Σελίδα 5 από 36 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 354

Θέμα: Led λάμπες σε angel eyes

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή τιμή μου φαίνεται και πιστεύω πως αν ξεκινήσουμε gb Θα μαζευτούμε περισσότεροι άρα καλύτερη τιμή...Το θέμα να μάθουμε και για το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες για να μην πάθουμε καμία πλάκα και τα 65 Ε μας βγουν κάνα 1000ρικο στο τέλος για φανάρια και και και....
    αυτο που λες για τις θερμοκρασιες με προβληματισε και εμενα,αλλα τι στο καλο ποσο πιο πολυ να ζεσταινονται σε σχεση με τις αρχικα τοποθετημενες Η8???

...δες και εδω που ξανακαναμε την "κουβεντα" περι του θεματος:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13024

..προς το παρων δεν εχω κανει τιποτε,οι λαμπες GP Thunder 8500 ειναι καλες και δεν εχω θεμα με ενδειξη βλαβων η με ραδιο,....τωρα τελευταια διαβασα οτι καποιοι με 10βατ λεντ του Umnitza ειχαν προβλημα με την ληψη σηματος στο ραδιοφωνο,...το πως σχετιζονται οι λαμπες μ'αυτο?...μαλλον καποιο θεμα με το τρανζιστορ που εχουν για την παρακαμψη τις ενδειξης βλαβης....

..τελος παντων,εαν μου δωθει ευκαιρια θα συγκρινω την θερμοτητα σε φαναρι Ε60LCI με μαμα Η8 με το δικο μου.

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Andri (14-05-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που λες για τις θερμοκρασιες με προβληματισε και εμενα,αλλα τι στο καλο ποσο πιο πολυ να ζεσταινονται σε σχεση με τις αρχικα τοποθετημενες Η8???

...δες και εδω που ξανακαναμε την "κουβεντα" περι του θεματος:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13024

..προς το παρων δεν εχω κανει τιποτε,οι λαμπες GP Thunder 8500 ειναι καλες και δεν εχω θεμα με ενδειξη βλαβων η με ραδιο,....τωρα τελευταια διαβασα οτι καποιοι με 10βατ λεντ του Umnitza ειχαν προβλημα με την ληψη σηματος στο ραδιοφωνο,...το πως σχετιζονται οι λαμπες μ'αυτο?...μαλλον καποιο θεμα με το τρανζιστορ που εχουν για την παρακαμψη τις ενδειξης βλαβης....

..τελος παντων,εαν μου δωθει ευκαιρια θα συγκρινω την θερμοτητα σε φαναρι Ε60LCI με μαμα Η8 με το δικο μου.
    Άρη οι thunder φαίνονται τη μέρα? Ήθελα ledακια αλλά και τσιμπάνε πολύ αλλά και με φόβισαν με αυτό που είπανε για τα cancelers των βλαβών και τις "τρελές" θερμοκρασίες που πιάνουν-μέχρι να λιώσει το πλαστικό της μάσκας? Τι να πω...? μου φαίνεται θα αφήσω τα ΟΕΜ ... μόνο για τρεχάματα δεν είμαι , εκτός αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη οι thunder φαίνονται τη μέρα? Ήθελα ledακια αλλά και τσιμπάνε πολύ αλλά και με φόβισαν με αυτό που είπανε για τα cancelers των βλαβών και τις "τρελές" θερμοκρασίες που πιάνουν-μέχρι να λιώσει το πλαστικό της μάσκας? Τι να πω...? μου φαίνεται θα αφήσω τα ΟΕΜ ... μόνο για τρεχάματα δεν είμαι , εκτός αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο...
    ....οι thunder την ημερα φαινονται,αλλα "μπλεδιζουν" λιγο...δεν θα ηταν δυνατον να γινει και καλυτερα...σε συννεφια και την νυχτα ειναι αψογες.

....τωρα για λεντ δεν ξερω ακομα τι θα αποφασισω,.....το μελεταω....

...σαν κοστος οι thunder 8500Κ V2 μου ειχαν κοστισει 35 ευρω με μεταφορικα πριν 2χρονια περιπου....οποτε σαν κοστος δεν εχεις να χασεις και πολλα....τις δοκιμαζεις και αν σου αρεσουν τις κρατας....θερμοκρασιες μπορεις να δεις αφηνοντας για λιγη ωρα την μια με την μαμα λαμπα και την αλλη με την thunder.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....οι thunder την ημερα φαινονται,αλλα "μπλεδιζουν" λιγο...δεν θα ηταν δυνατον να γινει και καλυτερα...σε συννεφια και την νυχτα ειναι αψογες.

....τωρα για λεντ δεν ξερω ακομα τι θα αποφασισω,.....το μελεταω....

...σαν κοστος οι thunder 8500Κ V2 μου ειχαν κοστισει 35 ευρω με μεταφορικα πριν 2χρονια περιπου....οποτε σαν κοστος δεν εχεις να χασεις και πολλα....τις δοκιμαζεις και αν σου αρεσουν τις κρατας....θερμοκρασιες μπορεις να δεις αφηνοντας για λιγη ωρα την μια με την μαμα λαμπα και την αλλη με την thunder.
    Στα ίδια λεφτά περίπου έχω βρει αυτά τα led
    https://www.ebay.co.uk/itm/2-H8-Ange...#ht_4344wt_932
    Βέβαια όχι καλή χώρα προέλευσης από θέμα ποιότητας αλλά αν είδα καλά στο ποστ που μου έβαλες τέτοιες φοράει ο άλλος(sorry δεν θυμάμαι name) και δεν έχει θέμα...Ας περιμένω να μου απαντήσει για να δω αν θα συνεχίσω με αγορά..και μετά σειρά έχουν ledακια στα προβολάκια και ένα καλώδιο για να μην βγάζουν σφάλμα(κόστος όλα γύρω στα 50Ε)

6. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (14-05-12)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είδα και πριν και ειδικά στο space gray (σαν το e92 μου) με τρέλανε...) μετά είδα και την τιμή και χόρευα

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=335303
    εδω εχει πολυ ψωμι!!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πω! θα το λιώσω αύριο πιστεύω που θα έχω κάπως περισσότερο ελεύθερο χρόνο... Time to study for exam now,

11. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (15-05-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δημήτρη τι λες? https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-LED-M...#ht_3630wt_932
    Amazingly bright and effective they can be seen clearly in daylight.

Rides
    1

Προεπιλογή

ακομα ψαχνεις??? τα εχω 2 χρονια και ουτε ζεσταινονται ουτε τιποτα.

Σελίδα 5 από 36 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP