Σελίδα 39 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2937383940414989139 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 381 έως 390 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν μικρος θα πω και γω την γνωμη μου και καντε την περα...
    ο καθενας εχει την δικη του γνωμη ειναι σεβαστη, επειδη εχω τσακωθει πολυ αυτες τις μερες για τα κωλοπολιτικα και εχω κουραστει....
    ο καθενας εχει διαφορετικους φοβους και πιστευω...αλλοι φοβουνται να χασουν τις καταθεσεις τους γιατι ειναι πολλες και λογικο γιατι τα λεφτα ειναι δικα τους, αλλοι στα @@ τους γιατι δεν εχουν πανω απο 100ευρο, οποτε μονο καλο μπορει να τους κανει...
    αλλοι φοβουνται να βγουν απ τα σπιτια τους και τα κωλοπαιδα τους καθαρισαν το σπιτι, και μπορουν να κυκλοφορησουν πραγμα που επρεπε να κανει το κρατος αλλα στα @@ του, και ψηφιζουν τα κωλοπαιδα...
    αλλοι γουσταραν το πασοκ γιατι μασουλαγαν...
    αλλοι γουσταρουν την αλεκα γιατι εχουν κ..λα με την βορεια Κορεα....
    ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ....οπως εχει πει και ο θειος μου...
    επειδη εισαστε ολοι δημοκρατικοι ανθρωποι, αυτο ηθελε η πλειοψηφια... μεχρι χθες η πλειοψηφια ηθελε Μπενι, δικτατορα αλλα δημοκρατικα!
    εγω δεν εχω να χασω τπτ πια, ειμαι 22 χρονων με ανυπαρκτο μελλον, την Κυριακη μπηκα στην καλπη και παραλιγο απ τα οσα ψηφοδελτια ειχε να μην μεινει τπτ, ξερετε γιατι?
    Γιατι ολοι ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ Π..τσο, και κανεις δεν μου δινει φαι!
    κουραστηκα να εξηγω και γιατι ψηφισα και οτι ψηφισα.... απλα σταματηστε να μαλωνετε, ειναι μλκια!
    Εσύ να μη μιλάς καθόλου, όταν τελειώσεις θα σε αναλάβει η θεια απο τη Νεα Υερσέη

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ εύκολα πάντως θα μας βγάλουν απ'το ευρώ.
    Το ότι δεν υπάρχει πουθενά συνθήκη που να προβλέπει κάτι τέτοιο μάλλον δεν παίζει κανένα ρόλο.
    δεν χρειαζεται αγαπητε φιλε να μας βγαλει κανεις απο το ευρω.
    θα αποχωρησουμε οταν θα σταματησουν τα δανεικα και δεν θα υπαρχει ουτε σεντ στα ταμια, θα αναγκαστει εκ των πραγματων να εκδοσει εθνικο νομισμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρχισαν ήδη να φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Οι κουτόφραγκοι χέστηκαν πάνω τους!
    ναι κατι σαν την ξερα που τρεμει μην πεσει κανενα βαρκακι πανω της... χαχαχαχ

Μπορούσαν όλοι αυτοί τόσα χρόνια και δεν μπορούν οι άλλοι; Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του.
    Κώστας Βαξεβάνης
    παιδαριωδης η αναλυση σας κυριε βαξεβανη μου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν υπήρχε κάτι πειστικό για το που θα βρεθούν τα χρήματα, ο μέσος Έλληνας (δλδ άνω του 90% του πληθυσμού) δεν έχει κάτι να χάσει ψηφίζοντας κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.
    αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου ενσταση με το συριζα και τα λοιπα αντιμνημονιακα κομματα (πλην κκε).
    δεν εχουν ολοκληρωμενη προταση.
    δεν θελω πια να ακουσω το "τι", θελω να ακουσω το "πως".
    οταν ακουω καποιον που απλα μου χαϊδευει τα αυτια και μου λεει ωραια πραγματα, χωρις ομως να αναφερει καν τον τροπο που θα τα κανει, αρχιζω και εκνευριζομαι.
    και εκνευριζομαι διοτι τοσα χρονια χορτασαμε αερολογιες.
    θελω να ακουσω πως με τι τροπο ο τσιμπλας και ο καθε τσιμπλας θα πετυχει αυτα που λεει.
    προς το παρον εχουν ειπωθει μονο γελοιοτητες.
    μονο το κκε εχει ξεκαθαρο προγραμμα.
    το διαβαζεις και ή συμφωνεις ή οχι.
    ο τσιμπλας, ο καμμενος, ο κουβελης και οι λοιποι που υφαρπαξαν τους ψηφους του κοσμου λεγοντας αυτο ακριβως που θα ηθελε να ακουσει δεν με πειθουν γιατι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι πως θα γινουν αυτα που υποσχονται.
    ο λογος τους ειναι προσαρμοσμενος στο γεγονος οτι ποτε δεν θα χρειαστει τα λογια να γινουν πραξεις.
    να λοιπον που η ωρα αυτη ισως ηρθε.
    προσωπικα ψηφισα μικρο κομμα το οποιο ομως εξηγησε ακριβως τι θα κανει και πως.
    αν ο συριζα εκανε το ιδιο σαφως και θα ηταν στις επιλογες μου. απο τη στιγμη μαλιστα που αυτα που προτεινει ειναι ευχαριστα για μενα τον πολιτη και δυσαρεστα για τους αλλους, γιατι να μην τον προτιμησω?
    οταν ομως δεν εχει καμια ιδεα πως θα γινουν αυτα που λεει (το ξανατονιζω) πραγμα που φαινεται πεντακαθαρα απο τις γκαφες των ανθρωπων του και τη δικη του σιωπη για το "δια ταυτα", μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενας ακομα πολιτικος απατεωνας απολυτως ομοιος με αυτους που μας κυβερνησαν εως τωρα.
    αρα για ποιο λογο να ρισκαρω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως ειναι το μελον της χωρας.
    ας μας εξηγησει ενδελεχως ΠΩΣ θα κανει ολα αυτα που λεει με σοβαροτητα και εδω ειμαστε.
    μακαρι να αποδειχθει ο νεος ηγετης που χρειαζεται η χωρα, πραγμα που αξιολογωντας την εως τωρα παρουσια του, αμφιβαλω στο μεγιστο βαθμο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη (d.m.) να το δούμε το θέμα Παπαδήμου στις σωστές του διαστάσεις ?
    Το καλέσανε να κάνει 5 συγκεκριμένες δουλειές και του φορτώσανε 49 άχρηστους υπουργούς. Εφερε σε πέρας τις 4,5 από τις 5. Η 5η (η ανακεφαλαίωση των Τραπεζών) δεν ολοκληρώθηκε διότι λύσσαξε ο Σαμαράς να οριστεί ημερομηνία εκλογών. Μπορούσε να το κλεισει και αυτό αν ον άφηναν.

Ούτε πολιτικός είναι, ούτε ρήτορας.
    οπως τα λεει ο πανος.
    αγαπητε αρη, ο παπαδημος δεν μπορει να κριθει με πολιτικα κριτηρια.
    δεν μπηκε για να σχεδιασει και να ασκησει ο ιδιος πολιτικη συμφωνα με αυτα που θα ειχε κατα νου.
    μπηκε για να εκτελεσει συγκεκριμενες εντολες.
    τις εφερε εις περας με απολυτη επιτυχια και τελος.
    ειναι ενας τεχνοκρατης, δεν γεννα πολιτικη, εφαρμοζει αυτα που του ζητανε.
    κατα τη γνωμη μου στα καθηκοντα αυτα ηταν αριστος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μας το κλειδωσει ο Στάθης και θα έχει δίκιο.
    μου χαλας το προφιλ μου πανο.
    αδικο θα εχω, οπως παντα αλλωστε... χεχεχεχε

εκπροσωπώ μια άποψη (η οποία όμως είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι πλέον η πλειοψηφική στην κοινωνία
    αυτο που το ειδες εσυ ρε φιλε?
    χαχαχαχα
    35% ηταν η αποχη,"πρωτο κομμα".
    ο συριζα αν υπολογιστει και η αποχη πηρε το 11% του συνολου του σωματος.
    ή 17 οσων ψηφισαν.
    απο ποτε αυτο ειναι πλειοψηφια...?

3. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (10-05-12), Kostas_1 (09-05-12), nikos1400 (09-05-12), Nino (09-05-12), PANOS-E60 (09-05-12), S8N (09-05-12), Thomelef (09-05-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άρη μου προσωπική εκτίμηση εκανα, μπορει να αποδειχθεί λανθασμένη,μπορει και οχι θα δούμε.
    Μάλιστα πιστεύω πως την επόμενη φορα και η χα δεν θα έχει ούτε τα μισά.
    Η χώρα είχε μια μοναδική ευκαιρεια είτε με ψήφο εμπιστοσύνης είτε με ψήφο ανοχής να σχημΤισει μια κυβέρνηση με την δυνατή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και να πορευτούν σε αναθεωρήσεις πολιτικών που μόνο τον λαό εβλαψαν.
    Να υπάρχει η δαμοκλειος σπαθη της απόσυρσης της εμπιστοσύνης και να μην μπορούν κάποιοι να είναι μαριονέτες των "σωτηρων" μας.
    Ναι πρέπει να γίνουν μεταρυθμισεις, να γίνουν θεσμικές αλλαγές να αλλάξουμε ίσως σαν λαός, αλλα πρέπει και να προστατευτούν άνθρωποι και ιδέες
    Να διασφαλιστουν οι συνθήκες εργασίας και όχι να γυρίσουμε στη δουλεια ( ο τόνος στο Γιώτα γράφω απο μήλο).
    Τρομολαγνεια, ευχολόγια, κατάρες και ψευτομαγκιες πάντα έμειναν μόνο στα λόγια απο το 1981 και μετα που τουλάχιστον εγω παρακολούθησα, όμως πάντα κατάφερναν να επηρεάζουν το αποτέλεσμα ( έξω απο ΕΟΚ ΝΑΤΟ και βάσεις του θανάτου)
    αν γίνουν εκλογές ας αποφασίσει ο λαός και το τι θέλει, αυτη είναι η μαγεία της Δημοκρατίας μόνο που χρειάζεται ώριμη σκέψη και όχι ανόητοι παρορμητισμοι γιατί μετα τις συνέπειες τις πληρώνουν άλλοι. Όπως ΕΣΥ πληρώνεις τα λάθη της προηγούμενης γενιάς .

5. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (09-05-12), joseph (10-05-12), Kostas_1 (09-05-12), Ptboul (10-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

+1000 και σε Σταθη και σε Νινο.

Αν ψηφιζαν ολοι ετσι....

Rides
    0

Προεπιλογή

Ασ'το Πάνο, δεν θέλω να κλειδωθεί κανένα τόπικ και γι'αυτό αποχωρώ.
    Όπως και ο ίδιος είπες πριν άλλωστε, εκπροσωπώ μια άποψη (η οποία όμως είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι πλέον η πλειοψηφική στην κοινωνία και θα φανεί ξεκάθαρα τις επόμενες μέρες) αντίθετη απ'την πλειοψηφία εδώ, τουλάχιστον όσων συμμετέχουν ενεργά.

Τουλάχιστον, πίστευα ότι μπορεί να γίνει διάλογος με επιχειρήματα.
    Αλλά κάποιοι είναι τόσο πανικόβλητοι που ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν.

Η πολυφωνία είναι καλό πράγμα σ'ένα χώρο, άσχετα αν αφορά μια ακριβή μάρκα σαν τη bmw, και καλό είναι να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις.
    Απ'ότι φαίνεται όμως κάποια πράγματα ενοχλούν πολύ και εγείρουν αγενείς, τουλάχιστον, αντιδράσεις.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι, ανεξαρτήτως απόψεων, κρατούν ένα υψηλό επίπεδο.
    Λυπάμαι όμως που σ'ένα τόσο μεγάλο φόρουμ οι απόψεις που ακούγονται περιστρέφονται κατά συντριπτική πλειοψηφία γύρω από μια συγκεκριμένη θεώρηση των πραγμάτων.

Θα συνεχίσω στα φόρουμ που είναι πιο κοντά στις απόψεις μου και είναι πολλά.
    Στο τόπικ αυτό δεν θα ξαναγράψω, παρά μόνο εάν προκληθώ και πάλι προσωπικά, γιατί η ψυχραιμία μου με συμπεριφορές σαν την προηγούμενη φτάνει στα όριά της και δεν θέλω να ξεφύγω, γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους.
    Θα τα πούμε πιθανόν στα υπόλοιπα τοπικς.

BB επικαιρότητα και προβληματισμοί..,
    Άμα αποχωρήσεις τότε θα πρέπει να κλειδωθεί το thread ή τουλάχιστον να μετονομαστεί.
    Ποιό το νόημα να υπάρχει αν δεν ακούγονται όλες οι απόψεις.
    Και προς GNX, δεν ήταν ωραία η απάντηση σου. Τα περί υπομονής που λες δεν ισχύουν και δεν πρέπει να ισχύουν. Παρακολουθω τόσο καιρό αυτό το thread και ο DriverM έιναι ωραίος αντίλογος. Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.

Δεν ξέρω κανέναν από τους 2 σας και δεν παίρνω κανενός το μέρος, αλλά θα απογοητευτώ πολύ αν ο DriverM αποχωρήσει.

8. The Following 7 Users Say Thank You to bakalos For This Useful Post:

ghost-rider (10-05-12), joseph (10-05-12), nikos1400 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), PANOS-E60 (09-05-12), Ptboul (10-05-12), Samaro (09-05-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ να μη μιλάς καθόλου, όταν τελειώσεις θα σε αναλάβει η θεια απο τη Νεα Υερσέη
    οταν θα τελειωσω το πολυ πολυ να ριχνω κανα σοβαντισμα σε κανα ερειπιο....
    αυτο μπορεις να το παρεις και μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα!

οσο για το 35% αποχη που ειπε ο Σταθης, αυτο το 35% που ηταν?μπας και τα θελει λιγο και η λαρα μας?
    να σας πω και ενα αστειο με την αποχη... κυριακη στην εφορευτικη ηταν ενας φιλος και ειχα παει λιγο!
    500 ατομα κατασταση, στις 7 ποσοι περασαν? 300πχ, δικαστικος καλα θα το δουμε μετα γιατι πολλοι απο αυτους εχουν πεθανει...

Προεπιλογή

+1000 σε μένα! Τα λέω πολύ καλά!

11. The Following 7 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

bakalos (09-05-12), fast-enough (10-05-12), gant (09-05-12), hades7 (09-05-12), Kostas_1 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), Ptboul (10-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτο δεν προκειται να παει η κοινωνια μας μπροστα,
    το να επιδιωκουμε φιμωση και προσβολη προσωπικοτητων και ποσο μαλλον νεων ανθρωπων που εχουν επαρση,οραμα,μια διαφορετικη ματια στο κοσμο,που ειναι "δροσεροι" γεματοι με ορεξη και διαθεση , με νεες ιδεες,το μονο που καταφερνουμε ειναι να πλεουμε σε λιμναζοντα νερα.

Το μονο που επιδιωκουμε ειναι τους γεμιζουμε απαισιοδοξια και απαγοητευση.

"Δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες αλλα θα υπερασπιζομαι με το τιμημα της ζωης μου....."
    Βολταιρος

υγ:μην το παρετε προσωπικα,αφορμη για να εκφρασω μια γνωμη ηταν
    θα συμφωνησω σχεδον σε ολα σε αυτο το ποστ, εκτος απο τη λεξη "επαρση" η οποια μπηκε εικαζω κατα λαθος, διοτι η επαρση απο οπου και αν προερχεται ειναι κακο πραγμα.
    ισως να εννοουσε μαχητικοτητα, με την οποια συμφωνω και χαιρομαι να βλεπω μαχητες στη δουλεια και στη ζωη (οχι μονο στα λογια δηλαδη).

επισης χαιρομαι και για το οτι η "προσβολη προσωπικοτητων" αποδοκιμαζεται για μια φορα ακομα, ας το θυμομαστε στο μελλον (σε ολες τις περιπτωσεις και οχι μονο εκει που μας συμφερει ή μας ενοχλει) ολοι...
    (και οταν λεω ολοι, εννοω οοοοοολοι...)

13. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (09-05-12), bill_m3 (10-05-12), Kostas_1 (10-05-12), Panos 316T (09-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.inews.gr/225/sto-25-to-m...tou-syriza.htm

Ο δικομματισμός πέθανε. Ζητώ ο λαϊκισμός.

15. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Stathis (09-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που το ειδες εσυ ρε φιλε?
    χαχαχαχα
    35% ηταν η αποχη,"πρωτο κομμα".
    ο συριζα αν υπολογιστει και η αποχη πηρε το 11% του συνολου του σωματος.
    ή 17 οσων ψηφισαν.
    απο ποτε αυτο ειναι πλειοψηφια...?
    Επειδή είπα πως δεν ξαναγράφω εδώ φίλε Στάθη, θα παρακαλούσα να γίνει σεβαστό και να μη γίνονται ερωτήματα στα οποία η μη απάντησή μου μπορεί να θεωρηθεί ως έλλειψη θέσης ή επιχειρημάτων.

Στο ερώτημά σου θα πω απλά πως δεν αναφερόμουν μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε όλες τις αντιμνημονιακές παρατάξεις που ξεπερνούσαν συνολικά το 50% του εκλογικού σώματος (περίπου 60% ήταν αθροιστικά οι δυνάμεις τους) στις τελευταίες εκλογές και αυτό ξεκάθαρα δείχνει πολλά.
    Όπως και η εκτίμησή μου (η οποία φυσικά δεν είναι αβάσιμη αλλά μένει να φανεί και στην πράξη γιατί ουδείς "άσφαλτος" κατά τη λαϊκή αοιδό) ότι στις ερχόμενες εκλογές τα ποσοστά αυτά θα είναι ακόμα μεγαλύτερα και θα υπάρξει είτε αυτοδύναμη αντιμνημονιακή κυβέρνηση, είτε συνασπισμός (πιο πιθανό) αντιμνημονιακών δυνάμεων.
    Ως προς την αποχή, δεν θα την καταμετρήσω ούτε υπέρ ούτε κατά του μνημονίου αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη ένδειξη προς τα που πρόσκειται το μεγαλύτερο μέρος των απόντων.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός και να γίνει σεβαστή η επιθυμία μου να μην ξανασυμμετάσχω στο τόπικ αυτό, οπότε και να μην μου τίθενται ερωτήματα δημόσια.
    Υπάρχουν και τα πμ άλλωστε για τον σκοπό αυτό.

the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

17. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Kostas_1 (10-05-12), Ptboul (10-05-12), Stathis (09-05-12)

Σελίδα 39 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2937383940414989139 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP