άρα μας μένει να δούμε και φωτογραφίες απο το "κουκλί" να δούμε πως είναι ... Έτσι και αλλίως στο ψάξιμο πάντα βρίσκεις τα καλύτερα...
άρα μας μένει να δούμε και φωτογραφίες απο το "κουκλί" να δούμε πως είναι ... Έτσι και αλλίως στο ψάξιμο πάντα βρίσκεις τα καλύτερα...
Δεν μου άρεσε η απάντηση σου .Είσαι μεγαλύτερος μου μάλλον και το ποιο λογικό εγώ στον χώρο της αυτοκίνησης τώρα εισέρχομαι εδώ δεν ξέρω ποιο είναι το coupe,sedan η διαφορά τους εάν δεν μου την έλεγε ο Κωνσταντίνος,έλεγχος για μεταχειρισμένο θα έκανα ?
Δεν ξέρω τίποτα δεν δουλεύω κανένα απλά είμαι και επιφυλακτικός και ρωτάω καλύτερα πριν πω οτιδήποτε εφόσων δεν γνωρίζω προσωπικά απο τέτοια θέματα,για αυτόν τον λόγο μπήκα κιόλας.
Ειναι λογικο αν δεν σου αρεσει κατι που θα το ελεγξεις να μην το παρεις . . .
Δεν εχει σημασια η ηλικια αυτα τα πραγματα ετσι πανε σε ολες τις ηλικιες . . .
Δηλαδη αν δεις ενα αμαξι που δεν σου αρεσει πρεπει να το παρεις ; ; ;
Σου απαντησα ετσι γιατι το βλεπω αστειο να μην ξερεις την διαδικασια . . .
Πριν την αγορα αυτοκινητου μπαινεις στην διαδικασια της αγορας και βλεπεις
πως λειτουργει . . .
Χμμ ,κατάλαβα.
Όταν αγοράζω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το μόνο που ξέρω απο εσένα είναι οτι κοιτάω αριθμό πλαισίου για να μπορέσω να δω την πραγματική ημερομινία κατασκευής και όχι τις μπαρούφες που λένε οι περισσότεροι.
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω και να μάθω πράγματα που ίσως ,λέω ίσως είναι "κρυμμένα" ?![]()