αυτο που λες για τις θερμοκρασιες με προβληματισε και εμενα,αλλα τι στο καλο ποσο πιο πολυ να ζεσταινονται σε σχεση με τις αρχικα τοποθετημενες Η8???
...δες και εδω που ξανακαναμε την "κουβεντα" περι του θεματος:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13024
..προς το παρων δεν εχω κανει τιποτε,οι λαμπες GP Thunder 8500 ειναι καλες και δεν εχω θεμα με ενδειξη βλαβων η με ραδιο,....τωρα τελευταια διαβασα οτι καποιοι με 10βατ λεντ του Umnitza ειχαν προβλημα με την ληψη σηματος στο ραδιοφωνο,...το πως σχετιζονται οι λαμπες μ'αυτο?...μαλλον καποιο θεμα με το τρανζιστορ που εχουν για την παρακαμψη τις ενδειξης βλαβης....
..τελος παντων,εαν μου δωθει ευκαιρια θα συγκρινω την θερμοτητα σε φαναρι Ε60LCI με μαμα Η8 με το δικο μου.![]()
Andri (14-05-12)
Άρη οι thunder φαίνονται τη μέρα? Ήθελα ledακια αλλά και τσιμπάνε πολύ αλλά και με φόβισαν με αυτό που είπανε για τα cancelers των βλαβών και τις "τρελές" θερμοκρασίες που πιάνουν-μέχρι να λιώσει το πλαστικό της μάσκας?Τι να πω...? μου φαίνεται θα αφήσω τα ΟΕΜ ... μόνο για τρεχάματα δεν είμαι , εκτός αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο...
....οι thunder την ημερα φαινονται,αλλα "μπλεδιζουν" λιγο...δεν θα ηταν δυνατον να γινει και καλυτερα...σε συννεφια και την νυχτα ειναι αψογες.
....τωρα για λεντ δεν ξερω ακομα τι θα αποφασισω,.....το μελεταω....
...σαν κοστος οι thunder 8500Κ V2 μου ειχαν κοστισει 35 ευρω με μεταφορικα πριν 2χρονια περιπου....οποτε σαν κοστος δεν εχεις να χασεις και πολλα....τις δοκιμαζεις και αν σου αρεσουν τις κρατας....θερμοκρασιες μπορεις να δεις αφηνοντας για λιγη ωρα την μια με την μαμα λαμπα και την αλλη με την thunder.![]()
Στα ίδια λεφτά περίπου έχω βρει αυτά τα led
https://www.ebay.co.uk/itm/2-H8-Ange...#ht_4344wt_932
Βέβαια όχι καλή χώρα προέλευσης από θέμα ποιότητας αλλά αν είδα καλά στο ποστ που μου έβαλες τέτοιες φοράει ο άλλος(sorry δεν θυμάμαι name) και δεν έχει θέμα...Ας περιμένω να μου απαντήσει για να δω αν θα συνεχίσω με αγορά..και μετά σειρά έχουν ledακια στα προβολάκια και ένα καλώδιο για να μην βγάζουν σφάλμα(κόστος όλα γύρω στα 50Ε)
aristent (14-05-12)