Αρχικό μήνυμα απο
Z4 DCT
Πολλοί (οχι απαραίτητα εδω μέσα)....ακούω να μιλάνε λες και όλοι όσα φτιάξαμε τα φτιάξαμε στην πλάτη τους......δηλαδή εγω φταίω πχ που ο υπάλληλος των ναυπηγείων (για παράδειγμα)...έπαιρνε μια μισθαρα ναααααα, με αλλα τοσα επιδόματα νααααα, για να παράγει ενα έργο το οποίο ηταν μέσα στις μίζες και την ρεμούλα (εις γνώσιν του!!!)και να την κοπανάει απο την δουλειά του όποτε γουστάρει.......αλλα το δημόσιο να πλερώνει!!!!!!....
Και μόλις έρθει η ''κακιά η ώρα'' λεγε με ιδιωτικοποίηση, ολοι εξω με το Π@ΜΕ και το καθε π@με.....κλεινουν τα πάντα....και εχει ο θεός!!!!!.....και φταίει ο κακος εργοδότης καπιταλίστας που δεν μας δινει 1500ε για να ξύνουμε τα @ρχιδια μας και να κάνουμε συνδικαλισμό!!!!!
Και τωρα τι!!!!????, τωρα που έφτασε μια δύσκολη ωρα και ολοι οσοι έκαναν την λαμογια πρεπει τωρα περισσότερο αυτοι να πληρώσουν...τωρα ουρλιαζουμε και μαμαμε οτι βρούμε!!!!!, και φταίνε αυτοί που εχουν πεντε φράγκα και αυτοί που έχουν πολλα!!!!!....
Ρε αι γ@μηθητε ολοι μαζί......(όποιος το λέει....).....μαζι σηκωνόμασταν στις 3 το πρωί γιατι ετσι του καύλωνε του εργοδότη μου????, μαζι δεν έχουμε κάνει ακόμα μπάνιο μαζι με το παιδί μου καλοκαίρι????, το οποίο ειναι 7 ετων!!!!!!
Οσοι τρώγανε τοσα χρονιά....θα μάθουν πως ειναι να πληρώνουν κι ολας!!!!!....
Οσοι δεν τα έπαιρναν τσάμπα...τοτε αυτοί εχουν μάθει να επιβιώνουν...δεν τους φοβάμαι....
Οσοι έχουν 5 ευρα στην άκρη, ούτε αυτούς τους φοβάμαι.....
Αυτούς ομως που δεν φταίνε σε τίποτα και δεν έχουν και 5 ευρα....αυτους του λυπαμαι και αισθάνομαι λυπη!!!!...και θελω να τους βοηθήσει το κράτος!!!
Αλλά, ολα αυτά τα λομογια πολίτες και μη....που ουρλιάζουν δραχμή και θέλουν να πληρώσουν ολοι αυτοί που έχουν γιατι αυτοί οι ίδιοι τόσα χρονιά έκλεβαν, και δεν έχουν τώρα γιατί άπλα χρωστάνε....γιατι έκλεβαν και έτρωγαν με την λογική...ελα μωρέ, αύριο θα ''φαω'' κι αλλα......ολοι αυτοί που έπαιρναν μια μισθαρα για να τα ξύνουν και ορμούσαν σε καθε τράπεζα που έδινε δάνειο, με την λογική....εχω μια μισθαρα ναααα και φτάνει............εσείς θα πάρετε αυτο που ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.....
Αμαν πια βαρέθηκα αυτόν τον τύπο.....για ολα φταίνε αυτοί που έχουν......ο λαος αδικείτε πάντα..........
**ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ........
**
Οχι ολοι.....αυτοι που τα θέλουν ολα έτοιμα.....ξέρουν αυτοί!!!!