Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: DIY ECU tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γουστάρω τρελά...
    αν κατάλαβα καλά αλέξη, έχει πάρει πρόγραμμα το οποίο να διαβάζει τον κώδικα του εγκεφάλου και να στο παρουσιάζει με γράφημα στον υπολογιστή???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γουστάρω τρελά...
    αν κατάλαβα καλά αλέξη, έχει πάρει πρόγραμμα το οποίο να διαβάζει τον κώδικα του εγκεφάλου και να στο παρουσιάζει με γράφημα στον υπολογιστή???
    πρέπει να ειναι σαν αυτό που έχω για την GTS.
    κατεβάζει σε ενα εξελ τις τιμές και τους χάρτες.

Δεν εχω το αρχείο να στο δείξω, αλλά αμα το έχει πρόχειρο ο Μπαουερ που του το εστειλα θα δεις πως τα δειχνει.

Μπορεί να λέω και παπάτζες και να ειναι διαφορετικό όμως.

3. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Thomelef (10-05-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο εγκέφαλος έχει περασμένο μέσα τον αλγόριθμο, το λεγόμενο και πρόγραμμα. ένα κατεβατό με αριθμούς - σύμβολα - κωδικούς...κοινός ο κώδικας του προγράμματος.
    επειδή αυτό δεν μεταφράζεται παρα μόνο απο άτομα που γνωρίζουν, υπάρχουν προγράμματα που σου δείχνουν όλο αυτό τον κώδικα εντολών με γραφικά στον υπολογιστή...κοινός τα προγράμματα που έχουν οι και καλά προγραμματιστές μας, και αλλάζουν μεταβλητές.
    αυτά για την γενική ιδέα.

άλεξ θέλω μια χάρη.
    αν μπορείς να σώσεις τον κώδικα του εγκεφάλου σε ένα αρχείο wordpad - word, θα μου έκανες πολύ μεγάλη χάρη αν μου το έστελνες, μιάς και θέλω πολύ να ανοίξω και να δώ μπροστά μου πως είναι ο κώδικας διαχείρησης ενός αυτοκινήτου, επειδή ασχολούμαι με το άθλημα και τους κώδικες.

sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν μπορείς να σώσεις τον κώδικα του εγκεφάλου σε ένα αρχείο wordpad - word, θα μου έκανες πολύ μεγάλη χάρη αν μου το έστελνες, μιάς και θέλω πολύ να ανοίξω και να δώ μπροστά μου πως είναι ο κώδικας διαχείρησης ενός αυτοκινήτου, επειδή ασχολούμαι με το άθλημα και τους κώδικες.
    Ανοίγοντας το, χωρίς το απαραίτητο πρόγραμμα που στην ουσία "αποκωδικοποιεί" και βάζει σε τάξη τα δεδομένα,λογικά δεν θα έχεις μεγάλα περιθώρια.Δεν νομίζω ότι τα αρχεία αυτά είναι γραμμένα σε τύπου xml μορφή για να μπορείς να τα διαβάσεις,αλλά ακόμα και έτσι να είναι (ιδανικό τελείως σενάριο) θα είναι τόσος ο όγκος που πάλι δεν θα είναι διαχειρίσιμος χωρίς το ανάλογο πρόγραμμα...

Αυτά πληροφοριακά

Αλέξη προχώρα,αλλά με προσοχή και backup του αρχικού (νομίζω υπάρχει στον εγκέφαλο λειτουργία που λέγεται emergency flash και είναι για τέτοιες περιπτώσεις όπου κάτι πάει στραβά,γι'αυτό να έχεις αντίγραφο του αρχικού )

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανοίγοντας το, χωρίς το απαραίτητο πρόγραμμα που στην ουσία "αποκωδικοποιεί" και βάζει σε τάξη τα δεδομένα,λογικά δεν θα έχεις μεγάλα περιθώρια.Δεν νομίζω ότι τα αρχεία αυτά είναι γραμμένα σε τύπου xml μορφή για να μπορείς να τα διαβάσεις,αλλά ακόμα και έτσι να είναι (ιδανικό τελείως σενάριο) θα είναι τόσος ο όγκος που πάλι δεν θα είναι διαχειρίσιμος χωρίς το ανάλογο πρόγραμμα...

Αυτά πληροφοριακά

Αλέξη προχώρα,αλλά με προσοχή και backup του αρχικού (νομίζω υπάρχει στον εγκέφαλο λειτουργία που λέγεται emergency flash και είναι για τέτοιες περιπτώσεις όπου κάτι πάει στραβά,γι'αυτό να έχεις αντίγραφο του αρχικού )
    κώδικας είναι ρε μπιλ. G, NC, ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων. πόσο μεγαλύτερη διαφορά να έχει ένας τέτοιος κώδικας στην μορφή του απο ένα ρομπότ???
    μιλάω για την μορφή. όχι για την αυτού καθε αυτού κωδικοποίηση.
    sympether with chiefτης

/

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP