καλωσηρθες και απο μενα.
Ελπιζω να βρεις συντομα αυτο που ψαχνεις
καλωσηρθες και απο μενα.
Ελπιζω να βρεις συντομα αυτο που ψαχνεις
Καλώς ήρθες φιλαράκι,και εύχομαι να αποκτήσεις την BMW που τόσο ζητάς,στην τιμή που ψάχνεις ένα Ε36 είναι ότι πρέπει...
''One love three letters'' .....BMW
φιλε και καλα ποσταρισματα.
με το καλο να βρεις αυτο που ψαχνεις!!!!
καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα.........
ελπιζω να σε δουμε σε καποια απο τις βοριες συναντησεις να τα πουμε και απο κοντα....
ΤΟ Ε34 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΣΕ 5 ΑΡΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 1.8 η 2.0 που δεν θα πηγαινει πολυ καλα! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
με 2000/3000 θα βρεις ε34!!! και απο ανταλακτικα αχριαστα νανε ΠΑΝΤΟΥ
οπως σε ολες τις καροτσες>>>>
ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ εισαι πιτσιρικας για ε36 που κουμπονουν και τα χρηματα που εχεις
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙΟ!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Β.Μ.W. KAI ΑΝΤΡΙΚΑ!!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-02-10 στις 10:43
Ξέρω οτι με ενδιαφέρει ένα αυτοκίνητο , το οποίο να είναι καλό απο όλες τι απόψεις ,οχι χτυπημένο έως 1600κιβ. πιστεύω είναι μια χαρά,γιατί έτσι θα έχω και χαμηλότερα τέλη και όλα τα σα συναφή
ναι δεν υπάρχουν λεφτά αυτό είναι το κακό,δεν ντρέπομαι να το πώ.
[QUOTE=makisM5;27282]το ξέρω οτι όλα τα BMW ,είναι κυρίες που πρέπει να τις φροντίζουμε,απλά το θέμα είναι οτι εγώ ψάχνομαι για τα πάντα οτιδήποτε μπορώ να βρώ φθηνό value/money ώστε να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.
Απλά τώρα που μπαίνω αρκετά συχνά σε μια 520,είναι άλλο πράγμα.
Μαζί με τον Κωνσταντίνο απο εδώ μέσα μου έδειξε μια κόκκινη κυρία από το car.gr 316 compact του '97,αρκετά χιλιόμετρα πάνω 140.000 αλλά 3900 ευρώ.
Ψάχνω δηλαδή να βρώ οτι καλύτερο υπάρχει ακόμα και πρόσφατο μοντέλο εάν γίνετε ...Πράγμα δύσκολο αλλά εντάξει ,η ελπίδα πεθαίνει τελευταί.α