφθεί απο το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Δεν είναι παράλογο αυτό;

Όλοι ασχολούνται με τα λεφτά που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν ειναι 70 δις που λέγεται. 18 δις ήταν μέχρι πρότεινος. Κανείς δεν αναφέρει ότι τα 45 δις έχουν ξοδευτεί 3 χρόνια τώρα, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε σπίτια, λαγούμια κλπ.

Φανταστείτε λοιπόν να μήν υπήρχε η στήριξη στις τράπεζες τί θα είχαμε ξοδέψει αντί αυτών των 45 δις ευρώ.

Κάτι τελευταίο. Καπιταλισμός δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα. Οι μετοχοποιήσεις, οι "ιδιωτικοποιήσεις" χωρίς τη δυνατότητα μετάταξης υπαλλήλων σε άλλη υπηρεσία της ΔΕΗ επειδή οι συνδικαλιστές έλεγαν προσλάβετε και άλλους, η εικόνα διάλυσης του επενδυτικού βραχίονα και της διαχείρισης κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας διότι δεν μπορείς να διώξεις αντιπαραγωγικούς υφιστάμενους, η πώληση της ΟΑ που μας φόρτωσε στην πλάτη 1.5 δις ευρώ είναι γιαλαντζί σοσιαλισμός.

Είναι μία ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ εργασιακή κουλτούρα που γονάτισε τη χώρα.

Η ελληνική χαλυβουργία εχει κοστίσει στον μέτοχο της 30 εκ ευρώ για κάθε από τα τελευταια 3 χρονια. Τι πρέπει να γίνει, να πτωχεύσει και αυτός για να επιτρέψει το συνδικάτο να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο; Πως θα λειτουργήσει όμως όταν θα έχει πτωχεύσει;

Ποτε θα τελειώσει η καραμελα με τους πολιτικους που τα έκλεψαν;

Έχετε βάλει νούμερα κάτω να δείτε ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;

Κουράστηκα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλακισμένε βόρειε παπάρα....έμενα ποτε δε μου εχεις κάνει τετοιες τεμενάδες!!!!.....αι σιχτιρ.....ζηλεψα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη μου,θα σου πω κατι, τουλαχιστον αισθανεσαι καθαρος... και μπορεις να εχεις οργη μεσα σου, και εχεις κανει κατι στη ζωη σου...
    Τουλαχιστον εσεις ζησατε και θα εχετε κατι να θυμαστε...
    Εγω και η γενια μου, τι θα θυμομαστε?
    Τα συζηταγα και με τον Σπυρο Μ-POWER_01, ειμαι 22 και ειναι 26, μια ζωη σκυβουμε το κεφαλι και ανεχομαστε αρχιμ@λακες, ανθρωπους που το καλυτερο δωρο που θα κανεις για την κοινωνια ειναι να τους καρφωσεις μια σφαιρα στο κεφαλι. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω πως ,εγιναν εκπαιδευτικοι σε σχολεια και πανεπιστημια και βγαζουν το χειροτερο τους εαυτο! το βουλωνουμε και ανεχομαστε...γιατι?
    Γιατι περιμεναμε να τελειωσουμε να ποιασουμε μια καλη δουλεια για να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα...
    εε λοιπον ας ερθουμε στη πραγματικοτητα 22 -26 χρονια αντιστοιχα ανεχομασταν αυτους τους μ@λακες για να φτασουμε στο σημειο, οχι μονο να ανεχομαστε αλλα να παρακαλαμε καποιους πιο μ@λακες, για να μας δωσουν 300ευρο!
    Δεν απευθύνομαι σε εσένα και το Σπύρο (μιας και δεν έχουμε μιλήσει από κοντά για αυτό το θέμα), αλλά γενικά σε νέους που συνέχεια λένε "δεν έχουμε μέλλον, μας κλέψανε τα όνειρά μας κτλ".

Επιλογές υπάρχουν, μπορείτε να μείνετε στο εξωτερικό και να δουλέψετε εκεί, να βγάλετε χρήμματα, να σας σέβονται για τη δουλειά σας κτλ.
    Εγώ έφυγα πριν 5 χρόνια μόνιμα, προηγουμένως δούλευα εξωτερικό ενώ έμενα Ελλάδα αλλά και πάλι δεν μου άρεσε να είμαι εκεί, έβλεπα ότι δεν μπορώ να επιτύχω αυτά που θέλω να επιτύχω. Οπότε έφυγα !
    Δύο παιδικοί μου φίλοι (αδέρφια) ο ένας είναι πλέον Γενεύη και ο άλλος Σουηδία. Μια χαρά είναι και οι δυο τους, καλές δουλειές, χρημματάκια βγάζουν κτλ. Μετανάστες όμως.
    Τα πάντα θέλουν θυσίες στη ζωή και για εμένα είναι μικρή θυσία το να μην είσαι στον τόπο σου, κοντά σε φίλους σου, αλλά να έχεις ένα μέλλον για εσένα και τη δική σου οικογένεια.
    Γιατί η οικογένεια δεν γίνεται και τα παιδιά δεν μεγαλώνονται με αέρα.

Ξεχνώ ότι οι Έλληνες θέλουμε και καλή δουλειά, και καλά λεφτά, και στην πόρτα μας, και με την ωραία διασκέδασή μας, και τη θάλασσά μας και τα πάντα.

Φίλε μου, και εσύ και ο Σπύρος να πάτε εξωτερικό και προχωρήσετε με τη ζωή σας και θα δείτε που όταν τα πράγματα προχωρούν, θα είστε ικανοποιημένοι (δεν έγραψα χαρούμενοι, γιατί αυτό είναι υποκειμενικό).
    Άν μπορώ να βοηθήσω κάπως, μου το λέτε.

4. The Following 16 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

aristent (15-05-12), BILL007 (15-05-12), Eleni (15-05-12), hades7 (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12), liakos (16-05-12), m-power_01 (15-05-12), Monsta (15-05-12), pilot (15-05-12), S8N (15-05-12), Skyline_IS (15-05-12), Stamatis (15-05-12), Stathis (15-05-12), Z4 DCT (15-05-12), Κωνσταντίνος (15-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες δε γίνεται για τους τραπεζίτες. Αυτοί καταστράφηκαν. Μου έλεγε στέλεχος της EFG, της μαμας τράπεζας της Eurobank δηλαδή, ότι υπολογίζουν ότι με το PSI θα χάσουν ΜΟΝΟ 250,000,000 ευρω ακριβώς διότι όλα τα χρόνια αυτά εισέπρατταν μερίσματα. Και το ποσοστό συμμετοχής θα πέσει απο το 48% στο 5%.

Αντίστοιχα, τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες τράπεζες. Άρα οι μέτοχοι των τραπεζών σωρρευτικά τα τελευταια 14-15 χρόνια θα έχουν χάσει λόγω του PSI.

Θα έχουν χάσει επειδή το κράτος με διάφορους τρόπους τους ανάγκαζε να αγοράζουν ομόλογα. Άρα δεν καταλαβαίνω το "καλά να πάθουν" τη στιγμή που ΚΑΙ αυτοί θύματα είναι, και στο κάτω κάτω η σωτηρία των τραπεζών είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ΜΗ χάσουμε τα λεφτά μας.

Τα μπονους των τραπεζών που διάβασα να αναφέρει ο ΚΑΤΣ δεν εβάρυναν το κράτος, αυτό αφορά τις διοικήσεις και τους μετόχους των τραπεζών και μόνον αυτούς.

Αλλά δεν υπάρχει κοινή λογική στην κοινή γνώμη.

Θυμάστε που το ΤΤ εθεωρείτο χρυσορυχείο; Θυμάστε που κατηγορήθηκε η διοίκηση της τράπεζας απο τα ΜΜΕ ότι¨"πόνταρε" στη χρεωκοπία της χώρας διότι είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου για να καλυφθεί για τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Να κλείσει η τράπεζα τις θέσεις λόγω της κατακραυγής και με το PSI να εχει μία τρύπα που θα καλυφθεί από το ταμείο στήριξης δηλαδή, θα καλυφθεί απο το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Δεν είναι παράλογο αυτό;

Όλοι ασχολούνται με τα λεφτά που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν ειναι 70 δις που λέγεται. 18 δις ήταν μέχρι πρότεινος. Κανείς δεν αναφέρει ότι τα 45 δις έχουν ξοδευτεί 3 χρόνια τώρα, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε σπίτια, λαγούμια κλπ.

Φανταστείτε λοιπόν να μήν υπήρχε η στήριξη στις τράπεζες τί θα είχαμε ξοδέψει αντί αυτών των 45 δις ευρώ.

Κάτι τελευταίο. Καπιταλισμός δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα. Οι μετοχοποιήσεις, οι "ιδιωτικοποιήσεις" χωρίς τη δυνατότητα μετάταξης υπαλλήλων σε άλλη υπηρεσία της ΔΕΗ επειδή οι συνδικαλιστές έλεγαν προσλάβετε και άλλους, η εικόνα διάλυσης του επενδυτικού βραχίονα και της διαχείρισης κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας διότι δεν μπορείς να διώξεις αντιπαραγωγικούς υφιστάμενους, η πώληση της ΟΑ που μας φόρτωσε στην πλάτη 1.5 δις ευρώ είναι γιαλαντζί σοσιαλισμός.

Είναι μία ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ εργασιακή κουλτούρα που γονάτισε τη χώρα.

Η ελληνική χαλυβουργία εχει κοστίσει στον μέτοχο της 30 εκ ευρώ για κάθε από τα τελευταια 3 χρονια. Τι πρέπει να γίνει, να πτωχεύσει και αυτός για να επιτρέψει το συνδικάτο να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο; Πως θα λειτουργήσει όμως όταν θα έχει πτωχεύσει;

Ποτε θα τελειώσει η καραμελα με τους πολιτικους που τα έκλεψαν;

Έχετε βάλει νούμερα κάτω να δείτε ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;

Κουράστηκα...
    απο τα καλυτερα που εχω διαβασει εδω...
    εξαιρω το "κατστραφηκαν οι τραπεζιτες"
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε χατζηκαβλίδη, δεν είπε κανείς ότι δεν είχαν κέρδη οι τράπεζες.
    Απλά αυτά τα κέρδη, (12 ετών συγκεκριμένα) εξαφανίστηκαν με το PSI.
    Φέτος με το κούρεμα, έγραψαν ζημιά ίση με 12 χρόνια κέρδη.
    Θα μου πείς, κερδίζουν εδώ και 100 χρόνια.
    ΟΚ, αλλά αμα έχανες εσύ 12 χρόνια μισθούς θα ήσουν έξαλλος.
    Τό ίδιο είναι και τα golden boys - και μάντεψε ποιός θα το πληρώσει....

Μ αρεσει το επιθετο

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα πραγματα εχουν αγριεψει παρα πολυ!
    ΗΑDEEEEEEEEEEEEE
    https://www.adoos.gr/post/24936982/dimitris_35
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

και μια μικρή πληροφορία για την οποία δεν μπορώ να επεκταθώ :

Μετά από απόφαση μιας διοίκησης τραπέζης θα πρέπει να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα χρηματικού που εκρέει από όλα τα κανάλια της από σήμερα.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    5

Προεπιλογή

Για να γελάσουμε λιγο:

Διαβάζω στην Ημερησία ότι εντοπίστηκε 92χρονη τοκογλύφος με 16.4 εκ ευρω στο λογαριασμό της! Το ΣΔΟΕ λέει έχει παγώσει το λογαριασμό και ερευνά τον γιό της.

9. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

S8N (15-05-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για να Κλαψουμε λιγο...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

11. The Following 9 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

bill_m3 (15-05-12), dark knight (15-05-12), ghost-rider (15-05-12), gnx (15-05-12), hades7 (15-05-12), katsaraios (15-05-12), m-power_01 (15-05-12), Stathis (15-05-12), Κωνσταντίνος (15-05-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

13. The Following 6 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

ghost-rider (15-05-12), m-power_01 (15-05-12), Monsta (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), S8N (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν βλεπω φωτογραφίες, τι έβαλε?

Σελίδα 63 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573113 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP