δεν χρειαζεται αγαπητε φιλε να μας βγαλει κανεις απο το ευρω.
θα αποχωρησουμε οταν θα σταματησουν τα δανεικα και δεν θα υπαρχει ουτε σεντ στα ταμια, θα αναγκαστει εκ των πραγματων να εκδοσει εθνικο νομισμα.
ναι κατι σαν την ξερα που τρεμει μην πεσει κανενα βαρκακι πανω της... χαχαχαχ
παιδαριωδης η αναλυση σας κυριε βαξεβανη μου.Μπορούσαν όλοι αυτοί τόσα χρόνια και δεν μπορούν οι άλλοι; Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του.
Κώστας Βαξεβάνης
αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου ενσταση με το συριζα και τα λοιπα αντιμνημονιακα κομματα (πλην κκε).
δεν εχουν ολοκληρωμενη προταση.
δεν θελω πια να ακουσω το "τι", θελω να ακουσω το "πως".
οταν ακουω καποιον που απλα μου χαϊδευει τα αυτια και μου λεει ωραια πραγματα, χωρις ομως να αναφερει καν τον τροπο που θα τα κανει, αρχιζω και εκνευριζομαι.
και εκνευριζομαι διοτι τοσα χρονια χορτασαμε αερολογιες.
θελω να ακουσω πως με τι τροπο ο τσιμπλας και ο καθε τσιμπλας θα πετυχει αυτα που λεει.
προς το παρον εχουν ειπωθει μονο γελοιοτητες.
μονο το κκε εχει ξεκαθαρο προγραμμα.
το διαβαζεις και ή συμφωνεις ή οχι.
ο τσιμπλας, ο καμμενος, ο κουβελης και οι λοιποι που υφαρπαξαν τους ψηφους του κοσμου λεγοντας αυτο ακριβως που θα ηθελε να ακουσει δεν με πειθουν γιατι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι πως θα γινουν αυτα που υποσχονται.
ο λογος τους ειναι προσαρμοσμενος στο γεγονος οτι ποτε δεν θα χρειαστει τα λογια να γινουν πραξεις.
να λοιπον που η ωρα αυτη ισως ηρθε.
προσωπικα ψηφισα μικρο κομμα το οποιο ομως εξηγησε ακριβως τι θα κανει και πως.
αν ο συριζα εκανε το ιδιο σαφως και θα ηταν στις επιλογες μου. απο τη στιγμη μαλιστα που αυτα που προτεινει ειναι ευχαριστα για μενα τον πολιτη και δυσαρεστα για τους αλλους, γιατι να μην τον προτιμησω?
οταν ομως δεν εχει καμια ιδεα πως θα γινουν αυτα που λεει (το ξανατονιζω) πραγμα που φαινεται πεντακαθαρα απο τις γκαφες των ανθρωπων του και τη δικη του σιωπη για το "δια ταυτα", μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενας ακομα πολιτικος απατεωνας απολυτως ομοιος με αυτους που μας κυβερνησαν εως τωρα.
αρα για ποιο λογο να ρισκαρω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως ειναι το μελον της χωρας.
ας μας εξηγησει ενδελεχως ΠΩΣ θα κανει ολα αυτα που λεει με σοβαροτητα και εδω ειμαστε.
μακαρι να αποδειχθει ο νεος ηγετης που χρειαζεται η χωρα, πραγμα που αξιολογωντας την εως τωρα παρουσια του, αμφιβαλω στο μεγιστο βαθμο.
οπως τα λεει ο πανος.
αγαπητε αρη, ο παπαδημος δεν μπορει να κριθει με πολιτικα κριτηρια.
δεν μπηκε για να σχεδιασει και να ασκησει ο ιδιος πολιτικη συμφωνα με αυτα που θα ειχε κατα νου.
μπηκε για να εκτελεσει συγκεκριμενες εντολες.
τις εφερε εις περας με απολυτη επιτυχια και τελος.
ειναι ενας τεχνοκρατης, δεν γεννα πολιτικη, εφαρμοζει αυτα που του ζητανε.
κατα τη γνωμη μου στα καθηκοντα αυτα ηταν αριστος.
μου χαλας το προφιλ μου πανο.
αδικο θα εχω, οπως παντα αλλωστε... χεχεχεχε
αυτο που το ειδες εσυ ρε φιλε?
χαχαχαχα
35% ηταν η αποχη,"πρωτο κομμα".
ο συριζα αν υπολογιστει και η αποχη πηρε το 11% του συνολου του σωματος.
ή 17 οσων ψηφισαν.
απο ποτε αυτο ειναι πλειοψηφια...?