Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι άνθρωποι που δειλιάζουν να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους, είναι κατάπτυστοι.
    Και αυτό ακριβώς έκαναν τα 2 μέλη της χα.
    Ενώ είναι φιλοναζί, είναι ο Χίτλερ ήρωας τους, τα απαρνήθηκαν.
    Δεν είχαν τα @@ να το παραδεχτούν, για να μη χάσουν το λαικό έρεισμα που απολαμβάνουν.
    Αυτοί είναι οι "τσαμπουκάδες" που λέτε ;
    Χαχαχαχαχα. Σίσσυ είναι ο Κασιδιάρης και όλοι οι υπόλοιποι και αποδείχθηκε.
    Εγώ οι πραγματικοί "παντελονάτοι μάγκες" λένε "είμαι αυτός και αυτά είναι τα πιστεύω μου, σας αρέσουν ή όχι".
    Τώρα τα "ο Χίτλερ δεν έχει κριθεί ακόμα" και "καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας" στις κάμερες, και απο την άλλη οι εκδηλώσεις μνήμνης στις μέρες γένησης/θανάτου του Χίτλερ (όπως φαίνεται και στο post του Νινο) είναι μια νέα λοιπόν κωλοτούμπα που απέκτησε το καινούργιο μας κοινοβούλιο.
    Να τους χαίρόμαστε λοιπόν. Είχαμε τους κλέφτες (όσοι κυβέρνησαν), είχαμε τους άλλους τους κόκκινους νοσταλγούς, του Στάλιν (το ίδιο αν όχι μεγαλύτερο κάθαρμα με τον Χίτλερ), είχαμε κάθε χαζοχαρούμενο καριερίστα πολιτικό, είχαμε μορφονιούς που απο τις νεολαίες βρέθηκαν πρόεδροι κόμματος, αποκτήσαμε τώρα και τους νέους κωλοτούμπες ναζί στην βουλή.
    Και διαβάζω και εδώ μέσα τα "ξέρετε εγώ δεν συμφωνώ με όλα, δεν τους ψήφισα, αλλά μπράβο τους" και άλλα τέτοια και εκεί που φουντώνω, ξυπνά η φωνή της λογικής. Η οποία μου λέει : απλούστατα έχουμε το κοινοβούλιο που μας αξίζει. Δεν μας αξίζει τίποτα περσσότερο, τίποτα λιγότερο.

υ.γ ο φασισμός, πολύ πριν την ιδεολογία, ξεκινά σαν τρόπος σκέψης !

2. The Following 13 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

aristent (12-05-12), BILL007 (13-05-12), bill_m3 (12-05-12), Driver M (12-05-12), gant (12-05-12), ghost-rider (12-05-12), Monsta (12-05-12), nikos1400 (12-05-12), Nino (12-05-12), Panos 316T (12-05-12), race850i (12-05-12), Thomelef (16-05-12), Vasilis (13-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP