Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: W111 POWERED BY W126 560

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλε το ωραιο πραγμα με τους δεινοσαυρους ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικο. Για εμενα ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις. Μου αρεσουν τα αυτοκινητα μου να ειναι τελειως διαφορετικα, δεν με ενδιαφερει μονο η δυναμη (χεχεχε, ναι καλα τωρα) αλλα και το look. Σοβαρα μιλαω αμα δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα ξεσηκωνα την Frau TSAF να φυγουμε αλλα τωρα πια ειναι αργα γαμω της γης τον αξονα και το βυζι της παπιας. Εχω μεγαλη τρελλα με το κλασσικο και τα engine swaps. Το μονο αμαξι που ειχα και δεν εκανα engine swap ηταν το 2002 μου, ΚΡΙΜΑ γιατι ειχα παρει ολα τα πραγματα και τελικα και το αμαξι εδωσα και τα πραγματα αργοτερα. Δεν πειραζει. Με το 2002 ειχαμε παει στο Island ενα βραδυ, μπαινουμε μεσα και μου κανουν νοημα να στριψω δεξια προς τα μεσα. Μετα βρηκα κατι γνωστους και ηθελα να παρω κατι επαγγελματικες καρτες απο το αυτοκινητο οποτε βγαινω ξανα απο το εστιατοριο και παω προς το parking. Ξαφνικα βλεπω την γιαγιακα διπλα σε μια 599 και καμια δεκαρια ατομα απο πανω της. Ε ρε φιλε δεν θα πιστεψεις τη χαρα πηρα. Αμεσως το ειπα στην γυναικα μου που το εκραζε συνεχεια και επειδη δεν με πιστευε βγηκε εξω και μετα αρχισε παλι τα χαζα της χεχεχεχεχεχε. Παρολα αυτα μονο τα classik μπορουν να σου δωσουν τετοιες χαρες. Ωραια τα καινουργια αλλα οποιοσδηποτε με λεφτα μπορει να τα εχει. Τα κλασσικα θελουν και λεφτα αλλα και ΠΑΙΔΕΙΑ θελω να πιστευω εγω τουλαχιστον.
    Ωραιο το κειμενο ολοκληρο αλλα ΟΛΟ το νοημα ειναι εδω ακριβως.....right there my good friend!!!!!!!!!Eισαι ο δικος μου ανθρωπος...μιλαμε την ιδια γλωσσα...........
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

120ie87 (10-05-12), Eleni (10-05-12), Panos 316T (10-05-12), Ptboul (10-05-12), TSAF (10-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP