Ασ'το Πάνο, δεν θέλω να κλειδωθεί κανένα τόπικ και γι'αυτό αποχωρώ.
Όπως και ο ίδιος είπες πριν άλλωστε, εκπροσωπώ μια άποψη (η οποία όμως είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι πλέον η πλειοψηφική στην κοινωνία και θα φανεί ξεκάθαρα τις επόμενες μέρες) αντίθετη απ'την πλειοψηφία εδώ, τουλάχιστον όσων συμμετέχουν ενεργά.
Τουλάχιστον, πίστευα ότι μπορεί να γίνει διάλογος με επιχειρήματα.
Αλλά κάποιοι είναι τόσο πανικόβλητοι που ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν.
Η πολυφωνία είναι καλό πράγμα σ'ένα χώρο, άσχετα αν αφορά μια ακριβή μάρκα σαν τη bmw, και καλό είναι να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις.
Απ'ότι φαίνεται όμως κάποια πράγματα ενοχλούν πολύ και εγείρουν αγενείς, τουλάχιστον, αντιδράσεις.
Χαίρομαι που οι περισσότεροι, ανεξαρτήτως απόψεων, κρατούν ένα υψηλό επίπεδο.
Λυπάμαι όμως που σ'ένα τόσο μεγάλο φόρουμ οι απόψεις που ακούγονται περιστρέφονται κατά συντριπτική πλειοψηφία γύρω από μια συγκεκριμένη θεώρηση των πραγμάτων.
Θα συνεχίσω στα φόρουμ που είναι πιο κοντά στις απόψεις μου και είναι πολλά.
Στο τόπικ αυτό δεν θα ξαναγράψω, παρά μόνο εάν προκληθώ και πάλι προσωπικά, γιατί η ψυχραιμία μου με συμπεριφορές σαν την προηγούμενη φτάνει στα όριά της και δεν θέλω να ξεφύγω, γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους.
Θα τα πούμε πιθανόν στα υπόλοιπα τοπικς.
BB επικαιρότητα και προβληματισμοί..,
