Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ λέω να βγάλω τους προκαταλύτες και να πατήσουμε με το Γιάννη για να εστιάσουμε μόνο στη διαφορά από το πρόγραμμα. Γίνεται αυτό ρε παιδιά?
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τους γνώστες:

1) Ή επειδή θα βγάλω προκαταλύτες θα πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός σε κάτι?

2) sos ερώτηση: Επίσης αν βγάλω προκαταλύτες δε θα έχω πρόβλημα με διαφορά σε κατανάλωση καυσίμου ή κάρτες καυσαερίων?

Γιαννάκη το αμάξι μου είναι ψυχολογικά καλύτερα από το δικό σου λόγω εξοπλισμού (νομίζει ότι είναι Μ3) οπότε ετοιμάσου να σε σκίσω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 21-02-10 στις 12:25

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλή παράθεση γεγονότων που ενδεχομένως να έχει σχέση καινα δείχνει κάτι.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=52
    Επαναλαμβάνω, κάνω απλή παράθεση γεγονότων απο προσωπική εμπειρία.
    Βαγγελη αυτα τα 2 αλογα παραπανω ειναι οι αποκλισεις που μπορεις να εχεις.Αν πας να ξαναμετρηθεις την δευτερα πχ και βγαλεις 2 αλογα λιγοτερα απο την πρωτη δυναμομετρηση,μετα θα εχει δικιο το μελος bmw?

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απλή παράθεση γεγονότων που ενδεχομένως να έχει σχέση καινα δείχνει κάτι.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=52
    Επαναλαμβάνω, κάνω απλή παράθεση γεγονότων απο προσωπική εμπειρία.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη αυτα τα 2 αλογα παραπανω ειναι οι αποκλισεις που μπορεις να εχεις.Αν πας να ξαναμετρηθεις την δευτερα πχ και βγαλεις 2 αλογα λιγοτερα απο την πρωτη δυναμομετρηση,μετα θα εχει δικιο το μελος bmw?
    Μήτσο, όπως έγραψα 2 φορές, ξεκαθάρισα οτι έκανα απλή παράθεση γεγονότων τα οποία δείχνουν κάποια αποτελέσματα.
    Δεν έγραψα πουθενά κάτι για απόδοση δικαίου ή αδίκου.
    Αναφέρθηκα σε γεγονότα και όχι σε υποθέσεις.
    Με υποθέσεις μπορούμε να γράφουμε ατελείωτα και αδιέξοδα...

4. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (21-02-10), Vasilis (21-02-10)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ λέω να βγάλω τους προκαταλύτες και να πατήσουμε με το Γιάννη για να εστιάσουμε μόνο στη διαφορά από το πρόγραμμα. Γίνεται αυτό ρε παιδιά?

1) Ή επειδή θα βγάλω προκαταλύτες θα πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός σε κάτι?

2) sos ερώτηση: Επίσης αν βγάλω προκαταλύτες δε θα έχω πρόβλημα με διαφορά σε κατανάλωση καυσίμου ή κάρτες καυσαερίων?

Γιαννάκη το αμάξι μου είναι ψυχολογικά καλύτερα από το δικό σου λόγω εξοπλισμού (νομίζει ότι είναι Μ3) οπότε ετοιμάσου να σε σκίσω
    Γιαννη με την αφαιρεση προκαταλυτων δεν θα εχεις καμια διαφορα στην καταναλωση καυσιμου,εκπομπες καυσαεριων θα εχεις μεγαλυτερες αλλα πολυ πιθανον να ειναι στα επιτρεπτα ορια κ να μην εχεις προβλημα,τωρα αν χρειαζεται επαναπρογραμματισμος για να μην αναβουνε διαφορες ενδειξεις,ενδεχομενως να χρειαστει καθοτι οι αισθητηρες θα διαβαζουν μεγαλυτερες εκπομπες απο τις default -αρχικες που ειχαν οριστει ως επιτρεπτες κ εκει θα χρειαστει να επεμβεις ωστε ο εγκεφαλος να θεωρει ως φυσιολικες αυτες τις τιμες.
    Αν κανω καπου λαθος,να με διορθωσει καποιος πιο ειδικος.
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων

ελα στον παππου......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μήτσο, όπως έγραψα 2 φορές, ξεκαθάρισα οτι έκανα απλή παράθεση γεγονότων τα οποία δείχνουν κάποια αποτελέσματα.
    Δεν έγραψα πουθενά κάτι για απόδοση δικαίου ή αδίκου.
    Αναφέρθηκα σε γεγονότα και όχι σε υποθέσεις.
    Με υποθέσεις μπορούμε να γράφουμε ατελείωτα και αδιέξοδα...
    Δεν πιστευω να ειναι υποθεσεις οτι υπαρχει μια αποκλιση παντα στη δυναμομετριση.Αρα αυτο που λεω ισχυει.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Αν πας να ξαναμετρηθεις την δευτερα πχ και βγαλεις 2 αλογα λιγοτερα απο την πρωτη δυναμομετρηση,μετα θα εχει δικιο το μελος bmw?
    Σ'αυτήν σου την υποθετική εξέλιξη αναφερόμουν.
    Μήπως θες να επανατοποθετηθείς ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευαγγελε πολλοι απο εμας που εχουμε ειτε e46 η e39 με τον διλιτρο εξακυλινδρο κινητηρα εχουμε κανει τον γνωστο υπερκυβισμο με στροφ-μπιελες κλπ απο το 28αρι μοτερ και μπαινει το προγραμμα απο το 28αρι, σε αυτην την περιπτωση παιζει να γινει adaptation στις μαμα τιμες-παραμετρους του διλιτρου?

Rides
    0

Προεπιλογή

Kατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι

Σε αντίθεση με το 99% των συμμμετεχόντων σε αυτό το θρεντ , τα αμάξια με τα οποία κατα καιρούς έχει ασχοληθεί ο Δημήτρης τα είτε γνωρίζω , είτε τα έχω δει , είτε έχω τουλάχιστον κάποιο feedback για αυτά

Επίσης γνωρίζω ότι ο Σάλιας είναι σήμερα που μιλάμε μέσα στους 3-4 καλύτερους στο είδος του που υπάρχουν στην Αθήνα

Συνεπώς ΔΕΝ αμφισβητώ ότι το δύδιμο Σκαντάλιας - Σάλιας ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... έλεος !!! ... από το ασημί 36άρι και το εστοριλ Ζ3 μέχρι τα 2 996 ή τα 2 46 άρια του μαντσεξ ή το μπλέ το Μ5 ή το 350 biturbo klp klp ... έχουν δόξα το θεό φτιαχτεί ΑΠΕΙΡΑ προγράμματα και κατά βάση ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα κοντροστέκια !!!

Βέβαια όπως ΟΛΟΙ έτσι και το team αυτό έχει κάνει και λάθη ... όποιος δουλεύει κάνει και λάθη είναι κανόνας ... για αυτό και κανοντας πλάκα ανέφερα το λαλάκη κλπ κλπ !!!

Οπότε για να το κλείσουμε αυτό ... ΟΥΤΕ να φυτιλιάσω θέλω ΟΥΤΕ να αμφισβητήσω ότι ο Δημήτρης με το Σάλια μπορούνε να βάλουν ένα πρόγραμμα στο 320 ... Εδώ φτιάξανε ΠΙΣΤΟΛΙΑ 996 ΤΤΤ !!!...

Αυτό που λέω είναι ότι

Ειτε το dme διαβάζει από O2 sensors (part throtlle) ,

Eίτε δε διαβάζει (δηλαδή σε φάση WOT)

Είτε ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε

Αdaptation ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!! ...

προφανώς αν έχει ζέστη θα κόψει αβανς , αν έχει κρύο θα αδήσει περισσότερο , αν βάλεις κακή βενζίνη και διαβάζει knocks το ίδιο κλπ κλπ

η έννοια να "πατήσει" το πρόγραμμα ΔΕΝ υφίσταται ... (ο παράλληλος εγγέφαλος βλ. vishnu είναι ΑΛΛΟ θέμα...)

π.σ. Για όσους γουστάρουν τα τεχνικά θέματα είναι πολύ ωράιο τοπικ νομίζω αυτό και θα συνεχιστεί κάπου που δε θεωρείται η ανταλλαγή τεχνικών απόψεων "φυτίλιασμα" κλπ κλπ ... παρεπιπτόντως αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει αν ΔΕΝ κάνεις επαναπρογραμματισμό και απλά ας πούμε ΒΓΑΛΕΙΣ προκαταλύτες ή αλλάξεις εισαγωγή !!! ...εκέι όντως θα γίνει με τον καιρό adapt του ΜΑΜΑ προγράμματος στις τιμές που ΘΑ ΕΔΙΝΕ ο προγραμματιστής ... σε πολύ etreme καταστάσεις π.χ. υπερκυβισμός που λέει ο Δώρος ... πιθανότατα το απαιτούμενο adaptation από το ΜΑΜΑ παλίο πρόγραμμα ΕΙΝΑΙ out of scale και δεν είναι δυνατό να δουλέψει ...

π.σ.2 Προφανώς είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΟ να λέμε ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι είναι απόδειξη ότι "πατάει" το πρόγραμμα άυξηση 2 ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 380 !!!!! ... σα να λέω ... σήμερα που μέτρησα τις τρίχες μου ήταν 3200 και επτά ... ενώ χθες 3200 και οκτώ ... ΑΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗ DHI μου πεσανε τα μαλλιά !!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστος ο κυριος bmw...

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP